kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum samimiyetinizden dolayı .AMİN canlarım cümlesine rahmet etsin MEVLAM.
hepinize toplu yazıyorum .aşşagı yukarı sorular benzıyo kızlar..
öncelikle 21 yaşındayım.babamın maddi sıkıntısı yok kızlar çok şükür .ayrıca birde erkek kardesim var 3 kardesiz yanı.abımlerde alt katımızda oturuyo.
neyse soyle anlatayım.uzun suredır erkek arkadasım hayatımda annemi kaybettikten sonra hıc kolay gunler gecırmedım takdır edersınız kı ayrıca kucuk yastada kaybedınce olgun bı cocuk olmama ragmen bu olgunluk katlandı artık kımse bana cocuk muamelesı yapmamaya basladı.evin tek kzııda oldugum ıcın ayrıca kardesımde cok daha kucuktu onada bı nebze anne olmaya calıstım ben onlar ıcın kendımı paraladım dıyebılırım ınanın abrtmıyorum.benim canımı yakan hersey normalken babam onaylamısken ıste ben mutluluktan ucarken bır anda herseyın allak bullak olması babm bana soz verdı sonra benı beklettı abımı soktu devreye .abımde bana destek olmadı kalleslık yaptı abımlede sımdıye kadar yasamdıgımız buyuk bır kavga gurultu sonucu aramızdakı butun baglar koptu nıkahına vs herseyıne yabancı gıbı gırdım cıktım kı onun ıcın ne hayallerım vardı.babma gelınce bbamın ne yaptıgı bellı degıl ayrıca erkek arkdasımı aılesını falan tanıyolar benım yasım kucuk belkı ama erkek arkadasımla 9 yaş var aramızda .o cocuk yıllardır benı beklıyo sımdıye kadar kac kere evlenıp kac tane cocugu olmustu yazık gunah herkez kendını dusunuyo .babamın tavrı neymıs bunca yıl nıye onlara soylememısım.nasıl soyleyebılırdım kızlar sızce dusun dusun kafayı yıycem.belkı bunları yazınca acaıp koca meraklısı gorunuyorumdur ordan ama ınanın evlenmek ıcın evlenım derdınde degılım.ben bu yaslarımı bır daha yasmaıycam zaten yasadıgım omrun yarısı acı dolu gecmıs duzenımı kurup mutlu olmak ozgurce yasamak ıstıyorum bıktım 15 metre kare odada hafta sonu gecırmekten.koca evde yapayalnızım.sevgılı gelınımızle de abımlede konusmuyoruz.babmlada zaruru haller dıısnda konusmuyoruz bı kardesım var oda zıhınsel engellı yasıtlarından 1.5 yas gerılıgı var yanı benı anlayabılecek durumda degıl malesef konusacak bır ALLAH ın kulu yok yalnızım sevdıgım olmasa ınanın bakırkoyluk duruma gelmıstım evden pek cıkmam .oda sabredıyo oda bunaldı halıyle cocuk 7 yıldır benı beklıyo taş olsa çatlardı ALLAH binlerce kez razı olsun her kosulda herseyıyle yanımda.ayrıca bu aılenın bızı soktugu sıkıntılar ılıskımızede yansıyo ıkımızde cok yıprandık .yapılacak bırsuru ıs var ama babmın bı sozune baglandık kaldık .elımız kolumuz baglı beklıyoruz.ayrıca babm ne dese begenırsınız kacıcakmısım bende nıye kacımya bu evden telımle duvagımla cıkmak varken neden kacım dedım.adam benım sabrımı zorluyo acaip bunaldım sıyırmadan evenseydim hayırlısıyla ...kızlar nolur dualrınızda banada yer verın.cok uzattım farkındayım kusura bakmayın olarmı çenem düştüRABBİM hepimizin gönlüne göre versin asker bekleyenleride askerlerine kavustur RABBİM kazasız belasız
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum samimiyetinizden dolayı .AMİN canlarım cümlesine rahmet etsin MEVLAM.
