Tanışma + Kız İsteme + Söz + Nişan HEPSİ BİR ARADA ! Napıcam ben :(

Peki bu adamla evlenmek istemeniz sadece aşk mı? Daha 4 aylık tanışmada nikah gününü ne aldırabilir ki? Hangi gerekçe?
Adamın hiçbir artı özelliğini yazmamışsın.
Valla ne yap et evlenme. Anneni dinle aklını kullan. Çok pişman olursun bak bu kadar net söylüyorum!

ben en çok eğitim farkına taktım 2 unıversite ve ilkokul mezunu adam.ben yıllarca sınavlarda dırsek çuruteyım okumak için maddi manevi yıpranayım elin adamı ilkokulu zor bitirsın ha ustune ustluk bır de hayatı başaramasın maddi olarak züğürt olsun bana bir yüzüğü alamasın maddi olarak eğitim olarak tatmin etmesin ben de onu koca diye koluma takayım ha pışıkkkkkkkkkkkkkkkk

nerden tutsan elinde kaliyor zaten konu....

Benim.icin hayatın pek çok noktasında denge önemlidir.Insanlarin mutsuzluklarını ,kendilerini içine soktuklari negatiflikleri vs. bu dengeyi bozdukları için yaşadıklarını düşünür ve çözümünde dengeleri tekrar sağlayarak olacağına inanırım hep..Neyse.Sizin bu dengesiz seciminiz beni burdan daralttı anneniz nasıl daralıp bunalmasın yazık kadına..Aşka saygım var bu arada ama nedense sizin anlatımınızdan aşk hissi de alamadım..Belki biraz daha takılmalısınız 8 ay gözünüzü açmaya yetmemiş gibi.Elbiseyi de hoş buldum bu arada bence zevkli bir seçim evde de öyle bir gecede size çay servisi yaptiracak degiller kahve dagıtır oturursinuz elbisenizle.

yaş farkı neyse de sonucta ikinizde erişkinsiniz ama maddi nasıl olcak

Yürek yedin heralde 44 yaşında adam 16 yaşında kızı,28 siz .Üstüne adam yüzügü zor alıyor .Annem bilezik taksın .Pesss
Anneniz haklı.
Vazgeçin ,vazgeçiiiiiiiiiiin.

nerden tutsan elinde kaliyor zaten konu....
Mantığınız el veriyormu allah aşkına böyle bişeye sen 2 ünv. Bitir koskoca psikolog ol yüzük alamayacak bi adamla evlenmek için ısrar et.
Zengin kız fakir oğlan vardı TRT de orda bile adam bankacıydı. En iyisini yapmak için uğraşıyordu.diziydi buda. Gerçek olsa bu kadar detay vermezdi adama cahil bile demiş arkadaş.

İlerde dogacak bebegini dusun belki calisamayacaksin hem sana bebegine ve kendi diger kizina bakabilecek mi neyini sevdin sadece cinsellikse sevginin bitmesi 1 yili dahi bulmaz

haklisin valla o degil 2uni bitirmis psikolog 44 yasinda egitimi olmayan isi olmayan adami nerden bulmus kafam ona takildi biraz. nasil nerden tanismislar:)) hadi diyelim dogru.gercekse eger konu,, konu sahibinin 100defa dusunmesi lazim dogruysa ilerde cok mutsuz olur...

sakın sakın...koşarak uzaklaş...arkana bile bakma...benim kızım da ilk evliliğini böyle kendinden 18 yaş büyük biriyle yaptı...üstelik adam hiç evlenmemişti...kimseyi dinlemedi...maddi durumu da çok iyiydi...14 ay sonra bıraktı geldi...olmadı,olmuyor...burnunu dikine gitme...anacığını dinle...ne ben ne eşim koca adamın yanında ne konuşucağımızı bilemiyorduk...evlat hatırına 14 ay uykusuz geceler geçirdik...ne elbisen,ne yüzüğün,ne nişan pastan hiççç önemli değil...yakma kendini...nasılsa pişman olup bitireceksin...bir de çocuk var üstelik...te Allahım...nasıl kandırıyorlar körpecik kızları...

44 yaşında hiç birikiminin olmaması bir sıkıntı. Siz 44 yaşınıza geldiğinizde nasıl bir yerde nasıl biri olacaksınız bir onu düşünün. Karşılaştırın sonra da. Her şey üniversite değil ama kendini geliştirmiş olsa, çabalamış olsa veya çok akıllı olsa çocuklu olmasına rağmen birikimsiz olmazdı bence. Ama şu da var siz her şeyi yapmışsınız şimdi kılıfına uydurmaya çalışıyorsunuz. Biraz göstermelik oluyor nişan da isteme de. Anneniz de bence buna bozulmuştur. Nikah tarihinizi almışsınız, evlenmeye karar vermişsiniz kendi aranızda. E gerisi için bu kadar heyecana gerek yok. Göstermelik olduğunu kabullenin daha rahat olursunuz.

Kendinize bu kadar mı değer veriyorsunuz... 2 üniversite yahu dile kolay adamsa ilkokul mezunu. Hiç olur mu? Ne iş yapıyor bu adam? Yaş farkı çoook fazla?

Nerede,nasıl tanıştınız? Tüm bu olumsuzluklara rağmen sizi nasıl tavladı şaştım kaldım.

Bu iş kesinlikle olmaz üzgünüm. Anneniz sonuna kadar haklı. Anne sözü dinleyin

8 ay evlenmeye karar vermek için uygun değil. Kaldı ki bahsettigin adamla evlenme zaten. Hem yaşlı adamla evleniyorsun. Hem boyun kadar çocuğu var. Hem adam daha yüzük bile alamıyor. Üstelik o bu duyguları daha önce yaşadı diye nisan törenini istediğin gibi organize etmeye bile çekiniyorsun. Istediğin herşey içinde kalacak. Evlenirsen en fazla iki ay içinde aptalligina yanacaksın. Kendine acı biraz. Bekle en azından bir süre daha.

Ya bi kere tanışma felan bişey yokken nikah günü alınıyor.arkadaş tanışma söz nişan vs hepsi bi arada ne yapcam ben diye sorup yardım isterken (elbise ve ayakkabıda koymuş detaya bak Google ilk sayfada çıkan elbise) adam hakkında birsürü detay vermiş eğitimi maddi durumu evliliği vs.
Daha birsürü bişey bulabilirim gerçek olmadığına dair.

Wooww detektifler is basinda :)

Elbiseyi ne diye arattin :)

Cidden bu kadar kör(!) olduğunuza inanmak istemiyorum...

Okurken adam bana pisirik geldi. 44 yasinda biriyle evleneceksem bir zahmet her seyimi karsilasin. Bir yuzuk alamiyor kizi var yasi hakketen buyuk...Degisik.

İyi düşünün taşının derim.. Hakkınızda hayırlısı olsun insallah..bu arada abiyeniz çok güzel benimde nişanım evde olacak nerden aldınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…