Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla al bendende o kadar gaz sancilarimda cok artti benm umarım bosa cikmaz bu belirtiler
Valla eğer yoksa bile çok şaşırırım bu ay bu kadar belirtiye ama senin kesin oldu gibi kuzum yaa tam günleri değerlendirmişsin çünkü sen 😇

Valla eğer yoksa bile çok şaşırırım bu ay bu kadar belirtiye ama senin kesin oldu gibi kuzum yaa tam günleri değerlendirmişsin çünkü sen 😇
Bilmiyorum valla artik umarim olmuştur emin degilim ben ama ovulasyon testi kullanmadim bu ay ben beleitilerime gore o tarihlerde oldugunu dusunuyorum nasip artik

Kızlar bende de aynı belirtiler var öncede yazmıştım zaten kasık ağrısı regl olacakmış gibi his var karnımda. Dünde otururken sandalye sallanıyor gibi hissettim sonra başım döndü. Midem bulandı. Bilgisayar başında kaldım uzun süre ondan mı acaba dedim ama zaten bilgisayar mühendisiyim hep bilgisayar yada telefondayım daha önce böyle olmamıştı. Bide iki gündür durup durup sıcak basıyor anneme menopozda böyle oluyordu :) kokulara karşıda hassasiyet var. Sonra unuturum diye yazıyorum buraya regl e 6 gün filan kaldı. Hepsi psikolojikte olabilir tabi umutlanmak istemiyorum sonu hüsran olacak diye

Kızlar bende de aynı belirtiler var öncede yazmıştım zaten kasık ağrısı regl olacakmış gibi his var karnımda. Dünde otururken sandalye sallanıyor gibi hissettim sonra başım döndü. Midem bulandı. Bilgisayar başında kaldım uzun süre ondan mı acaba dedim ama zaten bilgisayar mühendisiyim hep bilgisayar yada telefondayım daha önce böyle olmamıştı. Bide iki gündür durup durup sıcak basıyor anneme menopozda böyle oluyordu :) kokulara karşıda hassasiyet var. Sonra unuturum diye yazıyorum buraya regl e 6 gün filan kaldı. Hepsi psikolojikte olabilir tabi umutlanmak istemiyorum sonu hüsran olacak diye
Ayy bunlar bariz belirti psikolojik degilse. Erken gebelik testi varsa yapsana 🥰

Gunaydınn kısslar yumurtlamaya kadar gecen surede ne yiyip ne icelim kur falan degil ama yumoslari saglamlastiracak seyler 🤗 kafeini keselim mi bi yerde

Mmm güzel yumoslar agzinin tadini biliyolar 😂😂 valla esime bu ay allah guc kuvvet versin asilama olucak ama tedbiri elden birakmayi hic dusunmuyorum 🙈🙈
Eşin de sen de avakado yiyebilirsin canım yumurta ve sperm üzerinde çok etkili, eşine havuç suyu ya da kendisi, muz, kabak çekirdeği ikinize de bitter çikolata eşine ilişkiden yarım saat önce Türk kahvesi (Sperm hızını arttırıyor) selenyumdan çinko dan zengin bol fındık, fıstık meyve, sebze. Akdeniz usulü beslenme hem yumurtlamaya kadar hem de adete kdr geçen süre içinde yabancı kaynaklardan da okuduğum şey hep akdeniz tipi beslenme. Kafein (Kahve-Çay-Çikolata-Cola) kısıtlaması isteniyor 200 mg kadar sorun yaratmıyor ama sen çok tiryakiysen 1 bardak ile sınırla kendini derim. Polen bal arı sütü çok etkili besinler bunları da tüketebilirsin. Ben folik asit, selenyum ve omega 3 takviyesi alıyorum ayrıca.

Ne zaman test yapacaksın kuzum benimde dün mide bulantısı oldu meyve felan yiyemedim çay içemedim sabah kalktığımda da ağzımda ekşimsi bir tat vardı kahvaltı yaptım yinede geçmedi yani bu kadar psikolojik belirtiler olabilir mi yaa sol kasığıma da ağrı giriyor ara ara karın ağrısı da yumurtlama dan beri var 😂

ED4A52A6-D8B7-4C5A-AC91-9077E934085D.jpeg

yine birgün silik çıkıyor 😂 testeri atasım geliyo şöyle gördükce🙄

Canım çikolata kisti olanlar da kullanıyor İnstagramda sayfaları var clife yaz çıkar ben ordan sipariş ettim hergün de bakıyorum hamile kalan kalana yaa inşallah benim de vardır bu ay bakalım dediğim gibi eğer bebiş yoksa bile kistlere iyi geliyor kesinlikle çünkü kaç gün dür kasık sancılarım oluyor 😇senin bat ne zaman canım
Bana aldığın sayfanın linkini atsan kuzum olmaz mı ki senin aldığın yerden alsam benim bat 23 haziran az kaldı dünden beri kasıklarımda hafif bi ağrı var Allah'tan hayırlısı

Bana aldığın sayfanın linkini atsan kuzum olmaz mı ki senin aldığın yerden alsam benim bat 23 haziran az kaldı dünden beri kasıklarımda hafif bi ağrı var Allah'tan hayırlısı
Böyle yapabildim kuzum bak istersen bir

Eşin de sen de avakado yiyebilirsin canım yumurta ve sperm üzerinde çok etkili, eşine havuç suyu ya da kendisi, muz, kabak çekirdeği ikinize de bitter çikolata eşine ilişkiden yarım saat önce Türk kahvesi (Sperm hızını arttırıyor) selenyumdan çinko dan zengin bol fındık, fıstık meyve, sebze. Akdeniz usulü beslenme hem yumurtlamaya kadar hem de adete kdr geçen süre içinde yabancı kaynaklardan da okuduğum şey hep akdeniz tipi beslenme. Kafein (Kahve-Çay-Çikolata-Cola) kısıtlaması isteniyor 200 mg kadar sorun yaratmıyor ama sen çok tiryakiysen 1 bardak ile sınırla kendini derim. Polen bal arı sütü çok etkili besinler bunları da tüketebilirsin. Ben folik asit, selenyum ve omega 3 takviyesi alıyorum ayrıca.
Ay ne guzel yazdin ekran goruntusu alayim 🤗 bir ay cay kahve içmesem de olur tiryakisi degilim keyif icin kahve iciyorum 🤭 vifolic kullaniyorum bnde icinde bircok vitamin var beslenmeyede dikkat ettik mi gerisi Allah a kalir 🤲🤲

X