Teşekkür ederim cevap için, ilk defa ovulasyon testleriyle deniyorum o yüzden kafamda soru işaretleri oluyor. Ama bu bilgi rahatlattıPik oldugu zaman T cizgisi C den once belirginlesip hemen koyulasiyo, ayni olduklari zamanda ayni anda cikiyolar beklemeden kacirmazsiniz yani
Rica ederim. Gecen ay benim de ilkti ayni tereddutu yasamistimTeşekkür ederim cevap için, ilk defa ovulasyon testleriyle deniyorum o yüzden kafamda soru işaretleri oluyor. Ama bu bilgi rahatlattı
Ovulasyon testi ile hamile kalan var mı gerçekten? Bana daha çok stres yapar gibi geliyor...Rica ederim. Gecen ay benim de ilkti ayni tereddutu yasamistim
Var epey. Stresli de aslinda ama döngüsü sabit bi aralikta olmayanlar için kurtarici. Benim 10 gun oynayabiliyo mesela ovulasyona baslamadan once kacirmiyim diye 3 hafta iliski goreve dönüşüyordu iki günde birOvulasyon testi ile hamile kalan var mı gerçekten? Bana daha çok stres yapar gibi geliyor...
Evet bir de o var.. İlişki göreve dönüşüyor. Ben eşimin özellikle bebek için hadi değerlendirelim dediğimde soğudunu hissediyorum. Eşim hep yarış atı değiliz, olursa olur biz kendimize bakalım diyor. Böyle ben telkinde bulununca da sanki çocuk için istiyormuşum gibi hissediyor. Bu ay sanki diğer aylardan daha az aktiftik. Ya da ben çok amaç doğrultusunda hareket ediyorum ve öyle hissediyorum...Var epey. Stresli de aslinda ama döngüsü sabit bi aralikta olmayanlar için kurtarici. Benim 10 gun oynayabiliyo mesela ovulasyona baslamadan once kacirmiyim diye 3 hafta iliski goreve dönüşüyordu iki günde bir
Canım bizimki sadece kilo alımına bağlı oluştu o zaman ama sana tavsiyem sen daha yeni evli sayılırsın çok dikkat et ben ilk almaya başladığımda dikkat etmedim umursamadım şimdi çok pişmanım valla dün bir karar verdim bahçeci Ankara tüp bebek merkezine randevu aldım 30 temmuzda gidecem bakalım onlar ne diyecek birde histereskopi çektirecem yapışıklık var benim rahmin sol tarafında ama az miktarda demişlerdi rahim filminde dünde oturdum eşimle bir güzel alkol aldım normalde hiç içmeyen bir insanım moralim o kadar bozuktu zaten bu ay da gebe değilim diyip içtim bugünde hafif regl sancıları başladı zaten inan çok yoruldum ben inşallah sen benim kadar beklemezsin kuzumBende evlendikten sonra 10 kilo aldim gecen ay 6 kilo vermistim ki kimyasal oldu bu ay yine 2 kilo aldim anlayamadim valla
İnşAllah kuzum ya bakalım hap kullanıyorum demir eksikliği var onun içinde şurup kullanıyorum çinko şurubu da içiyorum ara araD vitamini vücudu çok etkiliyor canım, bir an önce düzelir inşallah
evet aynen öyle. akışına bırakmak lazım aslında ama bu fikir kafaya yerleşti mi o da çok zor. biz de 9.yılımızda evlendik artık çocuk da düşündüğümüz için. hemen olur sandık, pek öyle değilmiş işler.Evet bir de o var.. İlişki göreve dönüşüyor. Ben eşimin özellikle bebek için hadi değerlendirelim dediğimde soğudunu hissediyorum. Eşim hep yarış atı değiliz, olursa olur biz kendimize bakalım diyor. Böyle ben telkinde bulununca da sanki çocuk için istiyormuşum gibi hissediyor. Bu ay sanki diğer aylardan daha az aktiftik. Ya da ben çok amaç doğrultusunda hareket ediyorum ve öyle hissediyorum...
Bu arada eşimin arkadaşları arasında çocuğu olmayan kalmadı ve son 3 ayda 3 tanesinin eşinin hamile olduğunu öğrendik. Bunun etkisi ile biz aslında çocuk yapma planına giriştik :S
Bizim geçen ayki batlar aynıydı. Bu ay senin bat ne zaman çalışmalara başladın mıHerkes beklemeye geçti heraldelistenin başı yok mu gebelik haberi ya hadi batlar gelmiş güzel bi giriş yapalım aya
Takvime bakma benimde 22 Haziran gosteriyo aynıyızSat 7 haziran 16. Gün yumurtlama gösteriyo takvimde yani 22 haziran. Ama benim akıntı dündü bugün yumurtlamışsam bile 2 gün öne gelmiş oluyoİnşallahhh güzel haberler alırız birlikte gün saycaz demekki
Bizde de durum benzer. Bir de hamile olan arkadaşların hepsi, zor olur diye artık başlayalım dedik ama ilk aydan hamile kaldık diyorlar. Diyorum bizde mi sıkıntı var o zamanevet aynen öyle. akışına bırakmak lazım aslında ama bu fikir kafaya yerleşti mi o da çok zor. biz de 9.yılımızda evlendik artık çocuk da düşündüğümüz için. hemen olur sandık, pek öyle değilmiş işler.
valla ilk aydan hamile kalanlar var, hatta yanlışlıkla hamile kalanlar var nasıl beceriyolar anlamıyorumBizde de durum benzer. Bir de hamile olan arkadaşların hepsi, zor olur diye artık başlayalım dedik ama ilk aydan hamile kaldık diyorlar. Diyorum bizde mi sıkıntı var o zaman
Ağrım gecti gece yapayım bir test =)Dün gece baya sancı vardı sonra uyuyakalmisim bugün hiç ağrı yok canm demekki catlarken ağrı yapıyor senin daha çatlama olmamış bu ağrıdan sonra sende çatlamayi görürsün bence
10 gün sonra kanda belli olurKızlar merhaba, çalıştığım yerde birisi covid oldu bende temaslıyım iki gündür bi kaç belirti var gidince kan testi de vereyim diyorum. Kanda en erken ne zaman belli olur hamilelik. Regl e 4-5 gün kaldı yumurtlama üzerinden de 10 gün geçti yaklaşık
Henüz pik olmamış T aynı renkte ya da C.den daha koyu olmalı Henüz o kadar koyulasmamis yani teste devamMerhaba arkadaşlar testlerim aşağıda en aşağıdaki biraz önce yaptım akşama test tekrarlamalımıyım bu pikmi
Kız senin kimyasal olmadı mı bu ay zatenKizceler benim gebelik negatifumutlar 0 yetmezmis gibi birde pcos dedi doktor
Sen kimyasal olalı daha kaç gün oldu ki ya zaman ne çabuk geçiyor11 haziranda yumurtladim 9 gun oldu