- 16 Haziran 2011
- 14.965
- 63.258
- 798
Gelemez o, zıplaması yasaklancakmış ilerleyen günlerde...
Doğuma kadar zumba eğitmenliği yapmaya devam eden bir zumba eğitmeni var. mybiglove da öyle olur bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelemez o, zıplaması yasaklancakmış ilerleyen günlerde...
Hemen de soğuyasın varmışErkeklerden soguttunuz beni Allahsizlar
Ormanda salinan orangutan bile bunlardan daha erkeksi geldi gozume, gozum kanadi yemin ederim. Boyle erkek olmaz olsun vdvsfsv. Kiz koca diye boyle bisey alip gelme, gulme gelir bana dugunde vdfdfdfHemen de soğuyasın varmış
Zaten dügünde teyzeler kız bakmaya gitmiyorlar mıydı fırsat bu fırsatKocasızlar gelmesin Visenyaa ve sen
Repligi yazmayinca bi b.k anlamadim benGeçen gün bir filmde, kadına borcunu nasıl ödeyeceğini anlatıyorlardı. Repliği yazarsam olmaz. En kibar haliyle: organlara gelmeden sürümden de kazanacaklarmış.
Repligi yazmayinca bi b.k anlamadim ben
Gercek mi bu yaYani satacaklarmış. Ukrayna ve Romanya’da geçen bir belgesel var orada yeni çocuk yapmış genç kızları bekar anneleri kandırıyorlarmış ve kadınları geneleve çocukları da Avrupa’da çocuk genelevlerine satıp sonra uygun dönor olurlarsa organlarını satıyorlarmış. Çin’de Uygur Türkleri ve tarikat üyeleri olan iki milyona yakın kişi kayıp. Ve araştırmalar tanıklarla Çin’de Uygurları toplama kamplarında katledip organları helal organ diye sattıkları kanıtlanmış.
Gercek mi bu ya
Ne işle meşgulsunuz da Nizip ilçesine aldıracaksınız işinizi?Ben İstanbul'dayım. Eşim olacak kişi Antep'te bizde kararlaştirdik işimi Antep'e alacağım. Belki orada olsam çevrem olur ama İstanbul'da maalesef çevrem yok
Yazdıklarınıza bakarsak bayağı çaresiz gibisiniz. Düğüne çağıracak adam arıyorsunuz buradan yahu. İstanbul gibi yerde bile arkadaşınız, çevreniz yokmuş. O kadar sosyalleşme imkanı varken. Nizip’te düşünemiyorum. Allah yardım etsin. yasminsay Nizip’le ilgili anılarını anlarsın bir ara size.Bende çaresiz değilim. Sosyal biri şuan olamadığım için ilerde de konuşabilecek birini arıyorum. Antep'de de değilim zaten.
Sağlık çalışanıyım.Ne işle meşgulsunuz da Nizip ilçesine aldıracaksınız işinizi?
Nizip de ne olup olmadığını bilmiyorum. Ama benim eşim köy tarafında. Farklı bir şehire de gitmeyi düşünüyoruz orada pek kalıcı kalmayız.Yazdıklarınıza bakarsak bayağı çaresiz gibisiniz. Düğüne çağıracak adam arıyorsunuz buradan yahu. İstanbul gibi yerde bile arkadaşınız, çevreniz yokmuş. O kadar sosyalleşme imkanı varken. Nizip’te düşünemiyorum. Allah yardım etsin. yasminsay Nizip’le ilgili anılarını anlarsın bir ara size.
Dışardan ( sanırım AÖF ) üniversite okuyorsunuz; "işimi Antep'e alacağım"la anlatmak istediğiniz , orada iş arayacağınız mı ?
Ne işle meşgulsunuz da Nizip ilçesine aldıracaksınız işinizi?
Sağlık çalışanıyım.
O bizden takı niyetine organ alacakmış
Ay nolur anlatsın.Yazdıklarınıza bakarsak bayağı çaresiz gibisiniz. Düğüne çağıracak adam arıyorsunuz buradan yahu. İstanbul gibi yerde bile arkadaşınız, çevreniz yokmuş. O kadar sosyalleşme imkanı varken. Nizip’te düşünemiyorum. Allah yardım etsin. yasminsay Nizip’le ilgili anılarını anlarsın bir ara size.