Tanışma + Kız İsteme + Söz + Nişan HEPSİ BİR ARADA ! Napıcam ben :(

Yavrum kiyafetten once dusunmen gereken seyler var.. adamin kaybetcek biseyi yok ama senin var.. yapma gozunu seveyim.. bu kdr yas farki.. adam az daa zorlasa baban olcak yastaymis.. ailenin sozunden cikma uzme onlari..dunyada erkek tukenmedi ya.. daha iyisincikar karsina.. deger mi bu kdr seye?

Sen gel bu işi ertele. Kısacık zamanda insanlar birbirini tanıyamaz, aileyle tanışmadan da aileden kız istenilmez. Yanlış anlama ama tanımadığım adama değil çocuğumu (hatta değil evcil hayvanımı) kitabımı bile emanet etmem. Çok yanlış yoldasın.
Aklı başında olan adam bu işe kalkışmaz (44 yaşındaki adamı kastediyorum)

Eğer konu gerçekse de hiçbir oluru yok. Sizi bu adama mecbur kılan ne? Daha önce evlenip ayrılmış diye masa süslemeyi bile saçma buluyorsunuz. Bu zamanda ilkokul mezunu olarak kalması benim için kabul edilemez bu bir. 44 yaşında 5 kuruş birikimi olmaması kabul edilemez bu iki. Koca çocuğu var, annesiyle de yaşıyor olsa o çocuk var. Bu gerçeği hiçbir şey değiştiremez. Görücü usulü evlenmiş de ayrılmış falan geçiniz, evlenmeseydi efendim. Vizyon olarak bile fersah fersah uzakta olmanız gerekirdi ama görüyorum ki eğitiminiz sizin vizyonunuza pek bir şey katmamış.

Herşeyi geçtim de bu kadar akademik kariyerli biri olarak o bey ile neler konuşuyorsunuz kafalar uyuyormu..izlediğiniz filmler bile farklıdır..kitap okuyor mu..kendisi kompleks duymuyor mu eğitim durumu yüzünden...kıskançlık yapmaz mı bi çok konuda..sormasi ayıp nasil tanıştınız? ..psikolog hanım şaka yaptım deyin yoksa herkesin yüreğine inecek valla..bu kadar insan boşanma ile biter sonu diyor..daha çok gençsiniz. .

Guzelcim allah askina sen bu adamin neyine vuruldun?

Mesajini baskasinin konusuymus gibi okusana bi.. Ne tavsiye verirdin cok merak ettim.

Anneniz haklı bence yaşlara takılmıyorum sizin bileceğiniz is ama çocuk sorum olabilir ve 44 yasinda adam evlenme gibi planı var ve hiç birikimi yok mu

Sadece kiyafeti begendim diger durumlar vasat.Biz ne desek sen evlenceksin bana oyle geliyor.

UZun uzun cevap yazdığIn için teşekkür ederim.
evet içime sinmeyen baZı şeyler var mantıken, ama duygusal hareket ediyorum daha çok
Aklınızda soru işaretleri varsa tekrar tekrar düşünün. Bu iş duygusal düşünmeye gelmez.

Mantık devreye girecekse karşınızdaki insan dört dörtlük olmasa bile dört üçlük sizin istediğiniz gibi olmalı. Mantık evliliği değil aşk evliliği yapacaksanız, çok seviyorsanız, herşeyi göze alıp yola çıkmalısınız. Ama içinize sinmeyen durumlar varsa acele etmeyin.

Daha nişan yok ortada. Evlenip ayrılmaktansa nişandan dönmek daha kolay. Artık hazırlıklar yapıldı tarih alındı vazgeçemem diye düşünmeyin. Hayat sizin hayatınız.

sakın sakın evlenme o ne acele yaşının geçtiğini düşünüp az ilgide boğulanlardansın, hayatına kim bilir kimler girecek çocuklu biriyle ne acelen var, şurda 5 sene sonra adam 50 yaşında olacak, ben eşimle aramda 5 yaş var, çokta güzel ayak uyduruyoruz, senede ucuz ucuz tatilleri buluyoruz 4 yaşında oğlum var sürekli gezeriz enerjimiz var ama yaş farkım çok olsa içinden gelmezdi sonra sürekli huzursuzluk

Ben yerinizde olsam bu kişiyle evlenmeyi iki kez düşünürdüm. Durum pek parlak değil gibi.

Kafanıza taktığınız şeyleri anlıyorum ama en önemlisi yaş, sosyal statü ve eğitim farkı. Bugün değilse de yarın başınız agriyacak. Hakkınızda hayırlısı.

Sizin kıyafetten daha büyük sorunlarınız var.Aranizda yaş farkı çok.Egitim seviyesi farklı.Hepsinden önemlisi çocuğu var.Uzaktan davulun sesi hoş gelir.

Evlenince başlayacak sorunlar.Kizin en ufak bir şeyi bile gözünuze batacak.Araya eşiniz ve ailesinden birileri girecek.Kotu uvey anne yaftasini vuracaklar hakli da olsaniz.Arada yaş farkı çok.Kultur çatışması olacak.Sizi hicbirsekilde mutlu edecek bir evlilik değil.Ustelik eğitimiz bile evlenince ezer karşı tarafı.Baskalari da ezer.Oda acısını sizden çıkarır.Ben aşka inanmıyorum.Uc gün sonra heyacan bitince çok pişman olacaksınız.Bu yükün altında tek başına kalacaksınız.Ustelik evlenip ayrılmış bir kişi benim gözümde hep şüphelidir.Bir sürü sorununuz varken siz kıyafet derdindesiniz.Annenizi dinlemediğiniz için de çok pişman olacaksınız.Nerden bakılırsa bakılsın oluru yok.Akliniza hayalinize gelmeyen okadar cok sorun cikacakki.Belliki kararlisiniz.Size yeni hayatınız için kolaylıklar dilerim.Allah şimdiden sabir versin.

Öyle dikkatli yazıyorum ki şu an
Çünkü 3 kız evladım var

Büyük konuşmayayım deli sözüme bin defa tövbeler olsun ve rabbim beni bu deli sözümle sınamasın ama eğer benim kızım olsanız “ git kendini gökdelenden at ama bu adamla evlenme” derdim

Gökdelenden atlarsan bir defa ölürdün bu adamla evlenirsen hayatın boyunca hergün ölecektin anne de buna şahit olacaktı!!!

Bakın nasıl abarttım değil mi!
Çünkü durumunuz da böyle abestir!!!

Yaş farkı dev gibi
Maddi durum keza
Eğitim
Medeni durum

Siz nasıl nerden bir ortak nokta buldunuz da sevdiniz keşke bi anlatsanız

Ya vallahi yazacak şey çok da neyi nasıl yazacağımı bilemedim büyük konuşup o sözle de sınanmaktan çok korkarım

Keşke konu fake olsa ya :-(

Ne fark eder ki? Onun evliliği, aşık olup olmadığı, görücü usulü vs bunlar önemli değil. Açıkcası önemli olan adamın yaşı bu kadar büyük hadi onu geçtim adamın genç kızı var. Hadi gönül dedik, hepsini geçtik, tanışma isteme söz hepsi bir arada ve siz nikah günü almışsınız. Hemde daha 8.aylık olan ve ailenizin rıza göstermediği birisiyle. Bakın ne güzel genceciksiniz. Tahsiliniz yerinde maşallah. Kendinizi yakmayın. Bunca kadın burada yazıyorsa bir bildikleri var ki yazıyor . Acele etmeyin biraz daha zaman verin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…