Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ağustosa hepimiz hamiş kalalım bende ovulasyon testimi aldım doktordan takviyede istedim ağustosda inş olacak
Ay inş inş ilk 10 gün ovulasyon çok eğlenceliydi sonra pik olmadıkça verem oldu 18. Gün bugün nolcak bakalımm😂 folikasit mi verdi diafol diye bişey vermiştii bana 2. kutumdayımm şu adet bitinxe yumurtlama masajı fln yapıcam valla ağustosta olcak inşş

Ay inş inş ilk 10 gün ovulasyon çok eğlenceliydi sonra pik olmadıkça verem oldu 18. Gün bugün nolcak bakalımm😂 folikasit mi verdi diafol diye bişey vermiştii bana 2. kutumdayımm şu adet bitinxe yumurtlama masajı fln yapıcam valla ağustosta olcak inşş
folik asit gecen ay vermişti cnm ama pko oldugum için başka doktora gittim gynositol verdi onu kullanacağım artık yumurtalama masajı bende yapacağım olacak inşallah

Bnde yumurtlama masajini denesem mi sizce dr ilac vericek ama masajin negatif bi etkisi olur mu acaba ya kafama takildi 🤦‍♀️

Kızlar bende göğüs ağrısı var bugün bat 28 ama erken den ağrı var benim gibi olan varmı

Arkadaşlar merhabalar , 5 ay korunmayıp olmayınca doktora gittim rahmimin geriye dönük ( ters rahim ) olduğunu öğrendim , bizim oralarda bir kadın varmış ters rahimlilerin beline bir şey bağlıyormuş düzeltiyormuş sonrasında hamile kalıyorlarmış. Deneyimleyeniniz var mı aranızda ya da duyanınız ? Ben pek inanamadım da 🤔

Arkadaşlar merhabalar , 5 ay korunmayıp olmayınca doktora gittim rahmimin geriye dönük ( ters rahim ) olduğunu öğrendim , bizim oralarda bir kadın varmış ters rahimlilerin beline bir şey bağlıyormuş düzeltiyormuş sonrasında hamile kalıyorlarmış. Deneyimleyeniniz var mı aranızda ya da duyanınız ? Ben pek inanamadım da 🤔
Ters rahim olayini duydum ama duzeltme olayini hic duymadim. Ters rahim de genelde regl donemleri asiri agrili gecermis. Gebe kalmada da bazi pozisyonlar ihtimali cok artiriyomus.

Yokk anacım yokk resmenn ucuna geliyor sonra hoop gebermece :KK70: ertesi gün hiç koyu olmamış gibi silik bugün şansa evde unutmuşum testi akşam eve gittiğimde yapcam atarım durumu :KK70:

Bende de birşey yoktu testte ama doktor takibi de yaptırıyorum dün 13.günümdü 15.77 mm yumrta vardı perşembe gel ilişki gününü söyleyeceğim dedi yani yarın. Normalde 14.gün veya 15.günlerim pik oluyor.. Ovulasyon yapıcam bakalım bugün ki durum ney 🤗
kaç günde bir adet oluyorsun ki? Kaçıncı günün bugün?

Bende de birşey yoktu testte ama doktor takibi de yaptırıyorum dün 13.günümdü 15.77 mm yumrta vardı perşembe gel ilişki gününü söyleyeceğim dedi yani yarın. Normalde 14.gün veya 15.günlerim pik oluyor.. Ovulasyon yapıcam bakalım bugün ki durum ney 🤗
kaç günde bir adet oluyorsun ki? Kaçıncı günün bugün?
Benim çok düzensiz kuzm bugün 18. Günn geçen ay 25 günde oldum çnxeki 30 önceki 35 önceki 47

Bilmiyorum onu ama ters rahimde doggy öneriyolar hamilelik içinnn

Ters rahim olayini duydum ama duzeltme olayini hic duymadim. Ters rahim de genelde regl donemleri asiri agrili gecermis. Gebe kalmada da bazi pozisyonlar ihtimali cok artiriyomus.
Maalesef ağrısı çok fena oluyor ben hep kistten korkmuştum ama değilmiş. Bu ay o pozisyonları denedik ama regl 5 gün erken geldi bu sefer de. Belki dostinexin etkisi de vardır bilemiyorum ama.

Selam kızlar 🌸🌸 sohbet koyulasmis baya takip ettim😊 hadi hepinizin yumurtlaması güzel geçsin tutunsun bebisler bu ay💞 bende adetin 2.günündeyim takviyelere başladım hayıt tentürü aldım aslanpençesi içiyorum adeti ağır sancılı geçenlere öneririrm bu ay hiç acım olmadı ilk gün bile anlamadım regl olduğumu bence etkisi oldu şifa olur inşallah sizede güzel bi temmuz ayı olur umarım hepimize 💫💫💫

Maalesef ağrısı çok fena oluyor ben hep kistten korkmuştum ama değilmiş. Bu ay o pozisyonları denedik ama regl 5 gün erken geldi bu sefer de. Belki dostinexin etkisi de vardır bilemiyorum ama.
Ters rahimle çok hamile kalan var canım gebeliğe engel değilmiş korkmana gerek yok. Dediğini bende duydum düzeltmeyi ama çok güvendiğin birine gitmeni tavsiye ederim, doggy pozisyonu denemelisin ebru abla ters rahime onu öneriyor inşallah hamiş kalırsın bu ay. 🌸

Merhaba kızlar birsey sormak istiyorum size normalde adetim 32-34 gün arası oluyor geçen ay yani 25 mayısta hastalandm bu ay ilk defa erken hastalandm 11 haziranda ovulasyonu hangi güne göre hesaplaşacağım? Test aldim ama şuan evimde değilim ilk defa test kullanacağım ve esim izne 27-28 haziranda gelecek inşallah bilginiz varsa yardım edebilir misiniz bana

X