• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanışalım kızlar

Ladym kendini kötü hissetme bu konuda, o kadar okul, dershane, lise, üniversite, yurt dışı derken hiçbiri kalmıyor. İyi arkadaşlıklar kurdum, şıkır şıkırdık, lisede de üniversitede de kalabalık arkadaş gruplarım vardı; hepimizi hayat farklı yerlere savurdu. Sonradan kopuluyor bir şekilde. Farklı şehirler, ülkeler, hatta kıtalar giriyor araya. Networking için iyi; ama böyle durumlarda hakikaten bir bakıyorsun toplasan üç beş kişi ancak oluyor. Akrabalarım desen zihniyet, düşünce yapısı, hayat görüşü olarak çok çok farklıyız. Ben gitmedim ki onlar bana gelsin, hoş gelmelerini de asla istemedim. Ailem, bir iki akrabam, aile apartmanı olduğu için komşularım, birkaç arkadaşımla nikâhlandım, sade bir yemek yedik, fotoğraf çekimi derken; bitti. Kendimi kötü de hissetmedim, aksine gerginlik yoktu çok rahattım. Hani kendini yalnız, kötü, kimsesiz ve tuhaf hissetme. Artık devir değişti, eskisi gibi kimse kalabalık düğün yapmıyor. Elli kişiyle butik düğünlerle evleniyorlar.
En güzelini yapmışsınız 💜 ben biraz da insan sevmiyorum galiba ama yalnızım diye hiç şikayetçi değilim. Zaten artık bin kişilik düğün felan biraz show bussines oluyor 🤣 butik düğün tam benlik

Ay ben kına yaptım düğün yapmadım. 5 arkadaşım falan vardı, geri kalanını annem doldurmuş. İlkokul arkadaşımın annesini çağırmış kadını en son 2001'de görmüştüm. Yetti 5 kişi bana nolcak emaaan
Ama benim düğünüme gelin kendi gözünüzle görün kociş bulduğumu sonra mybiglove inanmaz der montaj bu düğün fotoları. Bi de benim düğünde kombo yaparıkkk

Ama benim düğünüme gelin kendi gözünüzle görün kociş bulduğumu sonra mybiglove inanmaz der montaj bu düğün fotoları. Bi de benim düğünde kombo yaparıkkk
NeedyEminentCats-size_restricted.gif

En güzelini yapmışsınız 💜 ben biraz da insan sevmiyorum galiba ama yalnızım diye hiç şikayetçi değilim. Zaten artık bin kişilik düğün felan biraz show bussines oluyor 🤣 butik düğün tam benlik
Ben acayip insan seçerim, sanki ağzımda gümüş kaşıkla doğmuşum🤣 Çevrem az, öz, kaliteli olsun isterim. Hiç aksine özenmedim.

Ben İstanbul'dayım. Eşim olacak kişi Antep'te bizde kararlaştirdik işimi Antep'e alacağım. Belki orada olsam çevrem olur ama İstanbul'da maalesef çevrem yok
İstanbul kim kime dum duma maalesef. Üniversite olmasaydı muhtemelen ben de yalnız kalırdım.

Sübyancılık gerçeğini değiştirmiyo. Siz bunu normal görebilirsiniz belli orası zaten az çok ama tanım bu
Siz nasıl düşünürseniz düşünün. Biz o konuları çoktan geçtik. Düşünmem gereken daha önemli konular var. Başkaları ne isterse yapabilir benim de nasibim de bu varmış böyle olmuş.

Ben İstanbul'dayım. Eşim olacak kişi Antep'te bizde kararlaştirdik işimi Antep'e alacağım. Belki orada olsam çevrem olur ama İstanbul'da maalesef çevrem yok

Dışardan ( sanırım AÖF ) üniversite okuyorsunuz; "işimi Antep'e alacağım"la anlatmak istediğiniz , orada iş arayacağınız mı ?

Esim olacak kisinin Allah belasini der gibi girdi konuya gdgxg
Siz öyle anladıysanız bakış açınıza bir şey diyemem. Artık sevgiliden öte olduğumuz için sevgilim daha basit geliyor gözüme ondan öyle yazdım.

Back