Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sag ol canim mutlu oldum 5 tanecik testim vardı yakaladığımız şükür

Herkesi ekledim eksik varsa etiketleyebilirsiniz beni

Ay kızlar sabah pik gibi olmuştu ya daha yeni eve geldik yapayom test değerlendirelim ona göre dedim ama çatlamış heralde kaçırdık değil mi ya öf

Eklentiler

• 1624145749359874809532166474318.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar dün ne kadar verimliymiş buralar yumurtlayan yumurtlayana darısı kalan arkadaşlarımıza inşallahh ben az önce değerlendirme yaptım ama çatlamaya yetiştim heralde hayırlısı olsun batımızı sabırsızlıkla bekliyorumm

Kaç yaşındasın inşaallah tutmuştur yaa benimde bir kızım var 8 yaşında şimdi bir kardeş istiyoruz ona bakalım

Aynı yastayiz benimde bir oğlum var . Yaşında bişey yok ama yumurtaların kalitesiz olduğunu nasıl farkettim amh testi mi hakkında hayırlısı olsun .bence biraz stres yapıyoruz ondan diyorum ben
Ben 37yaşındayım 8yıldır erken menapoz tanılıyım.. Amh0. 1 o yüzden hamile kalmam mucize risk de yüksek..
Ay kızlar sabah pik gibi olmuştu ya daha yeni eve geldik yapayom test değerlendirelim ona göre dedim ama çatlamış heralde kaçırdık değil mi ya öf
Canım senin sabahki testin pik değildi.. Asıl gece yaptığın pik.. Pikte yumurtlama olur yumurta da24 saat döllenmeyi bekler döllenme olmazsa vucuttan atılır... Aslında geç döllenme diye birşey yok geç yumurtlama var.. Yada iki kez yumurtlama olur bazı kişilerde..
Sen kaçırmadım yani.. Geceyi değerlendirdiysen sıkıntı yok

Kızlar merhaba, çalıştığım yerde birisi covid oldu bende temaslıyım iki gündür bi kaç belirti var gidince kan testi de vereyim diyorum. Kanda en erken ne zaman belli olur hamilelik. Regl e 4-5 gün kaldı yumurtlama üzerinden de 10 gün geçti yaklaşık

Kız yumurtladın mı

20 temmuz, 31, 2 ay Hali

Kızlarr Estrofem kullandınız mı hiç? Rahmi kalınlaştırmak için reçete edildi ama kaç gün kullanmam gerektiği muallakta kaldı
10 gün kullandıktan sonra duphaston içeceksin dedi ama diğerini içmeye devam et ya da bırak demedi.Hamilelik yoksa rahim çok kalınlaşır ve adet olamam diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…