Tanışma + Kız İsteme + Söz + Nişan HEPSİ BİR ARADA ! Napıcam ben :(

8 ay evlilik kararı için çok koşa bir süre
Ki 3 ay önce düğün tarihinizi al misiniz 5 ayda evlenmeye karar ver misiniz, çok çok erken

Anneniz kaygilarinda haklı, maddi yönden bile yüzük alamayacak durumda olan, bir bilezik alarak maddi durumu olmayan biri, ve bu 20 yaşında değil 44 yaşında, 20li yaslarda olsa, hayatın başında çalıştı kazanır diyecem ama bu zamana kadar bir alyans alacak birikimi olmayan biri.....

Nisan düğün her genç kızın hayali, siz şimdiden yaşı itibariyle nisan masası hazırlığını bile yakistiramiyorsunuz, bir ömür yanınıza nasıl yakışacak

Bence nisan ve düğün olayını biraz erteleyin. Zaten olmuş 44, 45 i de bekleyebilir

Merhaba ,

1 - Bence aranızdaki yaş farkı çookk . Bence sizde anneniz gibi tam emin değilsiniz ?

2 - Elbisen bence okadar abartılı değil . Buununla durabılırsın gun boyu.
Evlenceğin insan 2 kere evlenmiş olabılir ama sen sanırım ilk ne hevesın varsa yap .
Birde bune acela ya ?
3- Tekrar söylüyorum :Evlenceğin insan 2 kere evlenmiş olabılir ama sen sanırım ilk ne hevesın varsa yap .
4-
Bir adam 44 yaşına gelip hala nasıl bu denli parası olmaz ?

Çoook düşün çok bence aileni dinle
Adamı tanı .
Nişan süresini uzat .
28 yaşında güzelim kadınsın .
Evet sevdiin ama bir zaman sonra hersey sevgi olmuyor .
Şuan gözünü yumduğun çoğu şey zamanla sana batıcak ..

HAkkında hayırlısı..

Son düzenleme:
evet içime sinmeyen baZı şeyler var mantıken, ama duygusal hareket ediyorum daha çok

Senin de aklina yatmayan durumlar var.
Annenin de
Benim de
Eminim burda cogunlugun da.

Ama nikah tarihi alinmis artik
Sen geri donmezsin.

Kiyafete kahveye pastaya takilma
Senim ilk evliligin
Herseyi yasa

Umarim yanilirim ama bence munasip degilsiniz

Kızı Aksaray’da yaşıyor (şehir Aksaray). Yani erkek arkadaşımla yaşamıyor. Evet maddi konuda çok haklısınız zorluk çekeriz gibi görünüyor. Birikimi Yok sanırım. Benim bildiğim Yok
44 yaşında ve bir genç kız babası adamın hiçbir birikimi/güvencesi olmaması garip gelmiyor mu size?

Borç harçla evlenirsiniz, 5-6 yıl onu ödersiniz, sonra tam rahata çıkacakken kızı evlenecek olur, bir süre de onun çeyiz vs masraflarını ödersiniz.

Siz borçlar bitip çocuk sahibi olmak istediğinizde, adam zaten 50-55 yaşına gelmiş olacak. O yaştan sonra hem torun sahibi olma yaşı olduğu için hem de borçlar bitmediği için çocuk yapmak istemeyecek...

Değer mi sizce?

Erkek arkadaşımla aramda 16 yas fark var. Ve önceki evliliğinden 15-16 yasında bir kızı var. Bu arada ben 28 yasındayım, erkek arkadasım 44 yasında. Bu duruma annem kızıyor, sadece yaş faktörü de değil, eğitim, maddi durum vs her konuda ben üstün durumdayım. Mesela ben 2 üniversite btirdim, üstüne yüksek lisans yaptım, erkek arkadaşım ilkokul mezunu

Siz de hala soz nisan bir arada diyorsunuz??? Siz nerden buldunuz ki bu adami, hic denginiz degil? 44 yasinda bosanmis, cocuklu bir adam 15 yas kiza baksa bizim orda hössst derler. Anneniy hakli, davul bile dengi dengine. Ustune yuksek lisansliyim diyorsunuz adam lise de ilkokul mezunu?? Nerdne tutsam elimde kalir anneniz hakli ben olsam ben de bu sartlarda bu evlilige razi gelmezdim.

