- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Ama ben Antep yemeği bilmem ki, hep hazır yerim. Mesela birazdan kaynanama gideceğim, dolma yapmış sjsjsjjsj
Ben sana yap demedim ki beni misafir et dedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama ben Antep yemeği bilmem ki, hep hazır yerim. Mesela birazdan kaynanama gideceğim, dolma yapmış sjsjsjjsj
Ulkemiz zaten bir Arap yarımadasına döndü son vaziyetArap Yarımadasına bırakmayız merak etmeyin. Allah korkumuz olan insanlarız.
Evet ama benim Antep’te arkadaş çevrem eşiminkinden daha çok yav. Böyle çaresiz değilim.Konu sahibesi ile kaderdaşsınız.
Onu sormana bile gerek yok.Ben sana yap demedim ki beni misafir et dedim.
Gelemez o, zıplaması yasaklancakmış ilerleyen günlerde...@mybiglove düğüne gidiyoruz kombo yapıyoruz sen gelmiyor musun? Yoksaa KOCAn mı izin vermiyor
Salla salla sallaaa titreeeettt de yapamaz şimdi o. Neyse ona video atarız Orange düğüne kadar bebe felan yok sana bak ayır kocanla odaları kızdırma beniGelemez o, zıplaması yasaklancakmış ilerleyen günlerde...
Lisedeydim flört olarak sohbet ediyorduk pek evlilik ciddiyet kafasında değildik. Ama Allah'a şükür bu yaşa kadar beraber geldik son 2 senedir ciddi düşünüyoruz. Ailelerle tanıştık. Sevgilim 24 yaşında.
Kitap okuyorsan topiğimize gel. Zamanla arkadaş oluruz. böyle çat diye olmuyor.
sorum : Erkek arkadaşınız kaç yaşında?
14 yaş - 18 yaş hımmm enteresan24 müş.
Ben onu beğenmedim ya 12 olanlar çok zarif.Hayallerin bile fakir istesene Iphone 14 pro max 1 tb
Arkadaş konusu için dememiştim yav.Evet ama benim Antep’te arkadaş çevrem eşiminkinden daha çok yav. Böyle çaresiz değilim.
Kız niye öyle diyon,belki aradıkları kocayı orada bulacaklar.Kocasızlar gelmesin @Visenyaa ve sen
Yuvalama da yapsıınnAma ben Antep yemeği bilmem ki, hep hazır yerim. Mesela birazdan kaynanama gideceğim, dolma yapmış sjsjsjjsj
Bende çaresiz değilim. Sosyal biri şuan olamadığım için ilerde de konuşabilecek birini arıyorum. Antep'de de değilim zaten.Evet ama benim Antep’te arkadaş çevrem eşiminkinden daha çok yav. Böyle çaresiz değilim.
Ben katmer ve beyran istiyorumYuvalama da yapsıınn
Ladym kendini kötü hissetme bu konuda, o kadar okul, dershane, lise, üniversite, yurt dışı derken hiçbiri kalmıyor. İyi arkadaşlıklar kurdum, şıkır şıkırdık, lisede de üniversitede de kalabalık arkadaş gruplarım vardı; hepimizi hayat farklı yerlere savurdu. Sonradan kopuluyor bir şekilde. Farklı şehirler, ülkeler, hatta kıtalar giriyor araya. Networking için iyi; ama böyle durumlarda hakikaten bir bakıyorsun toplasan üç beş kişi ancak oluyor. Akrabalarım desen zihniyet, düşünce yapısı, hayat görüşü olarak çok çok farklıyız. Ben gitmedim ki onlar bana gelsin, hoş gelmelerini de asla istemedim. Ailem, bir iki akrabam, aile apartmanı olduğu için komşularım, birkaç arkadaşımla nikâhlandım, sade bir yemek yedik, fotoğraf çekimi derken; bitti. Kendimi kötü de hissetmedim, aksine gerginlik yoktu çok rahattım. Hani kendini yalnız, kötü, kimsesiz ve tuhaf hissetme. Artık devir değişti, eskisi gibi kimse kalabalık düğün yapmıyor. Erkek kız tarafı toplasan elli kişiyle butik düğünlerle evleniyorlar.Kara kuğum benim okulumdan görüştüğüm hiç arkadaşım yok. Komşularımın düşünce yapısı farklı düğünüme gelmez toplasan 3 arkadaşım ya vardır ya yoktur. Konu sahibesi de benim gibi yalnız kalmış olabilir
Kız geliyoruz işte düğüne dans figğrlerine bile çalıştık şurda. Kına olacak mı? Olacaksa ona ayrı figür bulmak lazım ona da gelirizBende çaresiz değilim. Sosyal biri şuan olamadığım için ilerde de konuşabilecek birini arıyorum. Antep'de de değilim zaten.
Sizin bir şey açıklamanıza gerek yok zatenÖrneklerle ve sonrasında öne sürülecek tüm savunmalarla beraber açıklardım da, neyse.
Konu burdan dönsün. Margaret Hale bize sevdiğimiz Antep yemeklerini yap ya da yaptır da sana gelelim.Ben katmer ve beyran istiyorum
Ay ben kına yaptım düğün yapmadım. 5 arkadaşım falan vardı, geri kalanını annem doldurmuş. İlkokul arkadaşımın annesini çağırmış kadını en son 2001'de görmüştüm. Yetti 5 kişi bana nolcak emaaanKara kuğum benim okulumdan görüştüğüm hiç arkadaşım yok. Komşularımın düşünce yapısı farklı düğünüme gelmez toplasan 3 arkadaşım ya vardır ya yoktur. Konu sahibesi de benim gibi yalnız kalmış olabilir
Öyle ama kafa yapımız birbiriyle uyumlu anlaşıyoruz her konuda14 yaş - 18 yaş hımmm enteresan