• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanışalım kızlar

Var mı tanışacak , sohbet edecek hanımlar 😂😂

Ben çoktan adımı yazdırdım da ne giysem diye bakıyordum ya, topuklu ile başlayıp spora geçilecek kadar hareketli bi düğün olur mu Girl20 Girl20
Çok çılgın olucak düğün, herkesin twerk attığı sarı kolanın su gibi aktığı altınların gözlerimizi aldığı o muhteşem düğünde yerini alman iyi olmuş Orange

6 yıllık ilişkim var. Allah nasip ederse evleneceğiz. Ama hiç sohbet edecek kız arkadaşlarım yok. Bir çevrem yok. Kitap okuyan , film izleyen , ibadetlerini yerine getiren bir bayanım. Düğünüme çağıracak birisi olsa ne güzel olur :)

Ben çoktan adımı yazdırdım da ne giysem diye bakıyordum ya, topuklu ile başlayıp spora geçilecek kadar hareketli bi düğün olur mu Girl20 Girl20

Konu sahibinin kendini tanıtırken yaptığı vurgulara ve profil görseline bakarak; tesettürlü bir ortama girilebilecek kıyafetler öneririm.

Çok çılgın olucak düğün, herkesin twerk attığı sarı kolanın su gibi aktığı altınların gözlerimizi aldığı o muhteşem düğünde yerini alman iyi olmuş Orange
Şu şekil üçlü kombo yapalım sapyoseksuel sapyoseksuel L LADY VEGA
HauntingSickDowitcher-max-1mb.gif

Çok fazla düğün mevzusu açıldığı için her birine cevap veremiyorum. Sohbet edecek Allah kulu iseniz tanışabilirim

Kitap okuyorsan topiğimize gel. Zamanla arkadaş oluruz. böyle çat diye olmuyor.
sorum : Erkek arkadaşınız kaç yaşında?

Back