Tanışma + Kız İsteme + Söz + Nişan HEPSİ BİR ARADA ! Napıcam ben :(

Herkesi bir kenara at şöyle düşün.... Herkes çok şey diyecektir.İnsanalra laf yetiştirmek yada insanalrı memnun etmeye çalışmak imkansızdır.

Sen dışarda hoplamak zıplamak isteyeceksin o yaşı itibariyle evde tıkılıp kalmak.
Ve buna benzer bir cok şey olabilir.

Evet evlilik gerçekten cok güzel. Sevdiğinle daha güzel.
Ama o senden 20 yıl önden giderkenhayata karşı sen 20 yıl geriden geliceksin.

Aşk cok güzeldir. Heyecanı.Mutlulugu bambaşkadır.
Ama bunu evlilikle taçlandırmadan önce bence biraz daha zaman verin kendinize.
Çünkü bir çok şeyi kafana takıyorsan seninde hoşuna gitmeyen noktalar var.

Kıyafetin ayakkabın çok güzel.

Kızı babasıylamı kalıyor.
Birde evlilik için neden bu kadar acele ediyosunuz ki.

Yol yakinken vazgec yakma kendini. Hicbir olumlu yani yok bu isin, cok uzulursun. Daha yasin genc, kendine denk biri ile evlenirsin. Annecigini uzme. Maddi-Manevi, egitim durumu, kizi hersey cok cok buyuk sorun olacak. Nikah gununu iptal edersiniz. Sen 35 yasina gelince adam 51 yasinda olacak. Yanina bile yakismayacak. Bebegin olsa ilkokula basladiginda dede mi diyecek (acimasiz oldu kusura bakma ama arkadaslarinin babalari gencecik olacak belki siz soylemese bile icten uzulecek) , sizin aranizda bile kusak farki var cocugu ile 2 kusak olacak. Kizi simdi iyi gorunse bile mutlaka sorun olacak.
Sana tek soyleyecegim nerdeyse %100 eminim mutlu olamazsin ve cok pisman olursun.

Hayatının yanlışını yapıyorsun aranızdaki yas farkı hem bir de kizi var o her heyecanı senden önce yaşamış biri olarak aranizda hep sorun çıkacak bunu unutma maddi konuya gelince her şey para değil yas ve çocuğu olması sorun bence denk değil gibisini z

Yas farki , egitim farki, daha once evlenmis olmasi, 16 yasinda kizi olmasi konularini bir cumle ile gecip elboseden ayakkabidan uzun uzun bahsetmek ?!?
Bence gorunen yasfarki 16 Ama duygusal yas farki dahafazla.
Annenize katiliyorum hic isteme vs konularini girmeden nikah yapin bitsin

Benden bir yaş küçüksünüz. Kesinlikle acele etmeyin. Aranızda 16 yaş var adamın 15 16 yaşında kızı var demişsiniz. O kızın yaşı kadar aranızda bir ömür var adeta. Anneniz haklı. Hem hepsini geçtim 10 sene sonra o adamla kendinizi aynı yatakta hayal edebiliyor musunuz? Hem ne bu acele. Daha isteme olmamış nikah günü almışsınız. Adam zamanında herşeyi yaşadığı için, size önem vermemiş. Adamın 3 4 sene sonra evlenebilecek bir evladı var. Daha nasıl gözünüzü açmanız lazım.

Umarım buradaki akıllı ve tecrübeli kadınların fikrini alır ve biraz daha mantık çerçevesinde meseleyi düşünürsün, psikolog olarak bilirsin, prefrontal cortex off olmuş durumda. Lütfen kendine gel, yakma kendini, mantıklı düşün. Evet büyük ihtimal mücadele etmeyi seviyorsun, aile olmak fedakarlık demek düşüncen var, ama kendini bile bile ateşe atmak fedakarlık değildir, annen o kadar üzülmüş ki hemen evlen görmeyim demek istiyor, yoksa hangi anne kızının bu güzel anlarını görmek istemez???
Lütfen kendine gel, 8 ay kısa süre, adam amca, kızı var, parası pulu yok, kültür eğitim olarak çok farklısınız? İn o bulutların üstünden...
Hakkında hayırlısı olmasını istiyorum...

Kendinizi annenizin yerine koyun 2 universite okutup emek verip gencecik kizinizi dul cocuklu adama verir misiniz.Ustelik ilkokul mezunu.Durumunu gozden gecirin.Buradaki hanimlar bu kadar tepki verdiyse mutlaka vardir bi sebebi.

Son maddeye kadar olumlu dusundum ama son madde sartlari zorladi ve bu beraberlogi cok saglikli bulmadim. Annenizi dinleyin acele etmeyin derim. Daha yasiniz erken iyice bi tanimaya calisisin.
Sayet 40 kusur yasina gelmis yuzuk alacak parasi olmayan adam ile evlenmem.
Nasil gecineceksiniz ne yiyip iceceksiniz bir isi yok mu adamin ?

Yok canım kızı başla şehirde annesiyle yaşıyor

Senelerce modelist olarak çalışmış, son birkaç sene sadece dans eğitmenlipi yapıyor. Şimdi evlilik mevzusu girince iş buldu 1 aydır çalışıyor

Yaptığınızın farkında mısınız? Ailen için çok zor bir durum.

Dışarıdan bir göz olarak bakınca tüm yorumlarda herkes haklı. Ama işin içinde olunca terk edip bırakmak öyle kolay değil malesef:/
Daha önce başından evlilik geçtimi ?
Adam senın yanında nasıl duruyor ?

Dışarıdan bir göz olarak bakınca tüm yorumlarda herkes haklı. Ama işin içinde olunca terk edip bırakmak öyle kolay değil malesef:/
Davul bile dengi dengine, uyum 0 nasıl olacak, burda çok kişi sevgi ve aşkı gayet iyi biliyor ama evlilik oyuncak değil, insanlar bir birine uyumlu olmaları lazım, sen psikologsun, bir arkadaşın gelse bütün yazdıklarını sana söylese nasıl tavsiye verirsin? Çok merak ediyorum... lütfen mantıklı düşün...

Aslınds tam olarak öğlen değil. Görücü usulü evlendirilip 3 senem içerisinde boşanmış birisi. Kızı ile sadece 3 sene görüşebilmiş. Sonrasında şehir şehir Peşinde dolaşmış senede 3-5 kere görmüş maksimum

ASlında tam olarak öyle değil. Birçok şey içinde kalmış. Görücü usulü evlendirilmiş. Aile istedi diye. Karısıyla 3 - 3 buçuk sene falan evli kalmış,çocuğu ile de o kadar yaşayabilmiş. Sonrasında senede 2-3 kere ancak görüşmüş kızıyla. Aşık olup evlenmemiş, çocuğu yanında büyümemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…