- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wooww detektifler is basinda :)
Elbiseyi ne diye arattin :)
:) haha umarim gercek degildr zatenLacivert nişan elbisesi :) ilk sayfada çıkıyor hemen. Hatta nişan elbisesi yazsak yine çıkar belki ben direk rengiyle arattım :)
Lacivert nişan elbisesi :) ilk sayfada çıkıyor hemen. Hatta nişan elbisesi yazsak yine çıkar belki ben direk rengiyle arattım :)
Aşık olarak evlenmemiş te 3 sene kısa değil ki gayet uzunAslınds tam olarak öğlen değil. Görücü usulü evlendirilip 3 senem içerisinde boşanmış birisi. Kızı ile sadece 3 sene görüşebilmiş. Sonrasında şehir şehir Peşinde dolaşmış senede 3-5 kere görmüş maksimum
ASlında tam olarak öyle değil. Birçok şey içinde kalmış. Görücü usulü evlendirilmiş. Aile istedi diye. Karısıyla 3 - 3 buçuk sene falan evli kalmış,çocuğu ile de o kadar yaşayabilmiş. Sonrasında senede 2-3 kere ancak görüşmüş kızıyla. Aşık olup evlenmemiş, çocuğu yanında büyümemiş.
Oha ciddi misiniz siz?
8 ayda nasıl evlilik kararı aldınız acaba böyle bir adamla?
44 yaşına gelmiş 400 liralık yüzüğü almak için maaş gününü mu bekliyor ve takı alabilecek durumu yok?
44 yaşındaki adama nasl aşk sevgi duyabiliyosunuz ya. Hadi yaşı geçtim olabilir ama adam evlenmis ayrılmış kocaman çocuğu var.
Bi kaç yıl sonra çocuk yapmak isteseniz adam 50 yasna gelmiş olacak neredeyse, elinden tutup gezdirmeye cıkarsa yolda görenler torunu sanar valla.
Kusura bakmayın on yargılı davranmak istemem aska da saygım sonsuz ama sizinki neresinden tutsanız elinizde kalıyo.
Bence acele etmeyin bi kac yıl daha bekleyin evlenmek icin su an hersey size toz pembe görünüyor olabilir ama canm cicim zamanları gectikten sonra anlarsınız buradaki herkesin neden böyle dediğini
Yanlışın var 8 aydır birliktelermiş nikah gününü alalı 3 ay olmuş ama neden dikkatli okumadın
Daha da ailesi felan kimse tanışmamış. Arkadaş bize söz, nişan elbisesini sormuş :)