Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maalesef ağrısı çok fena oluyor ben hep kistten korkmuştum ama değilmiş. Bu ay o pozisyonları denedik ama regl 5 gün erken geldi bu sefer de. Belki dostinexin etkisi de vardır bilemiyorum ama.
Dostinex sut gelmesini engelleyen bi ilac degilmi genelde dusuk veya erken dogum sonrasi veriliyo yani ben oyle kullanmistim

Evet hamileliğe engel değilmiş, çok stresliyim belki de bebişim stres istemiyordur deneyelim bakalım farklı pozisyonlar. Ne imreniyorum tek de tutanlara maşallah kadına da güvenmediğim için gitmem galiba

Evet hamileliğe engel değilmiş, çok stresliyim belki de bebişim stres istemiyordur deneyelim bakalım farklı pozisyonlar. Ne imreniyorum tek de tutanlara maşallah kadına da güvenmediğim için gitmem galiba
Ah bende ilkte tutar havası iyi cortladim ari sütü bal polen falan ye takviye niyetine boş geçmesin ayın yine canim

Maalesef pcos insülin direnci de yapıyor. Ben de yok şükür. Bende tüylenme var çok, bıyıklarımı her gün alsam olur yani Bat belli degil ama 45 günde bir yumurtlamadan regli oluyorum, pcosta olurmuş bu.Tahminim 20 temmuz. Bu ayı da ovulasyonla deniyim bakalım. Henüz bıkkınlık gelmediAllah bu ay nasip etsin. Pcos ekstra stres yapıyor.

18. Gün yine hüsran taş ol yaaa sen yumurta gibi
Canım sen de geç yumurtluyosun benim gibi aslanpençesi falan icmeni öneririm 14 yumurtlama görürsün inşallah bende erkene çekti yumurtlamayi bu ayda devam edicem her ay böylemisin?

Canım kür falan denedin mi hiç bu civanperçemini çok öneriyor saracoglu belki erken yumurtlma görürsün tabi hormon değerlerini bilmiyorum ama

Tüylenme bende de var ya çok dertliyim o konuda haftada bir ağda yapmam gerekiyor. Şu evde ipl epilasyon makinesi almak istiyorum ama gebeliğe engel olur mu gebelik sırasında kullanılır mı önce doktora soracam. İnşallah kullan bişey olmaz der benim de bat 3 Temmuz inşallah zamanında olur. Amin İnşallah bunay nasip olur canım

Yaa kuzum bana da pcos dediler hormonlar normal şu an insülin direnci de yok kıllanma bende önceden de vardı kilo alımı var sadece belirti olarak adetim de 28 günde bir oluyor 5 gün sürüyor bu nasıl pcos anlamadım gitti

Herkesi düzenledim eklemedigim varsa etiketlesin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…