Tanışma + Kız İsteme + Söz + Nişan HEPSİ BİR ARADA ! Napıcam ben :(

28 yasindasin kendince misler gibi kariyer yapmissin iki univ. Bitirmissin,kendi denginden olabildigince uzak evlenmis bosanmis bir adamla ne gibi neden oturu evlenmek istersin anlamis degilim...18 yasindaki bir kiz olsaydin akli bir karis havada derdim enine boyuna dusunecegin bir yastasin,neden kendi hayatini mahvetme cabasindasin?bu kadarmi asikdin diycem sende aslinda uyusmazliklarin bal gibi farkindasin,umarim gec olmadan hayatini altust edicek bu hatadan vazgecersin...

Konunun hiçbir mantıklı yanı yok. Normalde 1 sene sonrası için nikah günü vermiyorlar diye biliyorum yani 3 ay önce 2017 yılında, 2018 Temmuz ayı için tarih verilmiyor diye biliyorum.

Konunuzda olmaması gereken tüm zıtlıklar bir arada verilmiş ve siz elbise ve ayakkabı soruyorsunuz. Birde bu kadar garip bir konu açıp kimseye cevap vermemeniz de çok ilginç.

Lacivert nişan elbisesi :) ilk sayfada çıkıyor hemen. Hatta nişan elbisesi yazsak yine çıkar belki ben direk rengiyle arattım :)
Nisan elbisesi yazınca çıkmıyor denedim
Düzenleme: lacivert nisan ayakkabısı yazınca da ayakkabı hemen çıkıyor. Kız biraz daha ugrassaydin Allah seni

Kızı Aksaray’da yaşıyor (şehir Aksaray). Yani erkek arkadaşımla yaşamıyor. Evet maddi konuda çok haklısınız zorluk çekeriz gibi görünüyor. Birikimi Yok sanırım. Benim bildiğim Yok
Hadi yaşı filan büyük anlaşabilirsiniz belki ama eğitim durumu iyi olsaydı düzdün iyi işi ve maaşı olsaydı hiç değilse rahat yaşardında oda yok hepsi eksi bu işte bence nikah gününü filan iptal ettir bi süre sevgili olarak gezin tanıyın birbirinizi

bak ailenin gözünden bi cvp veriyim sen prensessin oda bi emrah diyelim allah askıan o senin seviyesnde birimi yazık etme kendine elbise terbihin bile belli kaliteli seviyeli kültürlü

1) İnsan gercekten sevdigi kisi icin bir cok seyi göze almali. Aktabalarin yasina, egitim durumuna vs yaptigi yorumlar seni yipratacaksa, utanmana sebep olacaksa ben sevginizden şüphe ederim. Ayrica kizi cok buyuk bir yasta. Size gercekten ciddi zorluk cikartir. 8 ay bir insani tanimak icin cok cok kisa bir sure.

2) isteme vs olmadan nikah tarihi aldiysaniz anneniz hakli. Neden isteme-nisan olaylarina giriyorsunuz? Siz zaten buyuklerinizden onay almadan boyle bir adim atmissiniz.

3)-

4) erkek arkadasiniz tecrubelidir bu konuda.

5) anneniz sonuna kadar hakli. Taki takmak zorunluluk değil ama takılmalı.

Esas fikrime gelecek olursak, 2 universite bitirip ustune yuksek lisans yapmissiniz. Ama gözünüz hayata karşı zerre açılmamış. 44 yasinda bir adam, 16 yasinda cocugu var ve sadece 8 aydir taniyorsunuz. Cok cok az bir sure. İnsallah üzülen taraf siz olmazsiniz.

İlkokul mezunu oluşuna kadar dikkatlice gerisini göz ucuyla tarayarak okudum diyelim. Tabi ki gelip tanışmaz seni seven kimse buna onay vermez çünkü. Gözün açılmadan basacak nikahı

Annenize üzüldüm büyüt okut gelsin 44 yaşında bi baltaya sap olmamış birde 16 yaşında çocuklu adam alsın kızı ben kahrımdan ölürdüm heralde aç gözünü çocuk değilsin

anneniz olsam şuan yerde oturmuş ooooooooyyyyyyyy beeen nerelere gidem ben napam diye dizlerimi dövüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…