• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görülmeyen kişi olmak ve eziklik hissi

Önemsenmek mi istiyorsun? Bir köpek sahiplen. Sevilmek mi istiyorsun? Bir kedi sahiplen. Seni dinleyen biri mi olsun istiyorsun? Annen ile ya da babanla konuş. Bu kadar basit. İnsanlar iyi oldukları kadar bencil, kıskanç ve korkunç varlıklardır. Kariyer ya da okul hayatında başarılı olmaya bak. Kendi kurduğun hayatında mutlu olmaya bak. Seni bu ruhsal çöküntüye iten varlıklardan uzak dur yoksa kafayı yersin. Bence hayattaki en güzel şey yalnızlığı vermiş olduğu mutluluk. Yani kısacası o kişilerle konuşma.
Yanıtınız için çok teşekkür ederim yol gösterici tavsiyelere çok ihtiyacım var, bu konuyu açtığımdan itibaren o insanları hayatımdan çıkarmak için ilk adımı attım, devamının geleceğini de hissediyorum ♥️

Canım benim herkesin karakteri farklıdır. Asla kendinle ilgili ben eziğim ya ezikliğim anlaşılıyor gibi cümleleri bir daha dışardan söyleme hatta kendine bile dillendirme. Özgüven zamanla artar azalır bunlara takılma sen kendini geliştirmeye odaklan. O arkadaşların da genç sen de gençsin heyecanlısınız büyük ihtimalle kötü niyetli bir durum yoktur sen bu düşüncelerini kendine çok söylediysen beynin dışarıda bunu arar.
Geliştirmek için uğraşacağım inşallah :)) çok teşekkür ederim ☺️

Back