- 3 Nisan 2021
- 1.036
- 778
Bende yumurtlama öncesi başlayıp çatlama günü bitiyor canm kişiden kişiye değişiyordur benceBeyaz akinti ne zaman oluyordu çatlama oncesi mi sonrasi mi acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yumurtlama öncesi başlayıp çatlama günü bitiyor canm kişiden kişiye değişiyordur benceBeyaz akinti ne zaman oluyordu çatlama oncesi mi sonrasi mi acaba?
Ya ben 2 güne 1 yapıyorum da dün oldu bugün yapsam mı yapmasam mi bu teste göre yarın yapmak istiyorum.azlinda ama kaçırmakta istemiyorum=/Bende yumurtlama öncesi başlayıp çatlama günü bitiyor canm kişiden kişiye değişiyordur bence
Eskiden oluyodu geçen ay olmadı bu ayda daha yok agriYumurtlama günü yumurtalıkları ağrı sancı yapan oldu mu sağ yumurtalığımda sancı var normaldir umarım
Pik yapmış değerlendir bence boş geçme yarın çatlar yarını değerlendir beklemye geçersinYa ben 2 güne 1 yapıyorum da dün oldu bugün yapsam mı yapmasam mi bu teste göre yarın yapmak istiyorum.azlinda ama kaçırmakta istemiyorum=/
Bende de teste başladığım ilk ay olmuştu sonra olmadı şimdide var ağrı aman kist yada enfeksiyon olmasında sıkıntı değilEskiden oluyodu geçen ay olmadı bu ayda daha yok agri
Aynen olmasında enf kist insallahBende de teste başladığım ilk ay olmuştu sonra olmadı şimdide var ağrı aman kist yada enfeksiyon olmasında sıkıntı değil
Ya ben 2 güne 1 yapıyorum da dün oldu bugün yapsam mı yapmasam mi bu teste göre yarın yapmak istiyorum.azlinda ama kaçırmakta istemiyorum=/
Ben adetimin 12.günü yumurtladım ertesi günde çatlama oldu 12. Gün sol kasığımda ağrı başlamıştı gün içinde test yaptım pik çıktı çatlama oluncada ondan sonraki günde devam etti ağrı şuan yok ama ara ara oluyo bazen yumurtlamayı değerlendirincede ağrının olup devam edeceğini söyleyenlerde var.Yumurtlama günü yumurtalıkları ağrı sancı yapan oldu mu sağ yumurtalığımda sancı var normaldir umarım
Ya ben 2 güne 1 yapıyorum da dün oldu bugün yapsam mı yapmasam mi bu teste göre yarın yapmak istiyorum.azlinda ama kaçırmakta istemiyorum=/
Yine mi pik acaba bu yeni testim ya yarında pik olursa ne yapmalıyım sence?Pik yapmış değerlendir bence boş geçme yarın çatlar yarını değerlendir beklemye geçersin
Sabah yapayım hem Sabah daha iyimis sence?Pik den sonra 24 36 saat sonra çatlar yumurta 24 saat yaşarmış bence yarın değerlendir sperm kalitesi düşmesin
Netten de baktım normalmiş ama sancı fazla gibi sizde nasıldı çok muydu ağrıBen adetimin 12.günü yumurtladım ertesi günde çatlama oldu 12. Gün sol kasığımda ağrı başlamıştı gün içinde test yaptım pik çıktı çatlama oluncada ondan sonraki günde devam etti ağrı şuan yok ama ara ara oluyo bazen yumurtlamayı değerlendirincede ağrının olup devam edeceğini söyleyenlerde var.
Sabah yapsam kaçırır mıyım sence canım?Netten de baktım normalmiş ama sancı fazla gibi sizde nasıldı çok muydu ağrı
Ben de geçen ay cok agri oldu yumurtlamadan sonra regl olunca gectiBen adetimin 12.günü yumurtladım ertesi günde çatlama oldu 12. Gün sol kasığımda ağrı başlamıştı gün içinde test yaptım pik çıktı çatlama oluncada ondan sonraki günde devam etti ağrı şuan yok ama ara ara oluyo bazen yumurtlamayı değerlendirincede ağrının olup devam edeceğini söyleyenlerde var.
Çok iyi bence hiç siliklesme yok yumurtlaman 24.saatten uzun sürecek galiba istedigin gibi yap bence bugün yada yarın degerlendirsen kaçırmazsin ama ben garanticiyim degerlendirirdimYine mi pik acaba bu yeni testim ya yarında pik olursa ne yapmalıyım sence?
Kaçırmazsin sabah en kötü ihtimal çatlama görürsün belki ki buda döllenme şansı var demek yumurta yumurtalıklardan çıkıp tüpte ilerliyor oluyor çatlama da stres yapma hiç testlerin çok güzel çıkmışSabah yapsam kaçırır mıyım sence canım?
Havuç ye canım yarın 2-3 tane çatlamaya yardımcı oluyorYine mi pik acaba bu yeni testim ya yarında pik olursa ne yapmalıyım sence?
Benim çok yoğun bir ağrım oldu diyemem sanki içerden dışarı olan bir baskı gibiydi hani dar pantolon giymişsinde göbeğini sıkmış gibi ona benzer bi baskıydı daha çok tabi kişiye göre de değişebilir ağrı kist falan olunca şiddeti artabiliyormuşNetten de baktım normalmiş ama sancı fazla gibi sizde nasıldı çok muydu ağrı
Hadi ya diğer ay bi rutin kontrole gıdım en iyisiBenim çok yoğun bir ağrım oldu diyemem sanki içerden dışarı olan bir baskı gibiydi hani dar pantolon giymişsinde göbeğini sıkmış gibi ona benzer bi baskıydı daha çok tabi kişiye göre de değişebilir ağrı kist falan olunca şiddeti artabiliyormuş