ben 1 ay klomen ıctım ama takıp ettremedım sıra yokmus ve o kısıyı allaha havale ettım baska doktora gittim oncekı yasak koydu dıye degerlendırememıstımde ve gıttıgım doktor catlama oldugunu soyledı bosa gıttı 1 ayım ama kist olmadı son gıttıgım doktor gerek yok acelen yoksa bıraz dogal dene dedı oyle yapıyorum su anCanım işte bu hayıt, aslanpençesi, civanperçemi bu 3ude kadın bitkisi diye geçiyor internetten araştır hangisi sana uygunsa bence dene. Mesela aslanpençesi fsh yüksekliğine iyi geliyor saracoglunda var. Ben hayıt içiyorum doktorda iç dedi zaten o yüzden. Ben şahsen zaten boş geçeceğine 1 2 ay bunlarla takılayım dedim ve ari sütü bal polen karışımı içiyorum eğer hala olmazsa bunları da denedim olmadı diyip yine doktora gitmeyi planlıyorum yani belki sende çok faydalı olur bilmiyorum işte bu klomenler falan daha korkutuyor beni yapay oldukları için
Benim bugün pikBenimde 4 temmuzcuma günü askam ovu testim de pik gördüm.. bakalım hala degerlendirmeye devam ediyorum.. siz hangi günleri degerlendirdiniz?
Benim eşim neredeyse hergün ilişkiye girmek istiyor. Doktorlar nasıl öneriyor ilişki sıklığını bende anlamıyorum. İşten dolayı yorgun olduğum günler isteksizlik oluyor .Kızlar yAa birşey sorcam yumurtlama döneminde hergun ilişki oluyor mu nasıl yapıyorsunuz eşinizde ve sizde isteksizlik olmuyor mu hergun olunca
Ben gebe kalmıştım ancak Mart ayında düşük oldu 10. Haftada. O zamanlar bulantı dahil hiçbir belirtim olmadı regl olacağım gün test yaparak öğrendim. Kişiden kişiye değişiyor galiba belirtilerGebe arkadaslar bisey sormak istiyorum kasik agriniz tam nerde ne sekilde baslamisti ?
Benimde Perşembe akşam , cumartesi sabah, cumartesi akşam ilişki oldu birde pazartesi ve Çarşamba da değerlendirmeyi düşünüyorum ... Bakalım nasip cuma akşamı pik gördüm ve cumartesi sabah namazından sonra ilişki olduBenim bugün pik
Dün değerlendirmiştim, şimdi 3 gün üst üste
Doktorum 5 kg bile versen %50 oranında hastalığın geriler dedi spor, diyet ve ilaç tedavisine başlandı 22 kg verdim, insülin direnci için diaformin miydi neydi şeker ilacı kullandım, troid için 100 mg euthyrox kullandım şuan tek kullandığım ilaç troid ilacımPko tamamen bitti mi nasil tedavi oldun canim
En mantıklısı doğal deneme. Ovulasyonla denemede 3 ayda gebelik olmayınca mı sıkıntı oluyomuşben 1 ay klomen ıctım ama takıp ettremedım sıra yokmus ve o kısıyı allaha havale ettım baska doktora gittim oncekı yasak koydu dıye degerlendırememıstımde ve gıttıgım doktor catlama oldugunu soyledı bosa gıttı 1 ayım ama kist olmadı son gıttıgım doktor gerek yok acelen yoksa bıraz dogal dene dedı oyle yapıyorum su an
Test yaparım da öyle çok bu ay hamile kalırım kafasında değilim ya ne bileyim ilk ay kendimi aşırı dinlemistimKiz ben 10.gun yapıyorum 13.gun çatlıyor zaten uzun uzun test yapmaya gerek kalmiyor
Biraz fazla erken olur. En azından 10 gün geçsin yumurtlama üstündenKizlar selamAdete 7 gunum kaldi yarin kan vermeyi dusunuyorum sizce erken mi? Dongum 26 gun genelde
Ben de başta öyle düşünüyordum. Ama kızım korunmayı biraktigim ay tek ilişki ile oldu; bu defa da öyle olur diyordum olmadı.Aynen öyleya sen annesin sanırm ben şahsen sizin 1 tane olmuş yine olur gözüyle bakıyorum bünye hamile kalmış bi kere bizim nolcak belli değil