öncelikle 21 yaşındayım.babamın maddi sıkıntısı yok kızlar çok şükür .ayrıca birde erkek kardesim var 3 kardesiz yanı.abımlerde alt katımızda oturuyo.
neyse soyle anlatayım.uzun suredır erkek arkadasım hayatımda annemi kaybettikten sonra hıc kolay gunler gecırmedım takdır edersınız kı ayrıca kucuk yastada kaybedınce olgun bı cocuk olmama ragmen bu olgunluk katlandı artık kımse bana cocuk muamelesı yapmamaya basladı.evin tek kzııda oldugum ıcın ayrıca kardesımde cok daha kucuktu onada bı nebze anne olmaya calıstım ben onlar ıcın kendımı paraladım dıyebılırım ınanın abrtmıyorum.benim canımı yakan hersey normalken babam onaylamısken ıste ben mutluluktan ucarken bır anda herseyın allak bullak olması babm bana soz verdı sonra benı beklettı abımı soktu devreye .abımde bana destek olmadı kalleslık yaptı abımlede sımdıye kadar yasamdıgımız buyuk bır kavga gurultu sonucu aramızdakı butun baglar koptu nıkahına vs herseyıne yabancı gıbı gırdım cıktım kı onun ıcın ne hayallerım vardı.babma gelınce bbamın ne yaptıgı bellı degıl ayrıca erkek arkdasımı aılesını falan tanıyolar benım yasım kucuk belkı ama erkek arkadasımla 9 yaş var aramızda .o cocuk yıllardır benı beklıyo sımdıye kadar kac kere evlenıp kac tane cocugu olmustu yazık gunah herkez kendını dusunuyo .babamın tavrı neymıs bunca yıl nıye onlara soylememısım.nasıl soyleyebılırdım kızlar sızce dusun dusun kafayı yıycem.belkı bunları yazınca acaıp koca meraklısı gorunuyorumdur ordan ama ınanın evlenmek ıcın evlenım derdınde degılım.ben bu yaslarımı bır daha yasmaıycam zaten yasadıgım omrun yarısı acı dolu gecmıs duzenımı kurup mutlu olmak ozgurce yasamak ıstıyorum bıktım 15 metre kare odada hafta sonu gecırmekten.koca evde yapayalnızım.sevgılı gelınımızle de abımlede konusmuyoruz.babmlada zaruru haller dıısnda konusmuyoruz bı kardesım var oda zıhınsel engellı yasıtlarından 1.5 yas gerılıgı var yanı benı anlayabılecek durumda degıl malesef konusacak bır ALLAH ın kulu yok yalnızım sevdıgım olmasa ınanın bakırkoyluk duruma gelmıstım evden pek cıkmam .oda sabredıyo oda bunaldı halıyle cocuk 7 yıldır benı beklıyo taş olsa çatlardı ALLAH binlerce kez razı olsun her kosulda herseyıyle yanımda.ayrıca bu aılenın bızı soktugu sıkıntılar ılıskımızede yansıyo ıkımızde cok yıprandık .yapılacak bırsuru ıs var ama babmın bı sozune baglandık kaldık .elımız kolumuz baglı beklıyoruz.ayrıca babm ne dese begenırsınız kacıcakmısım bende nıye kacımya bu evden telımle duvagımla cıkmak varken neden kacım dedım.adam benım sabrımı zorluyo acaip bunaldım sıyırmadan evenseydim hayırlısıyla ...kızlar nolur dualrınızda banada yer verın.cok uzattım farkındayım kusura bakmayın olarmı çenem düştüRABBİM hepimizin gönlüne göre versin asker bekleyenleride askerlerine kavustur RABBİM kazasız belasız
Cookieemmm senin için bakınırken buldum elli olanaaa bayıldımmm
Eki Görüntüle 227111 Eki Görüntüle 227112
Bununda yanagından öpeni hoş olabilir
Eki Görüntüle 227113
ah canım benim yaa nolur uzulme bukadar dualarımız seninle bak gor hersey yoluna girecek.. abinde babanda inatcılarmıs ama gordugum kadarıyla sizin askınız daha inatcı.. elbet galip gelecekdir, erkek arkadasını da tebrik ediyorum masallah demek seni cok seviyor
canım konyanın magnetleri var zaten almıstık bol bol dagıttık herkese donunce o yuzden sozde bidaha aynısı gibi olabilirama bunlar coook guzelmiş yaaa su opucuklu olan da eller de super bitanemm magnet dimi bunlar?
