Ben anadolu sigortadan yaptırmıştım kuzu öncesinde türkiye sigortaydı da memnun değildiim. anadolu sigortada doğumda bekleme şartı yoktu diğerlerinde 1 yıl bekleme şartı vardıı ondann hemencik yaptırdım ama ocakta eşim göreve gitti 4.5 ay mecbur seneye yenileyeceğim yandı sigorta ahaha muayeneler için falan gidiyorum şimdi tahlil şu bu işleri için bi de hamiş olursam yıl sonuna kadar 3-4 kere daha kullanırım. 10 muayene ve 1 doğum işte tüm tahliller falan geçerli.. benim normalde gittiğim hastanelerde geçerli olduğundann yaptırmıştım hemenn sitesinde yazıyoduu şehirlere göre anlaşmalı kurumlarıı istanbuldayım ben birçok yerde geçerliiAyy nasi hangi firma hastane bize de soyle kızzz sartlari var midevletten umudu kesersem buda kosede dursun
Cok iyi bndr bi ara arstirdim sartlar falan baya teferruatliydi bunu arastirayim bi sagol canimBen anadolu sigortadan yaptırmıştım kuzu öncesinde türkiye sigortaydı da memnun değildiim. anadolu sigortada doğumda bekleme şartı yoktu diğerlerinde 1 yıl bekleme şartı vardıı ondann hemencik yaptırdım ama ocakta eşim göreve gitti 4.5 ay mecbur seneye yenileyeceğim yandı sigorta ahaha muayeneler için falan gidiyorum şimdi tahlil şu bu işleri için bi de hamiş olursam yıl sonuna kadar 3-4 kere daha kullanırım. 10 muayene ve 1 doğum işte tüm tahliller falan geçerli.. benim normalde gittiğim hastanelerde geçerli olduğundann yaptırmıştım hemenn sitesinde yazıyoduu şehirlere göre anlaşmalı kurumlarıı istanbuldayım ben birçok yerde geçerlii
Elendiğim an açacağımMerhaba ağustos ayında hamilelik planlayanlar için bi grup açılcak mı ?
Kız koş bekleme sen şimdi den aç topik açan hamile kalıyor valla bakElendiğim an açacağım
Dimi ağla ağla nereye kadar garibim hormonlarda üzülüyoKızlar ben aşerme ye de başladımkesin hamileyim instagram da salçayı kavurdular bir tarifte canım istedi eve gider gitmez kavurup yicem belirtileri başlayan yokmu başkaaa o değilde alıştım artık ya bu duruma gülüp geçebiliyorum artık eskiden oturup ağlardım ama artık biraz daha büyüdüm galiba ve çocuk sahibi olmayı çok istiyorum ama artık hiç olmayada bilir fikrine iyice alıştırdım kendimi başımıza ne geleceği belli değil sonuçta
Yaa inşallah kuzum ya bakalım sabırsızlıkla bekliyorumDimi ağla ağla nereye kadar garibim hormonlarda üzülüyoarada kacamak yapiyoruz tabi sistemi bosaltmak gerek insallah hamilesindir kavruk salçayı kolay kolay can çekmez
Bende ağustosu bekleyenlerdenimElendiğim an açacağım
Kiz beni gaza getirme midem bulaniyo sabahtir istahim acildi deli gibi yiyorum 2 saat bisey yemryim midem bulaniyoKızlar ben aşerme ye de başladımkesin hamileyim instagram da salçayı kavurdular bir tarifte canım istedi eve gider gitmez kavurup yicem belirtileri başlayan yokmu başkaaa o değilde alıştım artık ya bu duruma gülüp geçebiliyorum artık eskiden oturup ağlardım ama artık biraz daha büyüdüm galiba ve çocuk sahibi olmayı çok istiyorum ama artık hiç olmayada bilir fikrine iyice alıştırdım kendimi başımıza ne geleceği belli değil sonuçta
Seninle bat günümüz aynı ovulasyon pik gördün mü merak ettim de?Bu aydan ümidim yok hiç sıfır öteki aya bilinçli davranıcam bu ay ovulasyonu çözme ayı olsın
Bilincini yerim bebeğimBu aydan ümidim yok hiç sıfır öteki aya bilinçli davranıcam bu ay ovulasyonu çözme ayı olsın
Yokk anacım yokk resmenn ucuna geliyor sonra hoop gebermeceSeninle bat günümüz aynı ovulasyon pik gördün mü merak ettim de?
kanki masaj yoga olumlama düzgün test ne var ne yoksa yapcam ahahahaBilincini yerim bebeğimo bilinci banada öğretsene
İnşAllah ikimizde yanılmayız kuzum yaKiz beni gaza getirme midem bulaniyo sabahtir istahim acildi deli gibi yiyorum 2 saat bisey yemryim midem bulaniyo
Kiz Allah sana uzun ömür versin alemsinkanki masaj yoga olumlama düzgün test ne var en yoksa yapcam ahahaha
Ben bu ay hamile olmadigima eminim asko takılıyorum sana ben bu ay hic degerlendiremedik bile bide bu ay cok onemsemiyorum ben lay lay lom geciyoİnşAllah ikimizde yanılmayız kuzum ya
Belki sırf bu yüzden olabilir kuzum eğer kafanda çok yoksa stres te yokturBen bu ay hamile olmadigima eminim asko takılıyorum sana ben bu ay hic degerlendiremedik bile bide bu ay cok onemsemiyorum ben lay lay lom geciyo
ağustosa hepimiz hamiş kalalım bende ovulasyon testimi aldım doktordan takviyede istedim ağustosda inş olacakBu aydan ümidim yok hiç sıfır öteki aya bilinçli davranıcam bu ay ovulasyonu çözme ayı olsın