Canım benimde 12 temmuz yapar mısın . telefondaki takvim geç gösteriyor yumurtlamayıHerkesi ekledim ve düzenledim eksik varsa etiketleyip haber verin kzilar=)
TamamdirCanım benimde 12 temmuz yapar mısın . telefondaki takvim geç gösteriyor yumurtlamayı
Çok merak ettim testlerinizi atar mısın2 gun once testimi atmistim sizlere biraz erkendi ama agri sizidan dolayi suphelenmistim idrari damlattigim gibi gormustum t kisminda cizgiyi sonrasinda siliklesmisti. Birde erken gebelik testi vardi elimde onuda yaptim sonrasinda hayalet cizgi diyebilecegim bi cizgi vardi. Testleri atmadim 2 gundur evde degildik donunce baktim cizgiler ayni sekilde duruyodu bide silik olmasina ragmen pembemsi renkteydiler. Kan vermeyi o yuzden istiyorum suphelerimi arttirdi bu durum. Bide bayaaaa kasik ve bel agrim var sinirimi bozmaya basladi artik
Senin 21.günde görme umudunla tutunuyorum. 15.gün tık yok21. Günde gördüm kız sonunda o da tam değil de işte şükür dedirtecek kadardiren kardeşim sende görceksin inş
Kirmizi lekenlenmeler basladi bende de zaten bu ay umutlu degildimKan da cikardi olsaydı canm doktor adetin yakin gozukuyor dedi ultrasonla bakildi
Kiz 25i yazmışsın ama kesin olduysa x koyayim
Bana doktor catladi dediğinde 2gun ustuste sonra 1 boş 1 dolu dedi öncesini kacirmistim catladigi gün ve ertesi kesin ustuste olmali doktorun dediğine göre öncesini bilemedmKızlar bişey sorucam aklıma takılıyor. Sizce yumurtlama " 14. Gün " varsayarsak 12 -13-14-15 mi değerlendirme mı. Yoksa 13-14-15-16 günler değerlendirme mi?? Daha etkili olur
Tabi ki durum buÇok merak ettim testlerinizi atar mısın
GoremiyorumTabi ki durum bu
26 gunde bir regl oluyorsaniz bu 12. Gün yumurtlama olduğu anlamına geliyor da o hesaptan yola çıkınca olmuyor☺Aslinda yarin 6 gun kalmis oluyo 10 gunde gecmis oluyo
Erken gebelik testinde çok hafif bir cizgi gordumTabi ki durum bu
Akşam da yaptım hala pik sanırım değil mi bugunu değerlendirdimYumurtlama olmuş bnce bugünü değerlendirin ama testi yapmaya devam edin
Amiiin hepimizin ♥Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Tabii tabi anladim zaten pek bilmedigim icin kan testi muhabbetini ondan sordum. Testte silik gorunce kanda kesir cikar kanisindayim ama bakalim26 gunde bir regl oluyorsaniz bu 12. Gün yumurtlama olduğu anlamına geliyor da o hesaptan yola çıkınca olmuyor☺
Belki pozitif olacak bu ay çok erken kan tahlili yaptirmis olursaniz bosuna uzulmeyin diye dedim
Ben onumdeyken goruyorum ikisinide iste fotografta daha da siliklesiyoErken gebelik testinde çok hafif bir cizgi gordum
Umarım vardır ama yoksa da iki testin aynı anda böyle olması ilginç olur.Ben onumdeyken goruyorum ikisinide iste fotografta daha da siliklesiyoartik yoksada bunun boyle cikmasina sebep olan bisey var demek ki bi check up yaptirmak gerekicek
Ya evet normalde hic sasmaz 5gun illaki gecikirim. Suan bende saskinim lekelenme olmus simdilik. Bakalim cogalirda devami gelirse ben yine yazarim artik nasipKiz 25i yazmışsın ama kesin olduysa x koyayim