Önünde sonunda pişman olarak ayrılcaksınız. Annenizi dinleyin kısa ve bu kadar net..

Sizden 12 yaş küçük kızı var...
Sizden 16 yaş büyük nişanlınız var...
Yaş meselesini geçiyorum o sizin tercihiniz elbette...

En önemlisi aklınızı kurcalayan bin bir türlü sorular var.?

Siz emin misiniz bu gemiyi yürütebileceğinize???

Zaten herşeyi ayarlamışsınız, dugun tarihini almışsınız konuyu neden açtınız çok anlayamadım .

Isteme filan da saçma gerçekten evleneceginiz gün bile belli bence istemeye filan gerek yok zaten ailenizde istemiyormuş bir gerginlik olmasında sa isteme olmasın daha iyi .

Birde madem yüzük almaya bile parası yok evlilik masrafları nasıl karşılanacak ?

Umarım mutlu olursunuz .. ... umarım

annenizin kaygısını anlıyorum ama bence hepsini tek etkinlikte sıkıştırmayın. karşınızda nasıl insanlar olduğunu da böyle zamanla öğrenirsiniz, tanışma ve isteme olsun 1-2 hafta sonra da söz nişan olsun. masaydı süstü vs şeyleri hevesinizi alın.
genelde evdeki törenler şöyle oluyor, misafirler gelir, kahveler verilir, isteme olur, yüzükler takılr, çay ve ikram faslı başlar.

ÇOk UZUN yazdığınız için dikkat edemedim.
2 üni biştirmişsiniz peki göreviniz nedir ?
Sevgilinin işi mesleği nedir,yani yüzük alamayacak durumda ise size ve kızına nasıl yetişecek.
Nasıl ev açacak ?
Çok sorular var aslında ama bilemedim.
Hakkınızda hayırlısı olsun....

çok açık şekilde olmuş bu :) ama dışarıda fotoğraf çekeceğimiz için bu elbiseyi tercih ettim :) ev ortamında giyeceğimle fotoğraf çekimi yaptıramam
Tövbe estağfurullah.
Ben ne diyom sen hala fotoğraf çekimi diyon.
Seni deli dürtmüş anlaşılan bunca şeyde ciddiysen.Allah anana sabır versin

sen birde psikolog musun abooov

hiç bir yönden oluru yok bence bu işin. neden bile bile gençliğine güzelliğine hayatına yazık ediyorsun ?

kendini de anneni de ne duruma düşürmüşsün yazık. keşke annen sana daha çok tepki gösterse ve engel olsa .

44 yaşına gelmiş ama daha bir yüzük alacak durumda değil neyin evliliği ?

ayrıca 3 ay önceden nikah günü almak neden ne kaçıyor ki böyle ?

Anneniz yerden göğe kadar haklı sizle nerdeyse yaşıtız sevgiliniz de nerdeyse babamla yaşıt. Aşk falan kimse kimseye masal anlatmasın 8 ayda ne aşkı neyin acelesi bu allahaşkına ya. Eğitimli gencecik kadınsınız baştan aşağıya saçmalık tüm bu olanlar .Nikah günü almak nedir hele şimdiden. Vazgeçin yol yakınken

Eger gerçekten psikologsan git meslektaşlarından yardim al. Zira göz gore göre resmen kendini yakiyosun. Azcik aklını başına topla vazgeç bu işten her cümlen ayri zorluk bile bile lades deme. Gençsin eminim güzelsin böyle güzel heyecanları ilk defa yasicaksin ve nişan masası bile suslemeye çekiniyorsun. Burdan bile belli degilmi ne kadar yanlis bi tercih oldugu bekle kendin gibi bu güzel heyecanları ilk defa yasicak birisiyle evlen cunku davul bile dengi dengine bu gittiğin yol çok zorlar seni bilesin. Ya şimdi zorlanıp ayrıl yada bi ömür heveslerin hayallerin içinde kala kala pes edene kadar mücadele et. Ve emin ol en fazla bi yıl sonra pes etmiş olacaksın iş işten geçmişken olmasin en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…