Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kadin dogum acile gittim ya bakalim nasip sanirim hic olmiycak anneligi tadamicam

Kadin dogum acile gittim ya bakalim nasip sanirim hic olmiycak anneligi tadamicam
Canım lütfen kendini üzme bak bu forumda kaç kişi pcos olup hamile kaldı ve deneyen birsürü kişi var. Hamileliğe engel değilki hem yaşın daha çok küçük, benim 40 lı yaşlarda pcos tanıdığım hamile kaldı geçenlerde senin de güzel haberlerini alıcağımıza inanıyorum

Dün gece değerlendirmiştim akşama da 1 kez patlatır 1 dolu 1 boş diğer haftasonuna kadar değerlendircem inşallah nasip olur

Kizceler benim gebelik negatif umutlar 0 yetmezmis gibi birde pcos dedi doktor
Kız haso18 o ne üzgünluk sakin yapmayillardir PCO luyum ben 6 ay adet gormedigim.zamanlar oldu hepsini yazicam ilk fırsatta bak şimdi hamileyim Elhamdülillah darısı başına yani PCO falan filan hikaye olucak Allah'ın izniyle ümitsizlik yok asla tamam mı canim

Valla bilmym acilde oyle dedi
Boşuna üzülme bence bana da acilde kadın doğum uzmanı kan tahlili yapmadan amh bakmadan aile öyküsüne bakarak erken menepoz olabilirsin dedi bu durumda en fazla 3 4 yılda menepozun tamamlanır dedi 2 3 hafta boyunca doktorada gitmedim sürekli ağladım.Kendimi topladığımda başka bir doktora gittim oda aynını dedi ama tahlilleri de yaptı sonradan öğrendim ki alakası yokmuş senin amh kaç çıktı ki pkos dedi sana? Asla inanma doktora git vakit kaybetmeden! Ben 2017de pkosluydum 3 4 ay içinde 30 kg aldım, diyet yaparak ve ilaç kullanarak tamamen atlattım.O öyle basit bişey değil pkosta insülin direnci tavan yapar, tsh 12 13lerde gezer, amh yüksek olur ve yumurtalıklarda büyümek üzere bekleyen 3 4 tane değil birsürü kum gibi yumurtan olur.Acilde ki doktor bu teşhisi koyamaz koyması için birsürü tahlil yapılması lazım ayrıntılı incelenmen lazım, boşuna üzülme pkos olsan şuana kadar kadın doğumcu sana söylerdi.Ki olsan bile ben artık iyileştim sende iyileşirsin daha 18 yaşındasın, yaşın böyle şeylere panik olmak için çok küçük. Ölüm dışında her dert her hastalık atlatılıyor :)

11 haziranda yumurtladim 9 gun oldu
Kanda 10 günden önce görülmüyor diye biliyorum. İdrarda 12 gün önce. Gününü bekle yinede.

Benimde göğüslerim indi kasık ağrım başladı genelde böyle olunca adet oluyorum. Benimde umutlar söndü

Hali Benide ekler misin cnm yaş 25 bat 19 (normalde 6 si ama bu ay 2 hafta geciktim dün oldum)

Gebelik planlamadan önce yumurtalama döneminde ağrı yaşıyor muydunuz? Biz geçen ay çocuk yapmaya karar verdik be bu ay denemeye başladık. Yumurtalama günümde sağ tarafım ısındı ve sorasında çok fena ağrı oldu ağrıdan oturup ağladım. Regl günümde bile böyle ağrı yaşamadım. Vücudumu dinlediğim için mi oldu acaba?

pcosu kafana o kadar takma canım. bana 16 yaşında teşhis konmuştu. o dönem hormonlarım bozuk çıktığı için bir süre hormonları düzenlemeye yarayan ilaçlar kullandım. insülin direncine de sebep oluyomuş bide onun için ilaca başladım. ve bazen araları 38 güne kadar uzasa da her ay ilaçsız adet gördüm sonrasında. bebek istemeye başlayınca doktora gittiğimde de hormonlarım gayet normal çıktı. doktor tedavi gerektiricek bişey yok zamana bırak kendiliğinden olur dedi.

aynen ben de denemeye başladık 4 ay boyunca hep vücudumda ne olup bitiyosa hissetmeye başladım. önceden hiç umursamadığım kendimi dinlemediğim için fark etmiyodum diye düşündüm. ama ağlayacak kadar çok diyosunuz o bi düşündürdü. kist falan mı var diye bi doktora görünmeli bence o durumda.

Aynen bence öyle .bende iki aydır bebek istiyorum geçen ay sağ tarafım ağrıyordu adet oldum 10. Günüm bu sefer sol tarafım ağrıyor .hiç önceden böyle bir ağrı hissetmiyordum . psikolojik olabilirmi ben öyle düşünüyorum artik

Ben öncesinde de agri hissediyordum

Ben öncesinde de agri hissediyordum
Vaktini Allah bilir ama gebe kalana kadar kendi vücudumun da uzmanı olacağım gibi. Kendi vücuduma olan saygım, işleyişindeki düzen bile bana hayranlık verdi. Ve de dediğiniz gibi belirti aramaya başladığım için zaman daha yavaş akmaya başladı sanki :) Gebelik de güzel olur muhakkak ...

Ay kızlar sabah pik gibi olmuştu ya daha yeni eve geldik yapayom test değerlendirelim ona göre dedim ama çatlamış heralde kaçırdık değil mi ya öf
Bugün yap işte çatlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…