benmkiyle de tartıstım az once gerci seytan vazgec sozden falan bırak ortada sap gibi akıllansın diyo da neyse
evettt kuşum magnet bunlar cok ciciler diimiiiineden tartıştınız bebeğimm nolduuu bu kadar sinirlendiinnn?
evet tatlım harikalar nerede yapılıomus bunlar acaba :44:
ah hayatım yaa ben bunu fazla sımartmısım onu anladım.. sacmasapan seylere bebek gibi alınmaya basladı şaka yaptım ciddiye falan aldı boyle bi triplere girdi yok kızmısmıs cidden falan.. ben gelemem oyle seylere hele de bunu 27 yasında bi adam yapıosa yani, neye kızıp neye kızmıcanı bilmeyen biriyle yasamak konusunda bidaha dusunucem dedim en son beni eve bırakırken... o ne demek istedigimi anlamıstır
kızlar beni de alın aranıza.. kendimi tanıtaym...asım elif 21 yaşndaym ünv. son sınıf öğrencisiym. kpssye hazrlanıyorm hemen mezn olup memur olsam maaşm olsa ek hoş olur tabii.sevgilimle 7 bçk yılldır beraberiz.. kendisi ilk aşkm...bizmde 1 aya tanışma olack önce sevgilm gelecek tek olarak sonra isteme ve nişan Allah izin verirse... çok heycnlıym.. ramazanda gelmeye çekiniyo ama kendisi babam oruçluyken sinirli olur die
kızlar beni de alın aranıza.. kendimi tanıtaym...asım elif 21 yaşndaym ünv. son sınıf öğrencisiym. kpssye hazrlanıyorm hemen mezn olup memur olsam maaşm olsa ek hoş olur tabii.sevgilimle 7 bçk yılldır beraberiz.. kendisi ilk aşkm...bizmde 1 aya tanışma olack önce sevgilm gelecek tek olarak sonra isteme ve nişan Allah izin verirse... çok heycnlıym.. ramazanda gelmeye çekiniyo ama kendisi babam oruçluyken sinirli olur die
Attım buldugum sitenin linkini msjla bebeğim sağ tarafta numaraları falan var. Şakayı tataya çevirdi yani enişte beyyyanlamıştır kusum tabii bidaha yapmaz umarım böle şey
hosgeldin aramıza canımmm simdiden hayırlı olsunnn
nişan falan ne zaman, dugun icin 2013 kesin mi
hoşgeldin canımmmm, ramazandan sonaa gelsin babiş çok sinirliyse yemesin çiğ çiğ cocukcağzı
Öncelikle başınız sağolsun,
Allah yardımcın olsun, gerçekten sabırlı bir insanmışsın
ben inanıyorum ki sabrının karşılığını mutlaka alacaksın
annen vefat ettikten sonra evinizi çekip çevirme vazifesi sana düşmüş anladığım kadarıyla
kardeşinin sorumluluğunu almak da sana düşmüş...
belki baban sen evlenip gittikten sonra evdeki senin boşluğunu dolduramamaktan korkuyordur...
yani bayanların her gün yaptığı biçok şey erkekler için fazlasıyla zordur
ama senin de bir hayatın var sonuçta
bunca zaman hayatını ailene adamışsın hı tabi ki insan ailesi için elinden gelen her şeyi yapar ama
bu özverinin de karşılıklı olması gerekir
baban senin onları bırakmandan korkuyor bence
babana bu korkusunun yersiz olduğunu anlatmaya çalış elinden geldiğince
evlensem de ben her zaman yanınızda olmaya çalışıcam filan de
zaten onlar da alışacaklardır bi yerden sonra
ama ailenle ters düşmemeye çalış elinden geldiğince
sonra allah korusun insanın içinde pişmalıklar kalması her şeyden kötü
aileni üzüp de pişmanlık yaşama yani diycem ama anladığım kadarıyla onları üzecek biri değilsin
allah yaşadıklarının karşılığını verecektir
hiç üzülme bence...
