Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende evlendikten sonra 10 kilo aldim gecen ay 6 kilo vermistim ki kimyasal oldu bu ay yine 2 kilo aldim anlayamadim valla

Ben gebelik denemeden doktora gidicektim reglken gelmen gerekiyo dedi doktor bari değerlendiriyim bende o ayı dedim, takvime göre ptesi yumurtlamışım pazar ve salıyı değerlendirmiştik. Ama salı gecesi sağ kasığımda öyle bir ağrı oldu ki anlatamam Hatta buraya yazmıştım. Uykumdan uyandırdı uyuyamadım sabaha kadar apandist falan sandım o derece. Tabi geçen ay hamile kalamadım reglken de doktora gittim sağda kist oluşmuş ama önemli bi şey değil adetle birlikte atıcaksın dedi İlk ay vücuda bi şeyler oluyor bence.

Sus hiç şikayet etme en azından görüyosun valla biz pata küte ne gelirse diye dhdhhdhd belki yumurtladım belki yumurtlamadım onu bile bilmeden ahshshshd valla bu da aksiyon heee

Sus hiç şikayet etme en azından görüyosun valla biz pata küte ne gelirse diye dhdhhdhd belki yumurtladım belki yumurtlamadım onu bile bilmeden ahshshshd valla bu da aksiyon heee
kız evet bak bugün 22. gün ya bugüne kadar sadece 4 gün fire verdik 18 gün cupcup boşu boşuna lanet gitsinnn ne eşimde ne bende hal kalmadı dedim kocacım akşama hazır ol yapacak bir şey yokk avokado yedim az önce bok yeseydim daha iyiydi jkasdhkjash

D vitamini vücudu çok etkiliyor canım, bir an önce düzelir inşallah

19.günden selamlar hala koyulaşmadı birazdan yapıcam testimi bi saatim falan var bekliyorum. Şöyle 10. Gün falan yumurtalayanlar ne şanslı Allahtan bırda benim gibi 20-21-22leri gördümde az stresim azaldı

19.günden selamlar hala koyulaşmadı birazdan yapıcam testimi bi saatim falan var bekliyorum. Şöyle 10. Gün falan yumurtalayanlar ne şanslı Allahtan bırda benim gibi 20-21-22leri gördümde az stresim azaldı
ahha valla kardeş olduk birbirimize hiç olmayacak sanıyodum bordolu pik.. 36. gün adet olcam demek kii bundan sonrası nasipp darısı da başına olsunn aminn

Testten ne kadar sonra bakmalıyız biz bunlara, 10 dakika sonra fotoğraf çekiyorum. Sanki bekledikçe renk koyulaşıyor sonra acaba yumurtladım da kaçırdım mı stresi başlıyor.

Ağrın oldu mu bu ara canım ne zaman oldu benim şu an patlicak agridan
Dün gece baya sancı vardı sonra uyuyakalmisim bugün hiç ağrı yok canm demekki catlarken ağrı yapıyor senin daha çatlama olmamış bu ağrıdan sonra sende çatlamayi görürsün bence

Ahahahahshshsgs yaaa boşuna değil shh ayağımız alışsındı hanii ben de şimdi günden emin olamadığım için diyorumki bunlar alıştırmaydı asıl maraton önümüzdeki 3 gün hazır mısın Avokadoyu seviyorum yaa ben onun yarısını iyice eziyosun üzerine limon tuz sonra kızarmış ekmeğe sürüyosun üstüne de sarısı patlatılmamış yumurtayı pişirip koyuyosun offff ye bayıl o kadar söylüyorum

Olabilir canım benim normalde bugün olması gerekiyodu yumurtlama bir gün erken oldum bi iki gün oynaması da normal akintiyi gördüğüm günün ertesi günü yumurtlama oluyo bende seninde dün yada bugündür hayırlı haberler aliriz inşallah

Sat 7 haziran 16. Gün yumurtlama gösteriyo takvimde yani 22 haziran. Ama benim akıntı dündü bugün yumurtlamışsam bile 2 gün öne gelmiş oluyo İnşallahhh güzel haberler alırız birlikte gün saycaz demekki

Testten ne kadar sonra bakmalıyız biz bunlara, 10 dakika sonra fotoğraf çekiyorum. Sanki bekledikçe renk koyulaşıyor sonra acaba yumurtladım da kaçırdım mı stresi başlıyor.
Pik oldugu zaman T cizgisi C den once belirginlesip hemen koyulasiyo, ayni olduklari zamanda ayni anda cikiyolar beklemeden kacirmazsiniz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…