Niye be burdadami buldun beniGit de Zahide küçük seni bi kovalasın
Dostinex sut gelmesini engelleyen bi ilac degilmi genelde dusuk veya erken dogum sonrasi veriliyo yani ben oyle kullanmistimMaalesef ağrısı çok fena oluyor ben hep kistten korkmuştum ama değilmiş. Bu ay o pozisyonları denedik ama regl 5 gün erken geldi bu sefer de. Belki dostinexin etkisi de vardır bilemiyorum ama.
Gözüm heryerde merak etme yakaladım seniiiNiye be burdadami buldun beni
Evet hamileliğe engel değilmiş, çok stresliyim belki de bebişim stres istemiyordurTers rahimle çok hamile kalan var canım gebeliğe engel değilmiş korkmana gerek yok. Dediğini bende duydum düzeltmeyi ama çok güvendiğin birine gitmeni tavsiye ederim, doggy pozisyonu denemelisin ebru abla ters rahime onu öneriyor inşallah hamiş kalırsın bu ay.
Bende süt hormonu yüksek çıktı diye verdi doktorDostinex sut gelmesini engelleyen bi ilac degilmi genelde dusuk veya erken dogum sonrasi veriliyo yani ben oyle kullanmistim
Ah bende ilkte tutar havası iyi cortladimEvet hamileliğe engel değilmiş, çok stresliyim belki de bebişim stres istemiyordurdeneyelim bakalım farklı pozisyonlar. Ne imreniyorum tek de tutanlara maşallah kadına da güvenmediğim için gitmem galiba
Yarin gitcem baklm daha gitmedimGözüm heryerde merak etme yakaladım seniiiyaşın 19 deyip ensende tutup atacak seni nededi Zahide anlat hele
Maalesef pcos insülin direnci de yapıyor. Ben de yok şükür. Bende tüylenme var çok, bıyıklarımı her gün alsam olur yaniOvulasyon 2 ay yaptım beni stresten strese soktu ilk ay yumurtlama gördüm ikinci ay görmedim. O sıra doktor evleneli 1 yıl olmadı diye tedavi de vermiyordu Ovulasyonu bırakıp gün aşırı yaptık sürekli. Kilo problemin var mı? Ben de troid insülin direfalan da oluşmuştu pko yüzünden ilaç kullandım bir ay düzene girdi sonra troid. Bu ay bat kaç?
Canım sen de geç yumurtluyosun benim gibi aslanpençesi falan icmeni öneririm 14 yumurtlama görürsün inşallah bende erkene çekti yumurtlamayi bu ayda devam edicem her ay böylemisin?18. Gün yine hüsran taş ol yaaa sen yumurta gibi
Canım kür falan denedin mi hiç bu civanperçemini çok öneriyor saracoglu belki erken yumurtlma görürsün tabi hormon değerlerini bilmiyorum amaMaalesef pcos insülin direnci de yapıyor. Ben de yok şükür. Bende tüylenme var çok, bıyıklarımı her gün alsam olur yaniBat belli degil ama 45 günde bir yumurtlamadan regli oluyorum, pcosta olurmuş bu.Tahminim 20 temmuz. Bu ayı da ovulasyonla deniyim bakalım. Henüz bıkkınlık gelmedi Allah bu ay nasip etsin. Pcos ekstra stres yapıyor.
Benide etiketle o kadını ve takipediyorum zaten belki senle ilgili bir video atarYarin gitcem baklm daha gitmedim
Tüylenme bende de var ya çok dertliyim o konudaMaalesef pcos insülin direnci de yapıyor. Ben de yok şükür. Bende tüylenme var çok, bıyıklarımı her gün alsam olur yaniBat belli degil ama 45 günde bir yumurtlamadan regli oluyorum, pcosta olurmuş bu.Tahminim 20 temmuz. Bu ayı da ovulasyonla deniyim bakalım. Henüz bıkkınlık gelmedi Allah bu ay nasip etsin. Pcos ekstra stres yapıyor.
Tamam hdjdjdkdkdBenide etiketle o kadını ve takipediyorum zaten belki senle ilgili bir video atar
Yaa kuzum bana da pcos dediler hormonlar normal şu an insülin direnci de yok kıllanma bende önceden de vardı kilo alımı var sadece belirti olarak adetim de 28 günde bir oluyor 5 gün sürüyor bu nasıl pcos anlamadım gittiMaalesef pcos insülin direnci de yapıyor. Ben de yok şükür. Bende tüylenme var çok, bıyıklarımı her gün alsam olur yaniBat belli degil ama 45 günde bir yumurtlamadan regli oluyorum, pcosta olurmuş bu.Tahminim 20 temmuz. Bu ayı da ovulasyonla deniyim bakalım. Henüz bıkkınlık gelmedi Allah bu ay nasip etsin. Pcos ekstra stres yapıyor.
Cidden ya bir hafta boyunca ayak havadaEvet adwtimin 7.gunu başlayalım bakalım ayak dikmelere