Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirtisiz gune yine elveda kizlar ❌ bat aslinda bugün dü ama.hep 5gun gecikmeli olurum diye 25ini bekliyorum ama hicbir belirti yok yarin asi olucam o zaman gebelik icinde kan test yaptirsam mi cikar mi sonuc

Çocuğa ne var ne yok yedirdim değerlendirdik testre bordoyu görünce o bile heveslendi garibim.. ama bu ay öğrenmiş oldum iyicd testi her koyu silikte yapışmıcam bu ay olmazsa spermlerin cılkını çıkarttığımız için olmadı şuan akmayı bırak emekliyolardır heralde ahajajajajsjjausuasj öteki ay pik görene kadar haftada 2 yeter heralde yazık günah 😂

Ay saçmalama daha 19 yaşındasın!! O kadar buna odaklisin ki vücudun kabul etmiyor yani
Herkesin fikrine saygım sonsuz ama 19 yaş çok erken değil mi? Eşiniz ile gezin eşinizi tanıyın. Vakit geçirin.. Çocuğunuz zamanla olur zaten... Çocuk zaten kendi ile uğraş isteyen bir varlık... Sizin zihin dünyanız yeni otururken, zevkleriniz, dünya görüşünüz, yaşam tarzınız yeni şekillenirken bırakın onu siz yaşayın. Korunmasız olarak zamana bırakın ne zaman isterse çocukta hayatınıza dahil olsun... Karşıtı isem özür dilerim. 31 yaşında olduğum için belki düşünce dünyanıza giremedim...

Belirtisiz gune yine elveda kizlar ❌ bat aslinda bugün dü ama.hep 5gun gecikmeli olurum diye 25ini bekliyorum ama hicbir belirti yok yarin asi olucam o zaman gebelik icinde kan test yaptirsam mi cikar mi sonuc
olsun kimi insanda hiç belirti olmuyor hiçç belirti varsa şüphe et bence psikolojik mi acaba diyee :KK70::KK70: bat bugünde geç döllenme olsa bile kanda çıkar sanırım hayırlısı olsun hakkınızda

Çocuğa ne var ne yok yedirdim değerlendirdik testre bordoyu görünce o bile heveslendi garibim.. ama bu ay öğrenmiş oldum iyicd testi her koyu silikte yapışmıcam bu ay olmazsa spermlerin cılkını çıkarttığımız için olmadı şuan akmayı bırak emekliyolardır heralde ahajajajajsjjausuasj öteki ay pik görene kadar haftada 2 yeter heralde yazık günah 😂
Geçen ay bende öyleydim ama bu ay daha düzenli bakalım sonuç ne olacakkk 😁
Bat seninle aynı

Merhabalar.. Önce gebelik testini yaptırın bence.. Aşı gebe iseniz düşüğe sebep olabilir...

Herkesin fikrine saygım sonsuz ama 19 yaş çok erken değil mi? Eşiniz ile gezin eşinizi tanıyın. Vakit geçirin.. Çocuğunuz zamanla olur zaten... Çocuk zaten kendi ile uğraş isteyen bir varlık... Sizin zihin dünyanız yeni otururken, zevkleriniz, dünya görüşünüz, yaşam tarzınız yeni şekillenirken bırakın onu siz yaşayın. Korunmasız olarak zamana bırakın ne zaman isterse çocukta hayatınıza dahil olsun... Karşıtı isem özür dilerim. 31 yaşında olduğum için belki düşünce dünyanıza giremedim...
Bende sizinle aynı düşüncedeyim . 31 yaşındayım 9 ay oldu evleneli yeni çocuk düşünmeye başladık . Yaşım daha küçük olsaydı eşimle daha çok zaman geçirir gezerdik .

Yaşayan biri olarak söylüyorum son anda tüm hormonların, insülinin ve tshın alt üst olmadıysa kesinlikle pko değilsin, olsan bile tedavi ile tamamen yok oluyor canlı kanıtı benim☺️Boş konuşan, konuşmak için konuşan tüm insanlara gıcığım, bu bir doktor olsa dahi!!! Bana da menepoz! sun dedi, hani nerde menepoz? Ayrıca daha 18 yaşındasın ne demek asla anneliği tadamayacağım? Ben 32 yaşındayım, pko atlattım, bağışıklık sistemi hastalığım var, tekrar eden ve daha geçen hafta patlayan çikolata kistim var ben bile anne olamayacağım deyip bu tarz cümleler kullanmıyorum.Altında kanıt, test vs olmadan boş konuşmalara aldanıp kendini boşuna harap etme
Pko tamamen bitti mi nasil tedavi oldun canim

Bende sizinle aynı düşüncedeyim . 31 yaşındayım 9 ay oldu evleneli yeni çocuk düşünmeye başladık . Yaşım daha küçük olsaydı eşimle daha çok zaman geçirir gezerdik .

Aa bilmiyordum ben o zaman erken gidip doktorla konisayim
Bana da yenidoğan yoğun bakım doktoru söyledi. Gebe arkadaşlar için sorduğumda olmasınlar çok fazla düşük vakası var dedi.

Kız senin kimyasal olmadı mı bu ay zaten
Ben sana başından pcos olduğunu söylemiştim de doktor yok yok demişti.
Pcos etkilerinden korunmak için şekersiz unsuz beslenicen zaten ovulasyon yapıyorsun yumurtlama gününü yakalarsin merak etme
Nerden anlaşılıyor pcos olduğu acaba bende de var mıdır?

Bizim geçen ayki batlar aynıydı. Bu ay senin bat ne zaman çalışmalara başladın mı 😂
Aynen canım bugün açılışı yapıyorum kısmetse 😀 geçen ay tam 14. Gün yumurtladım bu ayda kendimden bu potansiyeli bekliyorum kullandığım takviyelerde işe yaradı sanırım. 2 3 gün test yapmadan gün aşırı degerlendiricem zaten adam hazır olda bekliyor 😂 11.gün falan başlıyorum teste hadi güzel haberler alalım inşallah bu ay. Ama ben attım gibi ya kafadan sanki iyice kabullendim gibi testide öylesine yapıyorum sizde duygular nasıl ben mı çabuk pes ettim acaba🙄

Nerden anlaşılıyor pcos olduğu acaba bende de var mıdır?
Çok geç yumurtlayanlar da oluyo benim gördüğüm kadarıyla bu adet araları uzaması sanırım normal seyrinde giden bi kadının 14 ve 18 arası yumurtlaması gerek dedi doktorum buda en geniş aralığı tuttuğu süre olarak söyledi

X