Tanışma + Kız İsteme + Söz + Nişan HEPSİ BİR ARADA ! Napıcam ben :(

Birçok kişi yazmıştır da yine de yazmadan duramadım: annenizi dinleyin ve arkanıza bile bakmayın.

1-Annenizi dinlemenizi tavsiye ederim. Anneler her zaman hisseder.
2-Arkadaşınız gibi yaparsınız benim kuzenimde öyle yapmıştı. Elbisenizi beğendim bu arada.
3-Gönlünüzden nasıl geçiyorsa öyle yapın. Çekinmenizi gerektirecek bir şey yok sizin ilk evliliğiniz olacak sonuçta tabi ki hevesleneceksiniz.
4-Kahve içildikten sonra isteme olur diye biliyorum.
5-Yüzük takması gerekir ama altın konusunda bir fikrim yok.
6-Hakkınızda hayırlısı olsun.

Teyzem le enişte min yaş aralığı 12 yaş ilk 3 5 yıl iyiydi ama şimdi ..........
Kusura bakma ama aşk karın doyurmuyor.
Teyzem in tek lafı annemi dinleseydim der hep. .

Aşık olarak evlenmemiş te 3 sene kısa değil ki gayet uzun
Arkadaşım yanı herkeste olmaz ilkokul mezunu biriyle evli kız üniversite mezunu iş bulamadı kıza şimdi neler yapıyor çok zor bir hayatı var

Oha ciddi misiniz siz?
8 ayda nasıl evlilik kararı aldınız acaba böyle bir adamla?
44 yaşına gelmiş 400 liralık yüzüğü almak için maaş gününü mu bekliyor ve takı alabilecek durumu yok?
44 yaşındaki adama nasl aşk sevgi duyabiliyosunuz ya. Hadi yaşı geçtim olabilir ama adam evlenmis ayrılmış kocaman çocuğu var.
Bi kaç yıl sonra çocuk yapmak isteseniz adam 50 yasna gelmiş olacak neredeyse, elinden tutup gezdirmeye cıkarsa yolda görenler torunu sanar valla.
Kusura bakmayın on yargılı davranmak istemem aska da saygım sonsuz ama sizinki neresinden tutsanız elinizde kalıyo.
Bence acele etmeyin bi kac yıl daha bekleyin evlenmek icin su an hersey size toz pembe görünüyor olabilir ama canm cicim zamanları gectikten sonra anlarsınız buradaki herkesin neden böyle dediğini

Gercekte psikolog musunuz
İki lisans bi yüksek lisans yapmış bi kadın boşanmış cocuklu ve ilkokul mezunu adamda ne buldu. Zengin. Mi diyem bi bilezik alacak durumu yok. Cidden merak ettim hangi sebep size ilişkinin dördüncü ayında nikah için gün aldırdı?

Yanlışın var 8 aydır birliktelermiş nikah gününü alalı 3 ay olmuş ama neden dikkatli okumadın
Daha da ailesi felan kimse tanışmamış. Arkadaş bize söz, nişan elbisesini sormuş :)

Evlenmeyi bu kadar mı fazla istiyordunuz?? Elle tutulur bir şey bulamadım. Bu kadar tezat olabilir ancak.
Yazık vallahi yazık..

Yanlışın var 8 aydır birliktelermiş nikah gününü alalı 3 ay olmuş ama neden dikkatli okumadın
Daha da ailesi felan kimse tanışmamış. Arkadaş bize söz, nişan elbisesini sormuş :)

Bende bir açık yakaladim galiba.
Nikah günü almak icin nikahtan en fazla 90 gün önce aliniyor diye biliyorum.
Konu sahibi 3 ay önce temmuz icin gün aldiysa 7 ay önceden aldirmis oluyor.

Kendi nikah günümü almak icin belediyeye sormustum ordan biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…