Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 2 aydır 10 11.gunde yumurtlama oluyor.önceki aylar takip etmiyordum meğer erken yumurtluyormusum geçen ay tam o günlere uygun değerlendirdim olmadı bir de bu ay deneyelim
3 ay diyorlar zaten testlerle denemeye.obur ayda deneyim sonra biz doktora. bisi yok dediydi ama bisiler versin de hızlanın bari

Ben de 28 günde bir olurdum 3 4 aydır 25 26 günde bir oluyorum meğer erken yumurtluyormusum bu kotu bir şey mi?
Yani 10 ve 11.gun yumurtlama oluyor

Nerden anlaşılıyor pcos olduğu acaba bende de var mıdır?
Ayrıca bende tüylenme vardı pcos yok sende dedi belkide adet sürem düzenli geldi vve yumurtaliklardan anlıyor bakınca pkosta normalinden fazla yumurta oluyormuş. Döngün nasıl 35 günü aşıyor musun ?

Ayrıca bende tüylenme vardı pcos yok sende dedi belkide adet sürem düzenli geldi vve yumurtaliklardan anlıyor bakınca pkosta normalinden fazla yumurta oluyormuş. Döngün nasıl 35 günü aşıyor musun ?
Yok ben de fazla yumurta falan yok 2 3 kez doktora gittim ultrasyona 3 4 farklı doktor bakti çok az yumurta tembelligi var adet düzenliyse önemli değil demisti

Ben de 28 günde bir olurdum 3 4 aydır 25 26 günde bir oluyorum meğer erken yumurtluyormusum bu kotu bir şey mi?
Yani 10 ve 11.gun yumurtlama oluyor
Yok canım normal o. 14. Gün yumurtlamamiz gerektiğinden doktorlar 11i ve 18ine kadar yelpazeyi açıyor buna normal bakıyorlar döngün 20sine 25sinde yumurtlama görüp uzayınca çok fazla uzadığı için o zaman düzensiz kabul ediyor regli

Haso18

Yok ben de fazla yumurta falan yok 2 3 kez doktora gittim ultrasyona 3 4 farklı doktor bakti çok az yumurta tembelligi var adet düzenliyse önemli değil demisti
Bence senin problemin yok gibi alsinda azcık bitkisel desteklesen kendini kolaylaştırırsn gebe kalmayı. Klomen falan başlama bence kist yapanlar olmuş onlarda sıkıntı.

Nerden anlaşılıyor pcos olduğu acaba bende de var mıdır?
Doktora gittiğinde ultrason muayenesinde anlar canım gözüküyor zaten yumurtalarin etrafı kistli görünümde oluyor

Henüz pik olmamış T aynı renkte ya da C.den daha koyu olmalı Henüz o kadar koyulasmamis yani teste devam
Akşam 5 te tekrarladım eşitti yine değerlendirme yaptık bakalım yarına çatlayacakmı

Eklentiler

• IMG_20210620_172705.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 31
Benim de 3. Ay ben de pes ettim

Tabiki herkesin goeusune saygim sonsuz burda benim annemlenyasit annemden buyuk ablalarim varki ilk cocugunu bekleyen herkesin yasam tarzi birbirinden farkli dusunce fikir çevre aile hayati eslerimiz ama ben evliyim sonucta ve benm cevrem 18 yasinda evlenmemi kabul etmis ben kabul etmisim kendimde o oldugunlugu bulmusum ve ben kendimde bebek buyutebilecek olgunluugunda olduguna inaniyorum tabiki once zamanini rabbim biliyordr o ne zaman nasip edicekse yada nasip etmiceksede rabbimin vardir bir bildiği Allah hepimize en hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar versin insallah tesekkur ederim

Nasil bir şey peki canims
Canım işte bu hayıt, aslanpençesi, civanperçemi bu 3ude kadın bitkisi diye geçiyor internetten araştır hangisi sana uygunsa bence dene. Mesela aslanpençesi fsh yüksekliğine iyi geliyor saracoglunda var. Ben hayıt içiyorum doktorda iç dedi zaten o yüzden. Ben şahsen zaten boş geçeceğine 1 2 ay bunlarla takılayım dedim ve ari sütü bal polen karışımı içiyorum eğer hala olmazsa bunları da denedim olmadı diyip yine doktora gitmeyi planlıyorum yani belki sende çok faydalı olur bilmiyorum işte bu klomenler falan daha korkutuyor beni yapay oldukları için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…