- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 50.102
- 748
Orangegreysky gelıyor musun düğüne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu fedakarlık fazla anormalHer türlü masrafı karşılayacağız yeter ki kalabalık olsun , sosyalleşebilelim Allah izin verirse.
Organizasyon düşünüyorum evet.Var nedimeler
Paralı
Niye ya para var düğün var kime ne gelicen mi 5bin liraya 5 göbek atcazBu fedakarlık fazla anormal
Ciddiye mi alıyorsunuz :) goy goy yapıyorum soru başlığım tanışmakla ilgili düğüne davet etmekle ilgili değil. Üyeler konu dışına saptırdı.Bu fedakarlık fazla anormal
Ben bizim sülaleyi toplar gelirim yalnız ödemeyi peşin alıyoruz dolar üzerinden öecvut enflasyon verilerine göre fiyatta değişiklik olabilir yalnız. Düğün de yemekli olursa iyi olur. Bi de saç makyaj felan size ait dimi? Biz sadece kıyafet getiriyoruzHer türlü masrafı karşılayacağız yeter ki kalabalık olsun , sosyalleşebilelim Allah izin verirse.
Kız yüreciğime iniyordu ya aaCiddiye mi alıyorsunuz :) goy goy yapıyorum soru başlığım tanışmakla ilgili düğüne davet etmekle ilgili değil. Üyeler konu dışına saptırdı.
Takla bile atarim ciddiyseNiye ya para var düğün var kime ne gelicen mi 5bin liraya 5 göbek atcaz
Bir 10 yıl beklerseniz alan bir düğün sahibine denk gelirsiniz.Bana iphone 12 alırsanız ben gelirim.
Düğüne gelinmesinden bahsetmissiniz ama içerik olarakCiddiye mi alıyorsunuz :) goy goy yapıyorum soru başlığım tanışmakla ilgili düğüne davet etmekle ilgili değil. Üyeler konu dışına saptırdı.
Valla amacım sohbet muhabbet ya , samimi olmaya çalışıyorum insanlarlaKız yüreciğime iniyordu ya aa
E peki erkek arkadasınızla nasıl tanıstınjz?Bir 10 yıl beklerseniz alan bir düğün sahibine denk gelirsiniz.
Bana iphone 12 alırsanız ben gelirim.
Valla amacım sohbet muhabbet ya , samimi olmaya çalışıyorum insanlarla
Lisedeydim flört olarak sohbet ediyorduk pek evlilik ciddiyet kafasında değildik. Ama Allah'a şükür bu yaşa kadar beraber geldik son 2 senedir ciddi düşünüyoruz. Ailelerle tanıştık. Sevgilim 24 yaşında.
Tanışmak isteyince insanlar art niyet arıyor. Ya da erkek kılığında falan zannediyor.Düğüne gelinmesinden bahsetmissiniz ama içerik olarak
Kknın önünden otopis kalkcak. Şöfer müne muavin kazenYemekli mi olacak düğün?Antep'e yemek için giderim ben.