• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanışalım kızlar

20 yaşındasınız ve 14 yaşından beri ilişkiniz olduğunu görünce ; konunuza odaklanamadım.

Sevgiliniz kaç yaşında ?
Lisedeydim flört olarak sohbet ediyorduk pek evlilik ciddiyet kafasında değildik. Ama Allah'a şükür bu yaşa kadar beraber geldik son 2 senedir ciddi düşünüyoruz. Ailelerle tanıştık. Sevgilim 24 yaşında.

6 yıllık ilişkim var. Allah nasip ederse evleneceğiz. Ama hiç sohbet edecek kız arkadaşlarım yok. Bir çevrem yok. Kitap okuyan , film izleyen , ibadetlerini yerine getiren bir bayanım. Düğünüme çağıracak birisi olsa ne güzel olur :)

Düğüne gelirim ama takı takmam

6 yıllık ilişkim var. Allah nasip ederse evleneceğiz. Ama hiç sohbet edecek kız arkadaşlarım yok. Bir çevrem yok. Kitap okuyan , film izleyen , ibadetlerini yerine getiren bir bayanım. Düğünüme çağıracak birisi olsa ne güzel olur :)
Var nedimeler
Paralı

Nişanlınız kaç yaşınıda?

Bu kadar asosyallik bana normal gelmiyor açıkçası kusura bakmayın. Daha bu yaşta zaten ne evlenmesi. Eliniz ekmek tutsun önce. Konu da garip zaten.
Haftasonu evlenmiyoruz. Üniversitede son dönemim ve mezun olup diplomamı alacağım. İşimi gücümü kurunca Allah'ın izniyle kız istememiz olacak. Evimiz var zaten. Durum garip gelmiş olabilir ama ben buraya sohbet edecek , tanışacak ilerde çocuklarım olur samimi olurum diyeceğim birini ararken düğün , takı , yemekten konu açtı herkes kimse dur bir tanışalım demedi. Garip olan bu bence.

Back