Ya memlekette nasıl bir kıtlık varsa artık:)))Ya senin gibi kızlar var çevremde. Okumuş etmiş güzel Üniversitesilerde. Adamlar ilkokul mezunu ya işsiz ya evlenmiş boşanmış ya parasız ya büyük. Yani hep biyerinden falso veren adamlar.kızlarsa cidden güzel elini sallasa ellisi ama bu adamlara tav. Arkadaslarıma da ciddi baskı yaptım hiçbiri vazgeçmedi,benimse aklım da almadı. Size soruyorum cidden merak ediyorum, ne buluyorsunuz bu adamlarda?
bizim de o şekilde oldu, tanışmak usule uygun değilmiş. Annem "kızımın görüştüğü adamı evimde ağırlayacak değilim, p...nk miyim ben" demişti.bide usule uygun değil ilk kez görecekler adamı, daha hoş beş etmeden Allahın emri verdik gitti bu mu?
bizim de o şekilde oldu, tanışmak usule uygun değilmiş. Annem "kızımın görüştüğü adamı evimde ağırlayacak değilim, p...nk miyim ben" demişti.
Ama cidden yazık değil mi ya? Vazgeçmez de konu sahibi bu kadar yazılana rağmen eminim.hiçbiri vazgeçmedi tanıdıklarımın hepsi de mutsuzYa memlekette nasıl bir kıtlık varsa artık:)))
bizim de o şekilde oldu, tanışmak usule uygun değilmiş. Annem "kızımın görüştüğü adamı evimde ağırlayacak değilim, p...nk miyim ben" demişti.
Bu kadar mantıkla çelişen karar verince biryerden teper tabiAma cidden yazık değil mi ya? Vazgeçmez de konu sahibi bu kadar yazılana rağmen eminim.hiçbiri vazgeçmedi tanıdıklarımın hepsi de mutsuz
aslında o açıdan bakınca haklı sesli güldüm
çok güldüm
bizim ailelerde dışarıda tanışmışlardı. babamda aynı kafadan. olduuu yatıya da alalım mııı demişti
Umarım ama hiç sanmıyorumkonu sahibi kaçmış kızlar umarım aklı başına gelmiş ayrılmaya gitmiştir ,
aaa nıkah gunu alınmıştı ama değil mi
Bunu yazmaya gelmiştimAşkın kör gözü de bir gün açılır. Acımasız olmak istemezdim ama durum bu. Benim için yaş pek sıkıntı değil. Ama size daha yüzük alamayan biri hem çocuğunu hem sizi Nasıl tatmin edecek maddi olarak?