- 19 Ocak 2023
- 70
- 44
- 8
- 22
Aynen öyleYasal olarak tanıştığınızda sevgiliniz reşit bir bireyken; sizse 14 yaşında bir çocukmuşsunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyleYasal olarak tanıştığınızda sevgiliniz reşit bir bireyken; sizse 14 yaşında bir çocukmuşsunuz.
Yemekli mi olacak düğün?Antep'e yemek için giderim ben.
Ben çoktan adımı yazdırdım da ne giysem diye bakıyordum ya, topuklu ile başlayıp spora geçilecek kadar hareketli bi düğün olur mu Girl20Orangegreysky gelıyor musun düğüne?
Bu fedakarlık fazla anormal
Hem yemek hem göbek atma,bit taşla iki kuş.Kknın önünden otopis kalkcak. Şöfer müne muavin kazen
Çok çılgın olucak düğün, herkesin twerk attığı sarı kolanın su gibi aktığı altınların gözlerimizi aldığı o muhteşem düğünde yerini alman iyi olmuş OrangeBen çoktan adımı yazdırdım da ne giysem diye bakıyordum ya, topuklu ile başlayıp spora geçilecek kadar hareketli bi düğün olur mu Girl20
Ya düğünde koca bulursak? Ya antepli zengin birine kaçarsam orda? Benim düğünüme de gelir misiniz?Kocasızlar gelmesin Visenyaa ve sen
Var mı tanışacak , sohbet edecek hanımlar
6 yıllık ilişkim var. Allah nasip ederse evleneceğiz. Ama hiç sohbet edecek kız arkadaşlarım yok. Bir çevrem yok. Kitap okuyan , film izleyen , ibadetlerini yerine getiren bir bayanım. Düğünüme çağıracak birisi olsa ne güzel olur :)
Ben çoktan adımı yazdırdım da ne giysem diye bakıyordum ya, topuklu ile başlayıp spora geçilecek kadar hareketli bi düğün olur mu Girl20
Arap Yarımadasına bırakmayız merak etmeyin. Allah korkumuz olan insanlarız.Bir otobüs kalkar bir yerden de, varış yeri neresi olur Allah bilir.
Şu şekil üçlü kombo yapalım sapyoseksuel L LADY VEGAÇok çılgın olucak düğün, herkesin twerk attığı sarı kolanın su gibi aktığı altınların gözlerimizi aldığı o muhteşem düğünde yerini alman iyi olmuş Orange
Çok fazla düğün mevzusu açıldığı için her birine cevap veremiyorum. Sohbet edecek Allah kulu iseniz tanışabilirimiki kere sordum cevap vermediniz?
Ama ben Antep yemeği bilmem ki, hep hazır yerim. Mesela birazdan kaynanama gideceğim, dolma yapmış sjsjsjjsjBen Antep yemeği için Margaret Hale misafir olacağım
Arap Yarımadasına bırakmayız merak etmeyin. Allah korkumuz olan insanlarız.
Sende para vereceksen olur gelinliğin kuyruğunu filan da tutarimYa düğünde koca bulursak? Ya antepli zengin birine kaçarsam orda? Benim düğünüme de gelir misiniz?
Çok fazla düğün mevzusu açıldığı için her birine cevap veremiyorum. Sohbet edecek Allah kulu iseniz tanışabilirim
Benimki kişisel bir merak hahaahshdfkfk
Hayirdir dugune mi gitcen