- 10 Ekim 2015
- 539
- 773
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klmyasal ve düşükten sonra birkaç ay içinde gebe kalan çok arkadaşım var düşükten sonra da doktorum iki ay korun sonrasında hemen sağlıklı gebelik elde edersin demişti ama ben uzun süre korunmustum canm ümitsizliğe kapılma o yüzden inşallah gebelik oluşur hemenGerçekten mi yoksa çok umitlenecegim de geçen ay kimyasal geçirdim
Ağzınız bal yesin inşallah burada yazılı olan tüm listenin karnı burnunda olur aminKlmyasal ve düşükten sonra birkaç ay içinde gebe kalan çok arkadaşım var düşükten sonra da doktorum iki ay korun sonrasında hemen sağlıklı gebelik elde edersin demişti ama ben uzun süre korunmustum canm ümitsizliğe kapılma o yüzden inşallah gebelik oluşur hemen
Kader ortağıBende bende
Umarim bu ay saglikli sekilde gebeyizdirKader ortağı
Amin inşallahUmarim bu ay saglikli sekilde gebeyizdir
önceki sayfalara gelip seni aradım atmış mısın bugün sen de diye21. Gün ve buna bişeyler oldu pik mi kız buuuu bakınn
20-21 günlerde pik görünce bi moralim yerine geliyo bugün 18. Gündeyim inşallah görürüm bendeyine çekememişim tekrar çektim
Diğer günlerinizin görseli var mı acabasonunda oldu galiba
bunlar da önceki günler. sıvı alımı baya fark ettiriyor ama denemek için 2 saat kestikten sonra yaptığım testin üstüne hiç sıvı almadan bi 3 saat sonra tekrar test yapmıştım bi tık daha koyu çıkmıştı o yüzden bi kaç gündür 5 saat sıvı almadan yapıyorum 14.30da falanDiğer günlerinizin görseli var mı acaba
bunlar da önceki günler. sıvı alımı baya fark ettiriyor ama denemek için 2 saat kestikten sonra yaptığım testin üstüne hiç sıvı almadan bi 3 saat sonra tekrar test yapmıştım bi tık daha koyu çıkmıştı o yüzden bi kaç gündür 5 saat sıvı almadan yapıyorum 14.30da falan
Ayni gidiyoruz yineBugünde böyle
E senin yumurtlama gelmiş bugün yarın mutlaka değerlendirmen lazım olabilir erken yumurtluyosun demek ki10.gun ilk yaptığım test acep yine mi 11.gun yumurtlucam
Evet ben erken yumurtluyorum geçen ay öğrendimE senin yumurtlama gelmiş bugün yarın mutlaka değerlendirmen lazım olabilir erken yumurtluyosun demek ki