Yan etkilerine gelirsem saç dökmesi çok yaptı bende o kadar canım ama bence önce kisti yok etmek gerek doktorun dediği gibi yoksa sağlıklı gebelik olmayabilir.Başka doktora göründün mü aynısını bende yaşıyorum banada doğum kontrol verdi istemedim sağlıklı gebelik olmaz dedi hamile kalsanda hap beni maf etti mide bulantısı kanama başka doktora gittim çoçuk düşünüyorsan kullanmak zorunda değilsin dedi bütün testlerimi gösterdim hatta bende pko var zayıfsın hamile kalırsın ama kullanmıssın dedi peşine 2 ay adeti düzenlemek için duphaston verdi bendeki kist şu an 2.7 cm estradiol 220 çıkmıştı 2 ay sonra tekrar gidicem doktora
Kuzum bende yeni fark ettim vajina girişi baya akıntılıydı beyaz krem gibi akıntı vardı böyle bir belirti olabilir mi hamilelik te acaba bilen kızlar var mı yaaHayat su 0606 saglik olsun ben sabah kalktim bel agrim ve gaz sancik.coktu sonra geri uyumusum simdi tekrar lalktim.bakalim.kasik.agriis devam ediyomu benm
Valla bıktım demek istemiyorum ama ne zormuş ya gittim yaptım az önce yine silik yine silik. Şeytan diyo git kaldır at testleri falan21. Günde gördüm kız sonunda o da tam değil de işte şükür dedirtecek kadardiren kardeşim sende görceksin inş
bende 1 ay kullandım cnm bir kaç günüm kaldı ama ben çok zorlandım kullanırken bendede pko var ilk defa kistim olduCanım daha öncede bende kist olmuştu yine kullandım yine yazmıştı bunu bi zararı olsa yazmazdı kistimi yok etmişti bende pco var zaten kist olduğu sürece yumurta tedavisi başlayamıyor başlasa daha da büyüyeceği için önce yok ediyor önce kisti yok edip bebek sahibi olmak daha iyi bence zaten 1 ayda gidiyor kist ilaç 21 günlük
Hayir olsun insallahKuzum bende yeni fark ettim vajina girişi baya akıntılıydı beyaz krem gibi akıntı vardı böyle bir belirti olabilir mi hamilelik te acaba bilen kızlar var mı yaa
Ne kadardır tedavi görüyorsun canım ben bu ay çakşır suyu kullanmıştım o yaptı kisti malesef pcolularda bu tür şeyler sorun yaratıyor boşu boşuna bu ayı yok etmiş oldum aşılama düşünüyoruz artık 1 senedir 3 klomen 1 femera tedavisi gördüm yumurta gelişsede olmadı rahim ağzım darmış doktor aşılama önerdibende 1 ay kullandım cnm bir kaç günüm kaldı ama ben çok zorlandım kullanırken bendede pko var ilk defa kistim oldu
Mantar olabilir canım o bende de aynı şekilde şuanKuzum bende yeni fark ettim vajina girişi baya akıntılıydı beyaz krem gibi akıntı vardı böyle bir belirti olabilir mi hamilelik te acaba bilen kızlar var mı yaa
Aynen canım 3 günü değerlendiriyim diyorum takvimde 3 gün sonra görünüyoEvet aynen oyle oluyor gerenlendir bugünü
Kaşıntı felan yok ama kuzumMantar olabilir canım o bende de aynı şekilde şuan
ben 3 aydır doktora gidiyorum cnm çoçuk düşünenden beri adet düzensizliği yaşamaya başladım öncesi hiç sorunum yoktu sonra pko oldugumu öğrendim en son estradiol yuksek cıkınca doktor doğum kontrol hapı verdi peşine gel klomen vericem dedi ama bana mantıklı gelmedi ve ilaçtan çok kanamam oldu adet olur gibi başka doktora gidincede kistimin boyutunu öğrendim 2 ay adeti düzenlemek için duphaston verdi birde gynositol pkolular için folik asit ve doğum kontrolu kullanmana gerek yoktu ilacı dedi açıkçası bitkisel kürleri bende çok bakıyorum ama hormonlarımla fazla oynamak istemiyorum 2 ay sonrada artık yumurta takibi isticem doktordan klomen isticem senin kistinin boyutu ne kadarNe kadardır tedavi görüyorsun canım ben bu ay çakşır suyu kullanmıştım o yaptı kisti malesef pcolularda bu tür şeyler sorun yaratıyor boşu boşuna bu ayı yok etmiş oldum aşılama düşünüyoruz artık 1 senedir 3 klomen 1 femera tedavisi gördüm yumurta gelişsede olmadı rahim ağzım darmış doktor aşılama önerdi
