Bende evlendikten sonra 10 kilo aldim gecen ay 6 kilo vermistim ki kimyasal oldu bu ay yine 2 kilo aldim anlayamadim vallaCanım bana da pko dediler 7 ay felan olmuştur ama hormonlar normal insülin direnci yok sadece evlendikten sonra 3 sene içinde 15 kilo aldım o kadar ama bende gebe kalamadım geçen ay farkettim ki d vitamini yerlerde resmen sınırın altında baya onun tedavisine başladım bende
Ben gebelik denemeden doktora gidicektim reglken gelmen gerekiyo dedi doktor bari değerlendiriyim bende o ayı dedim, takvime göre ptesi yumurtlamışım pazar ve salıyı değerlendirmiştik. Ama salı gecesi sağ kasığımda öyle bir ağrı oldu ki anlatamam Hatta buraya yazmıştım. Uykumdan uyandırdı uyuyamadım sabaha kadar apandist falan sandım o derece. Tabi geçen ay hamile kalamadım reglken de doktora gittim sağda kist oluşmuş ama önemli bi şey değil adetle birlikte atıcaksın dediGebelik planlamadan önce yumurtalama döneminde ağrı yaşıyor muydunuz? Biz geçen ay çocuk yapmaya karar verdik be bu ay denemeye başladık. Yumurtalama günümde sağ tarafım ısındı ve sorasında çok fena ağrı oldu ağrıdan oturup ağladım. Regl günümde bile böyle ağrı yaşamadım. Vücudumu dinlediğim için mi oldu acaba?
Sus hiç şikayet etme en azından görüyosunay aslında teknik olarka 12yi geçti ya bugün değerlendirdim sayılmaz mı ya öff bugün ve önümüzdeki 2 gün nasıl yapcam bilmiyorum eşime neler yedirsem içirsem acaba adam bittibu kadar geç yumurtlayınca yazık 22 gün nedir arkadaşşş
kız evet bak bugün 22. gün ya bugüne kadar sadece 4 gün fire verdik 18 gün cupcup boşu boşuna lanet gitsinnn ne eşimde ne bende hal kalmadı dedim kocacım akşama hazır ol yapacak bir şey yokk avokado yedim az önce bok yeseydim daha iyiydi jkasdhkjashSus hiç şikayet etme en azından görüyosunvalla biz pata küte ne gelirse diye dhdhhdhd belki yumurtladım belki yumurtlamadım onu bile bilmeden ahshshshd valla bu da aksiyon heee
Herkes beklemeye geçti heraldeBuralarda bir sessizlik hakim umarım dönüşler muhteşem olur
oh oh oh maşallahhhÇatlama da oldu hadi bakim
D vitamini vücudu çok etkiliyor canım, bir an önce düzelir inşallahCanım bana da pko dediler 7 ay felan olmuştur ama hormonlar normal insülin direnci yok sadece evlendikten sonra 3 sene içinde 15 kilo aldım o kadar ama bende gebe kalamadım geçen ay farkettim ki d vitamini yerlerde resmen sınırın altında baya onun tedavisine başladım bende
Ağrın oldu mu bu ara canım ne zaman oldu benim şu an patlicak agridanÇatlama da oldu hadi bakim
ahha valla kardeş olduk birbirimize19.günden selamlarhala koyulaşmadı birazdan yapıcam testimi bi saatim falan var bekliyorum. Şöyle 10. Gün falan yumurtalayanlar ne şanslı Allahtan bırda benim gibi 20-21-22leri gördümde az stresim azaldı
sat tarihimiz de bat tarihimiz de aynıÇatlama da oldu hadi bakim
Dün gece baya sancı vardı sonra uyuyakalmisim bugün hiç ağrı yok canm demekki catlarken ağrı yapıyor senin daha çatlama olmamış bu ağrıdan sonra sende çatlamayi görürsün benceAğrın oldu mu bu ara canım ne zaman oldu benim şu an patlicak agridan
Ahahahahshshsgs yaaa boşuna değil shh ayağımız alışsındı haniikız evet bak bugün 22. gün ya bugüne kadar sadece 4 gün fire verdik 18 gün cupcup boşu boşuna lanet gitsinnn ne eşimde ne bende hal kalmadı dedim kocacım akşama hazır ol yapacak bir şey yokk avokado yedim az önce bok yeseydim daha iyiydi jkasdhkjash
Olabilir canım benim normalde bugün olması gerekiyodu yumurtlama bir gün erken oldum bi iki gün oynaması da normal akintiyi gördüğüm günün ertesi günü yumurtlama oluyo bende seninde dün yada bugündür hayırlı haberler aliriz inşallahsat tarihimiz de bat tarihimiz de aynıdün de yumurta akı yoğun bi akıntım oldu ben yumurtladığımı düşünüyorum ama emin değilim bu testi görünce bi içim rahatladı demekki benim de olmuş olabilir
Sat 7 haziran 16. Gün yumurtlama gösteriyo takvimde yani 22 haziran. Ama benim akıntı dündü bugün yumurtlamışsam bile 2 gün öne gelmiş oluyoOlabilir canım benim normalde bugün olması gerekiyodu yumurtlama bir gün erken oldum bi iki gün oynaması da normal akintiyi gördüğüm günün ertesi günü yumurtlama oluyo bende seninde dün yada bugündür hayırlı haberler aliriz inşallah
Pik oldugu zaman T cizgisi C den once belirginlesip hemen koyulasiyo, ayni olduklari zamanda ayni anda cikiyolar beklemeden kacirmazsiniz yaniTestten ne kadar sonra bakmalıyız biz bunlara, 10 dakika sonra fotoğraf çekiyorum. Sanki bekledikçe renk koyulaşıyor sonra acaba yumurtladım da kaçırdım mı stresi başlıyor.