• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanışalım kızlar

Biz bir fuarda tanıştık. Arada görüşmediğimiz zamanlar oldu hep sabit konuşmadık. Son 2 senedir ciddi düşünüyoruz. Defalarca kez buluştuk.
Nasıl cesaret ediyorsunuz ya böyle kısıtlı görüştüğünüz,az vakit geçirdiğiniz insanlarla evlenmeye?

6 senedir beraberiz 7 sene olacak az mı ?

6 senede toplam ne kadar görüştünüz ? 6 senelik ilişkinizin(!) ,4 senesinde siz reşit değildiniz; halen çocuktunuz. Son 2 senede, 2 reşit ve yetişkin birey olarak yüz yüze ne kadar görüştünüz ?

6 senede toplam ne kadar görüştünüz ? 6 senelik ilişkinizin(!) ,4 senesinde siz reşit değildiniz; halen çocuktunuz. Son 2 senede, 2 reşit ve yetişkin birey olarak yüz yüze ne kadar görüştünüz ?
izinlerde , tatillerde görüştük , hafta sonları görüşüyoruz. Ailelerle tanıştık sık sık sohbet ediyoruz. Başka bir şehire giderek yine görüştük. Görücü usulü tanışıp evlenip 60 sene diz dize olup mutlu olan o kadar mazi insanı varken biz birbirimizi fazlasıyla tanıdık. İnsan evinin içinde ki kardeşleriyle babası ölünce miras uğruna kan çıkartıyor. Burnunuzun dibindekileri bile tanıyamazken biz çok sonra geliyoruz.

• Beğen
Reactions: Jou
6 yıllık ilişkim var. Allah nasip ederse evleneceğiz. Ama hiç sohbet edecek kız arkadaşlarım yok. Bir çevrem yok. Kitap okuyan , film izleyen , ibadetlerini yerine getiren bir bayanım. Düğünüme çağıracak birisi olsa ne güzel olur :)
Bende ayrı bir şehirdeyim benimde hiç arkadaşım yok 🤷‍♀️
Çoğu sevdiğim insanlar hepsi kkda ama iyiki varlar ♥️
Burası olmasa napardık bilmiyorum
Liseden falan var ama öyle pek konusmayız numaralar var herşey var ama konuşmuyoruz 😏

Bende ayrı bir şehirdeyim benimde hiç arkadaşım yok 🤷‍♀️
Çoğu sevdiğim insanlar hepsi kkda ama iyiki varlar ♥️
Burası olmasa napardık bilmiyorum
Liseden falan var ama öyle pek konusmayız numaralar var herşey var ama konuşmuyoruz 😏
İyi de çoğu zaman görüşemedik,konuşmadık 2 senedir düzenli olarak görüşüyoruz demediniz mi?
Evet dedim. 2 senedir daha iyi görüşüyoruz. Halimden de memnunum...

Evet dedim. 2 senedir daha iyi görüşüyoruz. Halimden de memnunum...
Halinizden memnun olduğunuz belli zaten. Hayatta sizin hayatınız benide ilgilendirmez. Ben gerçekten merak ettiğim için sordum. Çünkü hep merak etmişimdir tanışalı uzun zaman olmadan,doğru düzgün vakit geçirmeden insanlar nasıl evleniyor,nasıl güvenebiliyolar diye.

Back