Bende de kaşıntı yok canım ama mantar dedi doktorum kiminde kaşıntı yapmayabiliyormuş umarım seninki değildirKaşıntı felan yok ama kuzum
Anladım canım zaten doğum kontrol hapı kullanılan ay çok kanama oluyor ama benim öyle ara kanamam olmamıştı aman bence bitkisel kürleri kullanma 2 defa kullandım ikisinde de kist oldu bende klomen tedavisi gör bencede o şekilde gebelik elde eden çok kişi var benim kistim 3 cm canımben 3 aydır doktora gidiyorum cnm çoçuk düşünenden beri adet düzensizliği yaşamaya başladım öncesi hiç sorunum yoktu sonra pko oldugumu öğrendim en son estradiol yuksek cıkınca doktor doğum kontrol hapı verdi peşine gel klomen vericem dedi ama bana mantıklı gelmedi ve ilaçtan çok kanamam oldu adet olur gibi başka doktora gidincede kistimin boyutunu öğrendim 2 ay adeti düzenlemek için duphaston verdi birde gynositol pkolular için folik asit ve doğum kontrolu kullanmana gerek yoktu ilacı dedi açıkçası bitkisel kürleri bende çok bakıyorum ama hormonlarımla fazla oynamak istemiyorum 2 ay sonrada artık yumurta takibi isticem doktordan klomen isticem senin kistinin boyutu ne kadar
Benimde 2.7cm inş şu kistlerden kurtuluruz cnmAnladım canım zaten doğum kontrol hapı kullanılan ay çok kanama oluyor ama benim öyle ara kanamam olmamıştı aman bence bitkisel kürleri kullanma 2 defa kullandım ikisinde de kist oldu bende klomen tedavisi gör bencede o şekilde gebelik elde eden çok kişi var benim kistim 3 cm canım
Ben 6 tane kullanıyorum ayda yakalıyorum 11i başlıyorum 15 16 En geç ymurtlama görüyorum. 11inden öncede gün aşırı değerlendirdigim için ovulasyon yapmasamda sıkıntı olmuyor. Eczane çok pahalı bu ayı böyle geçir bi dahaki ay internetten alırsın gün aşırı devam canımAynen bende öyle düşünüyodum aslında ama bu sabah çoook yoğun o akıntıyı görünce bi şüphelendim. test almıştım aslında ama yanlışlıkla gebelik gönderdiler. Vakit yoktu yeniden almak içinde eczaneye sordum 5 tanesi 50 tl ya şaka gibi. Alsam mı acaba yakalayabilir miyim 5 taneyle?
Çakşır yerine hayıt kullansaydın keşke canm o kistleri yok ediyo çok rahatlattı benim adetim hiç sancısız geçiyor 2 aydırNe kadardır tedavi görüyorsun canım ben bu ay çakşır suyu kullanmıştım o yaptı kisti malesef pcolularda bu tür şeyler sorun yaratıyor boşu boşuna bu ayı yok etmiş oldum aşılama düşünüyoruz artık 1 senedir 3 klomen 1 femera tedavisi gördüm yumurta gelişsede olmadı rahim ağzım darmış doktor aşılama önerdi
Onu hiç denemedim canım bikaç değeri yükselttiğini duymuştum o yüzden artık cesarette edemiyorum hiç bişeye açıkçasıÇakşır yerine hayıt kullansaydın keşke canm o kistleri yok ediyo çok rahatlattı benim adetim hiç sancısız geçiyor 2 aydır
Bu ay gider canım inşallah ilaçlar işe yarıyorBenimde 2.7cm inş şu kistlerden kurtuluruz cnm
Bilmem canım bana doktor önerdi ben Internetten de baktım yükseği düşürp düşük olanıda olması gereken seviyeye getiriyormuş. Öyle tabi yan etkisi olur mu diye çekiniyoruz benimde kist var dedi ama inşallah gitmiştirOnu hiç denemedim canım bikaç değeri yükselttiğini duymuştum o yüzden artık cesarette edemiyorum hiç bişeye açıkçası
Gerçekten miKimyasaldan sonra hamile kalmak kolay oluyor sanırım bi nevi vücut kendini hazırlamış oldu galiba inşallah mutlu haber alirsin
Bende bendeGerçekten miyoksa çok umitlenecegim de geçen ay kimyasal geçirdim