• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanışalım kızlar

Repligi yazmayinca bi b.k anlamadim ben 😐

Yani bedenini satacaklarmış. Ukrayna ve Romanya’da geçen bir belgesel var orada yeni çocuk yapmış genç kızları bekar anneleri kandırıyorlarmış ve kadınları geneleve çocukları da Avrupa’da çocuk genelevlerine satıp sonra uygun dönor olurlarsa organlarını satıyorlarmış. Çin’de Uygur Türkleri ve tarikat üyeleri olan iki milyona yakın kişi kayıp. Ve araştırmalar tanıklarla Çin’de Uygurları toplama kamplarında katledip organları helal organ diye sattıkları kanıtlanmış.

Yani satacaklarmış. Ukrayna ve Romanya’da geçen bir belgesel var orada yeni çocuk yapmış genç kızları bekar anneleri kandırıyorlarmış ve kadınları geneleve çocukları da Avrupa’da çocuk genelevlerine satıp sonra uygun dönor olurlarsa organlarını satıyorlarmış. Çin’de Uygur Türkleri ve tarikat üyeleri olan iki milyona yakın kişi kayıp. Ve araştırmalar tanıklarla Çin’de Uygurları toplama kamplarında katledip organları helal organ diye sattıkları kanıtlanmış.
Gercek mi bu ya 😐

Gerçek olduğunu düşünüyorum birleşmiş milletlerde görüşülüyordu. Romanya Ukrayna çetesi de gizli videoda adama organ pazarlığı yapıyordu.

Uygurlar ile olan görüşmeler çok ciddi yankı yaptı. İlginç olan Müslüman olmaları, evde kuranı Kerim bulundurma bahanesi ile hapise atılmaları be Arap birliğinin destek çıkmaması

Son düzenleme:
Ben İstanbul'dayım. Eşim olacak kişi Antep'te bizde kararlaştirdik işimi Antep'e alacağım. Belki orada olsam çevrem olur ama İstanbul'da maalesef çevrem yok
Ne işle meşgulsunuz da Nizip ilçesine aldıracaksınız işinizi?

Bende çaresiz değilim. Sosyal biri şuan olamadığım için ilerde de konuşabilecek birini arıyorum. Antep'de de değilim zaten.
Yazdıklarınıza bakarsak bayağı çaresiz gibisiniz. Düğüne çağıracak adam arıyorsunuz buradan yahu. İstanbul gibi yerde bile arkadaşınız, çevreniz yokmuş. O kadar sosyalleşme imkanı varken. Nizip’te düşünemiyorum. Allah yardım etsin. yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nizip’le ilgili anılarını anlarsın bir ara size. 😂

Yazdıklarınıza bakarsak bayağı çaresiz gibisiniz. Düğüne çağıracak adam arıyorsunuz buradan yahu. İstanbul gibi yerde bile arkadaşınız, çevreniz yokmuş. O kadar sosyalleşme imkanı varken. Nizip’te düşünemiyorum. Allah yardım etsin. yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nizip’le ilgili anılarını anlarsın bir ara size. 😂
Nizip de ne olup olmadığını bilmiyorum. Ama benim eşim köy tarafında. Farklı bir şehire de gitmeyi düşünüyoruz orada pek kalıcı kalmayız.

Back