Tanışma + Kız İsteme + Söz + Nişan HEPSİ BİR ARADA ! Napıcam ben :(

Ben 8 ay meselesine takılmadım. Bir insanla 5 yıl da çıksan, aynı eve girmeden tam olarak tanıyamıyorsun zaten. Az çıkma çok çıkma farketmez bence. Ama maddi durum açısından zorlanacaksın, ne iş yapıyor ? Bir tek taş bile alamayan adamla evleniyorsun. Zaten nişandan sonra evlilik hazırlıklarında bu maddiyatla nasıl yapacaksınız? 7 temmuza kadar iyi düşün derim.

Konu sahibi yangından mal kaçırıyor.Gercekten bu ülkenin eğitimli görünen insanlarının zeka yaşından şüphe ediyorum.Cok komik.Guluyorum cidden.

Bence koşarak uzaklaş..Annenin rızası yoksa vardır bi bildiği senden önce bi gördüğü..anneyim, evladımın göz göre göre yanlış bi karar almasını istemem..her şeyden önce sen de müstakbel nişanlıni tam olarak benimsemiş değilsin..kendini orada birak ve geç bi bak verdiğin karara..sence uygun mu? Belki adam dünya iyisi ama dengin degil..bir milyon kez daha dusun2..etrafındakilere kulağını kapatma..yazık 28 yaşına..

psikologg
Siz, bu adamla evlenmek istediğinizden emin misiniz?
Kendi duygularınızdan bile emin değilsiniz bence ki cümlelerinizde birçok tereddüt var. Neden bu acele?

Eğitimi genelde kıyas yapmam ama ilk okul mezunu olmak nerede 2 lisans 1 yüksek lisans bitirmek nerede? Adam bundan sonra ömrü boyu okusa bu açığı kapatamaz..

8 ayda evlilik kararı!
16 yaş fark!
Eğitim farkı!
Ekonomik fark!
Oldu bittiye getirilmeye çalışılan bi evlilik.
Vs vs vs.

Kusura bakmayın, acımasız da olsa gerçek düşüncemi yazacağım. Uçurumun kenarındasınız, ölmeseniz bile bütün kemikleriniz unufak kırılacak!

Benim kıskançlgim adında bi konu var Bence siz oradaki konu sahibiyle görüşün deneyimleri hakkında fikir sahibi olun sonrası size uyar mi diye düşünün acele etmeyin hiç

Ben 23 yasindaym suan cok erkeen evlenmisim diye dusunuyorum 20 li yaslar insanin hergun birseyler tecrube ettigi yaslarmis siz 30lariniza gelince ayaginiz daha saglam basip is cocuk vs. Derken esiniz 50 olucak cok fazla geldi bana. Ve cok asigim askk herseyi cozer gibi dusunceler cokyanlis birde kizi var 16 yasinda. Hayatinizda herzaman birsey oturmamis gibi hissedeceksiniz bence. Ve cook fazla acele edilmis gibi geldi en azindan bir bahaneyle uzatip biraz daha tanima şansiniz yok mu. Caydan kahveden daha buyuk sorunlar bunlar. Esimin kuzeni var yaslari aynen sizinki gibi adam 44 yasinda cocuklari olmuyor hicbirseye hevesi yok cogu seyi yasamis hevesini almis bazi seyleri cocuksu buluyor ama kadini taniyorum cok iyi hayat dolu yanlis yada dogru bseyler yasayip gerekirse hata da yapip gormek istiyor yani uyusmuyorlar iyi dusunun

Merhabalar. Buradaki yorumlarin bu derece olumsuz olmasinin bir sebebi de adam hakkinda hic olumlu bir sey yazmamis olmaniz. Neden kendisini en basta kabul ettiginizi anlayamadik dolayisiyla. Adam dans egitmeniymis, belki de yakisikli ve fit birisi. Siz egitimlisiniz ama belki size gore cok daha iletisimi iyi olan, sosyal birisi. Belki hic bir kotu huyu yok, ama sizin kotu huylariniz var ve o bunlari gormezden geliyor. Biz burada hic bir ayrinti bilmeden yaziyoruz. Ama en azindan sunu bilmiyoruz. Bu adam neden 44 yasina kadar aski bulamamis ve evlenememis? Daha onceki evliligi gorucu usuluymus o yuzden anlasamamis peki, ama ondan sonra neden olmamis? Veya neden ayni hatayi sizinle tekrar yapiyor? 3 aydir tanidiginiz kisiyle evlenmenin de gorucu usulunden cok buyuk bir farki yok. Bence size erkek arkadasinizi taniyan guvenilir bir arkadasiniz yardimci olabilir. Bir de size asik mi veya siz asik misiniz? Uc ayda buyuk bir sevgi olusacagina inanmasam da en azindan bunun ihtimali olup olmadigini anlayabilirsiniz.