Amin canım,hoşbuldum
essss tatlım öncelikle başın sağolsun, aramızada hoşgeldin. Küçük yaşta büyümek zorunda kalmışsın ve evdeki sorumluluğun oldukça fazla babanın bi nevi eli, kolu olmuşsun verdiği tepkilerde bunların payı büyük. kız vermekte cidden kolay değil elbet anlıcaktır babanda aşkınızın karşısında duramıcanı. Bian evvel mutlu haberlerini duyarız iniallah dualarımız seninle. Askerlerimiz için temennide teşekkür ederim bu şehit haberleri mahvetti zaten beni.. Bian evel hepimiz kavuşalım aşklarımızaaa
ah canım benim yaa nolur uzulme bukadar dualarımız seninle bak gor hersey yoluna girecek.. abinde babanda inatcılarmıs ama gordugum kadarıyla sizin askınız daha inatcı.. elbet galip gelecekdir, erkek arkadasını da tebrik ediyorum masallah demek seni cok seviyor
malesef kesn olark kafamızdan belrlediğimz tek şey 1-2 ay içinde tanışma olacağı ve nişan bir kaç aya.. babam uzatmak istemez tanışmadan sonra. evlilk işi en geç 2013 yılı olur diye düşünüyoruz. ama kesn oln bişy yok tbi.. ama şuan beklediğimz ev durumları fln var onlar bu ay olucak kısmetse ondan hemen sonra gelecek inş. sevgilm bize...
ben daha geri sayıma başlamadm yani maalesef.. bi kaç aya netleşir herşey. sizlern nasıl? kesnmi herşey? çeyizler yapıldımı bakimm
tesekkurler canımmm
umarım anlamıstırbole konularda hiç taviz vermeyecegimi cok iyi bilir zaten
düşündümde aslnda keyifli olabilir
Amin canım,hoşbuldumİnşallah canım benim.Evet tatlım hepimiz mahfolduk sizde haklısınız ,bol bol dua et canım benim .RABBİM kolaylıklar versin,tez vakitte kavuştursun sizleride askerlerinize..
malesef kesn olark kafamızdan belrlediğimz tek şey 1-2 ay içinde tanışma olacağı ve nişan bir kaç aya.. babam uzatmak istemez tanışmadan sonra. evlilk işi en geç 2013 yılı olur diye düşünüyoruz. ama kesn oln bişy yok tbi.. ama şuan beklediğimz ev durumları fln var onlar bu ay olucak kısmetse ondan hemen sonra gelecek inş. sevgilm bize...
