Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok merak ettim testlerinizi atar mısın

Kızlar bişey sorucam aklıma takılıyor. Sizce yumurtlama " 14. Gün " varsayarsak 12 -13-14-15 mi değerlendirme mı. Yoksa 13-14-15-16 günler değerlendirme mi?? Daha etkili olur

Kızlar bişey sorucam aklıma takılıyor. Sizce yumurtlama " 14. Gün " varsayarsak 12 -13-14-15 mi değerlendirme mı. Yoksa 13-14-15-16 günler değerlendirme mi?? Daha etkili olur
Bana doktor catladi dediğinde 2gun ustuste sonra 1 boş 1 dolu dedi öncesini kacirmistim catladigi gün ve ertesi kesin ustuste olmali doktorun dediğine göre öncesini bilemedm

Aslinda yarin 6 gun kalmis oluyo 10 gunde gecmis oluyo
26 gunde bir regl oluyorsaniz bu 12. Gün yumurtlama olduğu anlamına geliyor da o hesaptan yola çıkınca olmuyor☺
Belki pozitif olacak bu ay çok erken kan tahlili yaptirmis olursaniz bosuna uzulmeyin diye dedim

26 gunde bir regl oluyorsaniz bu 12. Gün yumurtlama olduğu anlamına geliyor da o hesaptan yola çıkınca olmuyor☺
Belki pozitif olacak bu ay çok erken kan tahlili yaptirmis olursaniz bosuna uzulmeyin diye dedim
Tabii tabi anladim zaten pek bilmedigim icin kan testi muhabbetini ondan sordum. Testte silik gorunce kanda kesir cikar kanisindayim ama bakalim

Erken gebelik testinde çok hafif bir cizgi gordum
Ben onumdeyken goruyorum ikisinide iste fotografta daha da siliklesiyo artik yoksada bunun boyle cikmasina sebep olan bisey var demek ki bi check up yaptirmak gerekicek

Ben onumdeyken goruyorum ikisinide iste fotografta daha da siliklesiyo artik yoksada bunun boyle cikmasina sebep olan bisey var demek ki bi check up yaptirmak gerekicek
Umarım vardır ama yoksa da iki testin aynı anda böyle olması ilginç olur.
Evet idrara geçmeden kana geçiyor. O durumda da sizin yumurtlama baya baya erken olmus demek

Kiz 25i yazmışsın ama kesin olduysa x koyayim
Ya evet normalde hic sasmaz 5gun illaki gecikirim. Suan bende saskinim lekelenme olmus simdilik. Bakalim cogalirda devami gelirse ben yine yazarim artik nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…