Bence pik devam ediyorAy yetişmedi galiba yaaaa
En erken 1 hafta sonra diye biliyorum ama psikolojik bizde ertesi gün başlıyorKızlarrr bişey sorucam lütfen cevap verin bu belirtiler ilişkiden ne kadar zaman sonra başlar
Canım mutlaka test yap. Çünkü pozitif çıkarsan sana ilaç verecekler o ilacı hamileler ve hamilelik şüphesi olanların kesinlikle kullanmaması gerekiyor. İlaç reçetesinde de yazıyor zaten. Kanda çıkar varsaKızlar merhaba, çalıştığım yerde birisi covid oldu bende temaslıyım iki gündür bi kaç belirti var gidince kan testi de vereyim diyorum. Kanda en erken ne zaman belli olur hamilelik. Regl e 4-5 gün kaldı yumurtlama üzerinden de 10 gün geçti yaklaşık
Yooo yine değerlendir kuzum sen yaaaAy kızlar sabah pik gibi olmuştu ya daha yeni eve geldik yapayom test değerlendirelim ona göre dedim ama çatlamış heralde kaçırdık değil mi ya öf
Yumurtlama olmuş bnce bugünü değerlendirin ama testi yapmaya devam edinBu pikmi oluyor aceba
Aa ciddi misin sevindim buna bende sağda ağrı olunca ordan yumurtlama oluyo herhalde dedimBen de aşırı olur. Sanırsam solda yumrtlama oluyor sizde. Bu durumda sağda sancı yapar. Denenmiş ispatlanmıştır
Bana doktor soldan yumurtlamissin dediğinde solum agrimisti şu an sira sag tarafımda ve orası agriyorAa ciddi misin sevindim buna bende sağda ağrı olunca ordan yumurtlama oluyo herhalde dedim
Pcos gebelige engel değilKizceler benim gebelik negatifumutlar 0 yetmezmis gibi birde pcos dedi doktor
E niye kac kez gittin şimdi diyorKizceler benim gebelik negatifumutlar 0 yetmezmis gibi birde pcos dedi doktor
Valla bilmym acilde oyle dediE niye kac kez gittin şimdi diyor
İnsallah vardir sende benim ümidim hic yok. Ama bence sen hamile gibisinSen bwlietisizolursan gene iyi ben bunca belirtiyle olursam yıkılırım
Yok maalesef gece kan verdim negatifİnsallah vardir sende benim ümidim hic yok. Ama bence sen hamile gibisin
Erken degil mi cnm seninle ayni batimizdiYok maalesef gece kan verdim negatif
Kan da cikardi olsaydı canm doktor adetin yakin gozukuyor dedi ultrasonla bakildiErken degil mi cnm seninle ayni batimizdi
Hayirlisi olsun cnm benim. Rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallahKan da cikardi olsaydı canm doktor adetin yakin gozukuyor dedi ultrasonla bakildi
Beybi çok silik değil bence devam ediyodu hala iyi ki değerlendirdinAy kızlar sabah pik gibi olmuştu ya daha yeni eve geldik yapayom test değerlendirelim ona göre dedim ama çatlamış heralde kaçırdık değil mi ya öf
canım temaslıysan eğer temastan 3-4 gün sonra yaptırman gerekiyor. Bugün temas ettim yaptırıyım dersen yalancı negatif olabiliyormuş. Yani negatif çıkarsan ve belirti devam ederse mutlaka testi yenile. Hamilelikte verdikleri ilaçlar kullanılmıyor birde şüphen olsa dahi asla kullanılmaması gerekiyormuşKızlar merhaba, çalıştığım yerde birisi covid oldu bende temaslıyım iki gündür bi kaç belirti var gidince kan testi de vereyim diyorum. Kanda en erken ne zaman belli olur hamilelik. Regl e 4-5 gün kaldı yumurtlama üzerinden de 10 gün geçti yaklaşık
mutlaka değerlendiiirrrrrMerhaba arkadaşlar testlerim aşağıda en aşağıdaki biraz önce yaptım akşama test tekrarlamalımıyım bu pikmi