Ben yas farkindan genelde hoslanmayanlardanim. Ama bir ornek verecegim. Fizikte doktora yapan cok guzel, uzun, ince ve de genc bir kiz arkadasim sevgilisinin kendisinden 14 yas buyuk oldugunu soylemisti, o adam da maximum liseye kadar okumustur. Kiz hem sosyal, hem zeki, hem becerikli, tam olarak mukemmel. Kizin direkt yanlis yaptigini dusunmustum verdigi bilgilere bakarak. Cunku istedigini elde edebilecek birisi. Sonradan ogrendim ki adam yakisikli, iyi vucutlu bir surf hocasiymis. Simdi yillardir birlikteler ve cok mutlu gorunuyorlar.

Biyere kadar okudum ve yorum yapiyorun mutlu olup olmamak size kalmis bi arkadasim var esi ondan cok buyuk evlenip bosanmis ikide cocugu var benden 1 sene once evlendi simdi bebisi var esi cok efendi bi adammis ailesi basta istememisti simdi cok seviyorlar damadi... Ben esimle ayni yastayim evlendim sonuc 1 yil nikahli 5 ay evli 2 ay ayni cati alti ve bosaniyoruz kisiden eminsen mutluluklar...

Gerek yaş gerek eğitim durumu olarak çok farklisiniz siz daha 28 yaşında genç kızsınız arkadaşınız 44 yaşında çocuklu bi adam bence anneniz coookkk hakli. Zaten sizinde içinize sinmeyen biseyler var gibi.
Bence yol yakınken dönūn yadaa biraz daha düşünün acele etmeyin

16 yas kusak farki, bence iyi dusunmeden evlenmeyin biraz daha tanimaya calisin.

Walla askindan olsende maddi sikintilar olunca, bir sure sonra sonuyor. Samanlik seyran olmuyor. En onemli sorun bence bu.
Yas farki aranizdaki tabiki cok belki tolera edilerbilir.
Egitim durumu degilde aranizdaki kultur farki nasil?

Ailenin birebir görmediği , tanımadığı biriyle 8 ayda sözlenip , nişanlanmak

Ailenin gözünde yoksan verirler seni
Zira benim kızım karşıma 8 aydır tanıdığı ve bizi tanıştırmadığı birini çıkarıp hoppala evleniyorum dese direk tutar doktora götürürüm .

Bunlara istinaden kıyafet sormak ise neyse

Olması için elinden geleni yapmışsin cnm
1 yaş önemli tabi cağ farkı var aranızda
2 çocukları var ve cok buyuk yaşları
3 daha tektaş alamamis maaşıni alınca alcakmis bilgisini veren adam hem çocuklara hem sana nasıl yetecek?
4 çocuklar büyüdükçe eğitim masrafları giderleri artacak .Senden kısacak eşin onlara fedakarlık yapmak için neticede babaları.
5 hep bir tarafın kırık yarım buruk yaşamak mi istiyorsun dinle anneni.Yazık kadınçağız ne kadar uzuluyodur

yok arkadaşım bu konu gerçek değil. psikolog arkadaş insanların tepkilerini olaylara yaklaşım konularını araştırıyor kesinlikle.
hikaye baştan sona ofsayt bir kere.hikayenin başıyla sonu uyuşmuyor.
Tek tek yazamayacağım ama konuyu dikkatlice okuyunca anlarsınız zaten.

Ne bu acele. Allah aşkına nerden tutsan elinde kalıyor. Şimdi herşey toz pembe. Yarın evlenince herşey gözünüze batar yani. Senin isteklerine enerjine ne maddi ne manevi yetişebilir

canim 28 yasindasin sevgilin 44 yasinda...
yas farkina normalde pek takilmam ama sizin aranizda hem yas hem egitim is daglar kadar fark var. hadi sen bu adama baktin ama 44 yasindaki adam 28yasindaki kadinda ne bulur???? demekki yasitlariyla arasi yok mantiken olgunlasmamis bi adam derim ben bu adama. Yuzuk bile alamamis sanirim 44 yasina gelen bi adam birde boyu kadar cocugu var nasil maddi anlamda bu kadar yetersizken bi de evlenmeyi dusunur??? canim kusura bakmada bu adamin gozu senin paranda...bana cok pisman olursun gibi geliyor ama inşallah yanlis cikarim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…