Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar simdi wc girdim ic camasirim sırılsıklam sanki bir koca bardak su bosaltmisim inanamadim gorunce gece iliski olmustu onunla baglantiis olabilirmi acaba

Kizlar simdi wc girdim ic camasirim sırılsıklam sanki bir koca bardak su bosaltmisim inanamadim gorunce gece iliski olmustu onunla baglantiis olabilirmi acaba
Acaba yumurtan mı catladı?? Benimde dün gece öyle olmuştu ıpıslaktı komple. Bence sen bugünüde değerlendir

Bana çatlatma iğnesi vurdu şuan çatlamıs olmuş olması lazım benımkının normal şartlarda. Bugün yaptıgım testte belli olur
Ben havuç yedim sadece iğne falan yapılmadı bana çatladı mı çatlamadı mı anlayacak bir yöntem olsa keşke

benim bat 6 temmuz bugün 9.gün henüz olmadı.genelde 11 yada 12.gün testte çıkıyor yumurtlama
Sat 7 haziran benim bugün 12. Günüm o yüzden acaba mı dedim. Benim de genelde 14-15 de çatlıyor galiba takvime göre baktımda hiç test kullanmadım

Senin belirtiler bende de var kuzu sağ bacağımda ağrı ince sızı bile var kasıklarımda hafif ağrı sürekli devam etmiyor ama bide 4 5 gün kadar beyaz bi akıntım oldu şu an yok belimde hafif bi ağrı var
Benim de bel ağrım var kuzum karnımda da hafif sancılar başladı ya regl olucam ye bebek var bakalım bir hafta sonra belli olur ancak 😂

Kuzum ben ovulasyonda 16 akşamı pik gördüm (sümüksü uzayan akıntı da vardı test ile de onayladım piki) dün net silikleşmemişti bugün muhtemel daha silik olacak ama sabah benimde iç çamaşırım ıslanmıştı rahatsız edecek kadar çatlama sanırım

selam canım haziran grubundan bu sabah itibari ile elendim ahaha 12 mayıstan beri deniyorduk 9 gün erken adet olacağım tuttu :KK70: yaş 30 bugün adetimin 1. günü. 1 temmuz heralde olurum ama görüldüğü gibi de hiç düzenli değil bazen 30 bazen 40 bazen 50 günde olurdum bu sefer 24 günde oldum :d

azıcık hevesim kaçtı ama hemen adet bitsin de yeni heyecanlara başlayayım belirti arayayım ahhaha
Merhaba bende hazirandaydim aynı yerdeydik maalesef benimkide bugün kahverengi leke geldi 3 4 güne de adetim gelir

Kuzum ben ovulasyonda 16 akşamı pik gördüm (sümüksü uzayan akıntı da vardı test ile de onayladım piki) dün net silikleşmemişti bugün muhtemel daha silik olacak ama sabah benimde iç çamaşırım ıslanmıştı rahatsız edecek kadar çatlama sanırım
Benm hic catlama oldugundada boyle olmuyoki uzayan akintim ve ardina beyaz sut gibi olan akinti geldi

Bugün 17. Günüm takvimde yumurtlama bugün ama sabah test yaptım silik öğleden sonra tekrar bakıcam nasip :110:
Kuzum senin yazdıklarına baktım döngüm 28-35 demişsin yani 35.günde olucağını varsayarsak 21.güne kadar pozitifi görüceksin demektir 😊 beklemek de stresli dimi

Kuzum senin yazdıklarına baktım döngüm 28-35 demişsin yani 35.günde olucağını varsayarsak 21.güne kadar pozitifi görüceksin demektir 😊 beklemek de stresli dimi
Testi ilk defa deniyorum balım. Bu4. Ay sanırım. Önceden stres olup hep bugün mü şu gün mü yok akıntı geldi gitti diye iyice sıyırıyodum😂 dedim bari ovu alıyım kafam rahat etsin bu daha fena çıktı😂

X