Yok sıkıntı değilde testi 3 ay denemeyi oneriyolar sonrasi doktora gidilse iyi olur diyorlar doktorlar değilde nette yaziyorEn mantıklısı doğal deneme. Ovulasyonla denemede 3 ayda gebelik olmayınca mı sıkıntı oluyomuş
Aslinda yarin 6 gun kalmis oluyo 10 gunde gecmis oluyoBiraz fazla erken olur. En azından 10 gün geçsin yumurtlama üstünden
2 gun once testimi atmistim sizlere biraz erkendi ama agri sizidan dolayi suphelenmistim idrari damlattigim gibi gormustum t kisminda cizgiyi sonrasinda siliklesmisti. Birde erken gebelik testi vardi elimde onuda yaptim sonrasinda hayalet cizgi diyebilecegim bi cizgi vardi. Testleri atmadim 2 gundur evde degildik donunce baktim cizgiler ayni sekilde duruyodu bide silik olmasina ragmen pembemsi renkteydiler. Kan vermeyi o yuzden istiyorum suphelerimi arttirdi bu durum. Bide bayaaaa kasik ve bel agrim var sinirimi bozmaya basladi artikAslinda yarin 6 gun kalmis oluyo 10 gunde gecmis oluyo
Ay ne güzel benim ablamda tek ilişkide gebe kaldı ahaa bende genetik bendede öyle olur sandım yaşım ondanda küçük diye tabikide 4 aydır olmadı nasip biraz bence zamanını bekliyor hepsiTest yaparım da öyle çok bu ay hamile kalırım kafasında değilim ya ne bileyim ilk ay kendimi aşırı dinlemistim
Biraz fazla erken olur. En azından 10 gün geçsin yumurtlama üstünden
Ben de başta öyle düşünüyordum. Ama kızım korunmayı biraktigim ay tek ilişki ile oldu; bu defa da öyle olur diyordum olmadı.
Hayırlısı hepsinin geleceği zaman var; ikinci gebelik kisirligi çok yaygin.
Biz bu ay da olmazsa bu ay doktora gideceğiz. 3 aydır özellikle deniyoruz ama aslında korunmayı bırakalı 9 ay oldu
Ay iyi bari benim bu ay 3. Ovulasyon denemesi olucak. Senin tuttumu ovulasyon yumurtlama günlerin tam 14 gün sonra adet oldun mu. Benim ovulasyonlar tuttu 2 aydır tam o günler doğruymuş adet günüm gelince anlıyorum. Kimisi testler yanlış gösteriyo diyo ama bence doğru valla tam günü gününeYok sıkıntı değilde testi 3 ay denemeyi oneriyolar sonrasi doktora gidilse iyi olur diyorlar doktorlar değilde nette yaziyor
Bence kan ver ben hatırlıyorum testleri2 gun once testimi atmistim sizlere biraz erkendi ama agri sizidan dolayi suphelenmistim idrari damlattigim gibi gormustum t kisminda cizgiyi sonrasinda siliklesmisti. Birde erken gebelik testi vardi elimde onuda yaptim sonrasinda hayalet cizgi diyebilecegim bi cizgi vardi. Testleri atmadim 2 gundur evde degildik donunce baktim cizgiler ayni sekilde duruyodu bide silik olmasina ragmen pembemsi renkteydiler. Kan vermeyi o yuzden istiyorum suphelerimi arttirdi bu durum. Bide bayaaaa kasik ve bel agrim var sinirimi bozmaya basladi artik
Yarin gidicem insallahBence kan ver ben hatırlıyorum testleri
Yok tuttu ama 15.gun oldu galiba olsun tuttu yani=)Ay ne güzel benim ablamda tek ilişkide gebe kaldı ahaa bende genetik bendede öyle olur sandım yaşım ondanda küçük diye tabikide 4 aydır olmadı nasip biraz bence zamanını bekliyor hepsi
Ay iyi bari benim bu ay 3. Ovulasyon denemesi olucak. Senin tuttumu ovulasyon yumurtlama günlerin tam 14 gün sonra adet oldun mu. Benim ovulasyonlar tuttu 2 aydır tam o günler doğruymuş adet günüm gelince anlıyorum. Kimisi testler yanlış gösteriyo diyo ama bence doğru valla tam günü gününe