ben daha geri sayıma başlamadm yani maalesef.. bi kaç aya netleşir herşey. sizlern nasıl? kesnmi herşey? çeyizler yapıldımı bakimm
Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Aslında açık konuşmak gerekirse,ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım okuduğum dönemdede evde oldugum donemdede gel görki kıymet de pek bilinmiyo.Ben açıkcası babmın benim yokluğumdan korktugunu falan sanmıyorum.Zaten ettiğimiz iki çift laf yok.ALLAH binlerce kez razı olsun oda annemden sonra çok değişti .Annem hayattayken babmızla aramızda çok mesafeler vardı. Babam çok otoriter ,dediğim dedik biri.Çatala kaşık diyorsa imkanı yok onu değiştiremezsin.Sabit fikirli ...Annemden sonra bizi bir arada tutmak için çırpındı O arada ki uçurumları yıkmak için elinden geleni yaptı,asla kötü biri değil hiçbir şekilde hakını yiyemem .Herşekilde gözümüzü doyurdu binlerce kez razı olsun RABBİM ondan ,işlerini rast getirsin.Babama kırgınlığım aslınd ahiç yapmazdı bu duruma gelene kadar ama evlat ayrımı yaptı .Belki düşüşncelerini benimle paylaşsa onada hak vericem ama ne mümkün anlatmaz.Çok yoruyo beni farkında değil.6 yıl sonunda babama söyledim diye öfkesi yani bunun altına sığınıyo esas neden bu değilse bile.Bende resti çektim ama o beni bu duruma sürükledi.Ben istemiyorum kaçıcaksın kızım dedi .Bende kaçmıycağımı söyledim .Bi yandanda sen bu haldeyken senı merak etme başkasına vermem diyo.Baskıcı biri değil ama diktatör .Ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum.Sevgim o kadra büyükki tatlım belki o yüzden her gelene sabrediyorum.Neler yaşadık nelerle mücadele ettik sonunda buraya kadar gelmekte mucize aslında bizim için .Sabrın sonu selamettir bu söze güveniyorum inşallah alırız bizde sabrımızın mükafatını.Ailemle aramı bozmak gibi bir düşüncede değilim ,bozulmasın diye çırpınıyorum benim yerimde başkası olsa çoktan gitmişti.Anlatılacak o kadar çok şey varki ama işte kelimeler biryerde tükeniyo..Ben herşey güzellikle olsun zaten bir yanım eksik birde onlarsız yuvama girmiyim babamın dualarıyla kurayım yuvamı istiyorum.Kafam allak bullak anlayacağın.Çok teşekkür ederim canım özenip bir sürü şey yazmışsın RABBİM seninde herşeyi gönlüne göre versin hayırlısıyla
Amin canım,hoşbuldumİnşallah canım benim.Evet tatlım hepimiz mahfolduk sizde haklısınız ,bol bol dua et canım benim .RABBİM kolaylıklar versin,tez vakitte kavuştursun sizleride askerlerinize..
Canım ALLAH hepinizden razı olsun.ALLAH ın izniyle giricek dimi inşallah ya inşallah!!!Evet güzelim inatçılar abim ortalıgı karıstırdı sonra yuvasını kurdu çekildi kenara babmın kararırını dolaylı olarak etkiledi sonrada bendne yana sorun yok ben senın mutlu olmanı isterim tabiki cart curt yaptı ama tabi hersey zaten mahfoldu sen benim mutlulugumu ıstesen nolur ne caba gosterdın .yuvanı kurdun bana sırtını döndün.hehe karsımda onlar varmıs gıbı konuşuyorum ya ne alem kızım .Evet canım benim bizim aşkımız daha inatçı çok şükürki.Canım benim çok sağol bende tebrik ediyorum kendisinievet o bu kadar sevmese zaten ben bu kadar şeyin altında ezilirdim .Onun sevgisiyle tutundum hayata RABBİM eksikliğini göstermesin iyiki var o
evet tatlım harikalar nerede yapılıomus bunlar acaba :44:
ah hayatım yaa ben bunu fazla sımartmısım onu anladım.. sacmasapan seylere bebek gibi alınmaya basladı şaka yaptım ciddiye falan aldı boyle bi triplere girdi yok kızmısmıs cidden falan.. ben gelemem oyle seylere hele de bunu 27 yasında bi adam yapıosa yani, neye kızıp neye kızmıcanı bilmeyen biriyle yasamak konusunda bidaha dusunucem dedim en son beni eve bırakırken... o ne demek istedigimi anlamıstır
noldu kız nazarmı degdı.aman erkeklerde bız trıp yapınca kızarlar ama kendılerı bebek gıbıler trıpçi seyler.takma güzelim düzelir lafıda tam gediğine oturtmussun umarım anlamıştır enişte bey
amin canım benim
hoşgeldin bu arada,nasılsın?senin durumlar nasıl??
hoşgeldin canım.Hayırlı olsun .ALLAH içine sindirsin herşeyi inşallah.Kendi adıma yok daha bizde de babm tamma gelsınler derse hersey car cabuk olucak ALLAH ızın verırse ama daha oraya gelemedık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?