Nerden başlamayalım hiç bilmiyorum 27 yaşında nişan hazırlığına başlamış bir kızım .Daha önce hayatımda olan erkek arkadaşımda sevmeme ve uygun ortamlar oluşmasına rağmen birlikte olmaktan korkup arzuladığım halde hep ertelemiştim hayatımdan belki de bu yüzden çıkmıştı bilmiyorum. ..Şimdi 1 yıllık güzel giden bir ilişkim var müthiş bir ten uyumumuz var 4-5 ay önce ilk defa sevişmenin ötesinde birlikte olmaya karar verip çok az kalmışken içime alamayacağımı anlayıp kasılıp kaldım tekrar .Bakire olduğumu bildiği için hazır olmadığımı düşünüp ısrar etmedi bende korkum olduğunu söyleyemedim.araştırma içerisine girdim çünkü neden böyle olduğunu sorunun psikolojimle alakalı olduğunu önceki ilişkimden de biliyordum .Psikologlarla görüştüm 20-30 binli rakamlar söylendi şuan bunu karşılayacak durumda değilim. sonra burada benim gibi olan bir çok kadın olduğunu gördüm ne yapmam lazım yardımcı olmanızı istiyorum .Bakireyim ve parmak egzersizleri yada dilatör kullanmadan bu işi çözebilir miyim , bana bir yol çizmenizi rica ediyorum