- 20 Mayıs 2021
- 282
- 266
Kızlarrrr pik mi
aynen benim de hormonlar normal, kilo yok , tüylenme yok, her ay adet de görüyorum. ama ultrasondaki görüntü polikistik. sanırım böyle olduğunda doktorlar da çok üstünde durmuyoKizlar hepinize tesekkur ederim yazan herkese ben duzenli sekilde hormonlsrima bsktiriyorum detayli ultrasona da girdim ondada herhangi birsey cikmadi lh 7 fsh 6 doktor normal dedi yani anlayamadim gercekten nerden cikti evet adetlerim duzensiz ama baskada bir sorun yok gibi asiri kilom da yok tuglenmem de yok şoklar icindeyim
Canım benim ablamda pko 2 çocuğu oldu şükür onunda tek belirtisi adet düzensizliğiydi 2 çocuğa rağmen 47 kilo ve kaşı bile incecik tüysüz tek belirti yeterli oluyo ama pko çocuk olmaz demek değil 2 yeğenimin arası 1 yaş hemen hamile kaldı yani o yüzden hiç takılma seninde olurKizlar hepinize tesekkur ederim yazan herkese ben duzenli sekilde hormonlsrima bsktiriyorum detayli ultrasona da girdim ondada herhangi birsey cikmadi lh 7 fsh 6 doktor normal dedi yani anlayamadim gercekten nerden cikti evet adetlerim duzensiz ama baskada bir sorun yok gibi asiri kilom da yok tuglenmem de yok şoklar icindeyim
Sen testini tekrarla siliklesinceye kadar cup cupa devamKızlar dün ne kadar verimliymiş buralar yumurtlayan yumurtlayana darısı kalan arkadaşlarımıza inşallahh ben az önce değerlendirme yaptım ama çatlamaya yetiştim heralde hayırlısı olsun batımızı sabırsızlıkla bekliyorumm
2 gün belirti için erken verdikleri ilaci içme ama aklıma takılır dersen testi yaptir sonra yine baktir ama yalancı negstiflik olurKızlar merhaba, çalıştığım yerde birisi covid oldu bende temaslıyım iki gündür bi kaç belirti var gidince kan testi de vereyim diyorum. Kanda en erken ne zaman belli olur hamilelik. Regl e 4-5 gün kaldı yumurtlama üzerinden de 10 gün geçti yaklaşık
Bugun pik gibi ama yarın belki daha da koyu çıkabilir ihmal etme değerlendir bence canımBu pikmi oluyor aceba
Canimm yasin çok genç eşinde de sorun yok .bence stres yapma stres de hormonlari etkiliyor . Pko olduğunu düşünmüyorum bekle biraz başka Dr a gidersinKizlar hepinize tesekkur ederim yazan herkese ben duzenli sekilde hormonlsrima bsktiriyorum detayli ultrasona da girdim ondada herhangi birsey cikmadi lh 7 fsh 6 doktor normal dedi yani anlayamadim gercekten nerden cikti evet adetlerim duzensiz ama baskada bir sorun yok gibi asiri kilom da yok tuglenmem de yok şoklar icindeyim
bence devam ediyor çatlamamış daha gibiSagdaki dun soldaki bugün catlamis mi kızlar?
Yanlis yazmisim duzelttiyim bakar mısın tekrarbence devam ediyor çatlamamış daha gibi
ikisinde de t daha koyu c den bence devamSoldaki dün
Sağdaki bugun catlamis mi kizlar?
Tamam tesekkur ederim banada oyle geldi =))ikisinde de t daha koyu c den bence devam
Devam edelim sonrada bekleriz beraber heyecanlı heyecanlı hangi günler degerlendirdin acaba canim=)ben dün pik derken galiba dün değil bugün pikmiş bugünkü daha koyu