• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

piknige geldigi gun nazar degmiş olabilir canımm baya bi ilgi odagı olduk cunku :61:
anlamıs anlamıs.. mesaj mesaj ustune, arayıp duruo, binbir sirinlik yapıo ole demek istemedim bilmem ne diye hiç umursamadım uykum var uyucam sonra konusuruz bunları dedim... bu gece uyuyamasın da korkudan aklı basına daha cok gelsin :47:

Çatlak çocuğun burnunu sürtcen dimi.Tamam sürtte çokta yorma kız yazık !Bidaha yapamaz trip falan bu yeter ona :1:

merhaba kızlaaaar... ben de aranıza katıla bilir miyiiim:40::40::40: ben de 2012 ya da 2013 gelini olacağım kısmetse... sevgilim askerde şu an.. eylülde gelecek... tanışma söz vs. yapacağız sonra da. ayrı şehirlere atandık.. eş durumu tayini olmadan düğünü yapmak niyetindeyiz ama aileler ne diyecek daha bilmiyoruz... gönlüm 2012 den yana ama bakarız 2013 olacak :1::1:

Çatlak çocuğun burnunu sürtcen dimi.Tamam sürtte çokta yorma kız yazık !Bidaha yapamaz trip falan bu yeter ona :1:

:60: aynen ole yapcam yaa bazen cok acımasız olabiliyorum ama napcaksın yahu doganın kanunu acıyana acımıyolar der annem hep :1: yarın affettim derim artık ama bu gece bi kabus gorsun bakalım :27:

merhaba kızlaaaar... ben de aranıza katıla bilir miyiiim:40::40::40: ben de 2012 ya da 2013 gelini olacağım kısmetse... sevgilim askerde şu an.. eylülde gelecek... tanışma söz vs. yapacağız sonra da. ayrı şehirlere atandık.. eş durumu tayini olmadan düğünü yapmak niyetindeyiz ama aileler ne diyecek daha bilmiyoruz... gönlüm 2012 den yana ama bakarız 2013 olacak :1::1:

hosgeldin canımmm :70:
inşallah 2012 olur beklemek zor valla :97:

iyiyim cnm.. benim aşkım ağustosta askere gidecek. kısa dönem. aynı sınıftaydık biz mezun oldum bu yıl üni.den. 22 yaşındayız ikimizde.. ailelerimiz tanışmadı henüz, o askerden dönünce, işe başlayınca inşallah.. şu an aramızda 1240 km mesafe var :( çok özledim onu.
Ay kıyamam.ALLAH kavuştursun şimdiden güzelim .tatlım ailen peki hayatınd abiir oldugunu biliyomu?
ahh babalar... sorun çıkarmasın diye 3 koldan hergün kuruyoruz babamı... :) kızlarını kaybetmek istemiyor pek sanrm.... ama hayatın kanunu alşcaklar.. 7 yıl bekledk yaşm küçk oldğundan babama söylemk için.. inş bide o bekletmez.. seninde uzun süreli bi ilşkin var sanrm cnm? bide okuduğm kadarıyla (pek gerilere gdemedm ama) babanın aslında herşeyisn sanki..(herkesn babası için kızı kızı biriciktir ama senin durumun daha özel) sen gidince iyice boşlukta kalıcak.. kendnce bahane üretiyodur belki. sıkma canını zaman herşeyin ilacı..

canım ilişki durumumuz aynı bende 21 yasındayım 7 yılı deviriyoruz agustos 30 da 8. yılımıza gırcez kısmetse ilk aşkım :)))bilmiyorum canım be herşeyimiyim babmın karar veremiyorum pek öyleymişim gibi davranmıyo.Bbam yanı basımdayken onu bile özlüyorum malesef .evet canım benim zaman herseyın ılacı bızde beklıyoruz zamana bıraktık

Son düzenleme:

Kaderdaşım beniiimm hoşgeldiiiinnn:1: Şafak kaç askerin nerede bacım :1:

minnaksultanımm hoş geldin nasıl geçti tatil :)

elif190, hazalelif hoşgeldiniz :71:

Son düzenleme:

Kaderdaşım beniiimm hoşgeldiiiinnn:1: Şafak kaç askerin nerede bacım :1:

hoşbuldum canııııım... askerim urfanın ilçesinde.. şafak 64 :72: ahhh ahhhh ne zor dimi... telefon kullanamıyo çarşı izinleri 3-4 haftada bir oluyo. onu özlemek beklemek bile güzel ama çok zor yaa :43::43: senin asker nerde şafağınız kaç?? buarada o buraya okusa adlı topikte yazdıklarını da takip ediyodum...maşallah diyorum seviyosun da seviliyısun da anlaşılan... :40:

:60: aynen ole yapcam yaa bazen cok acımasız olabiliyorum ama napcaksın yahu doganın kanunu acıyana acımıyolar der annem hep :1: yarın affettim derim artık ama bu gece bi kabus gorsun bakalım :27:

hoşbuldum canıııım... inşallah 2012... ama bizim eş durumu işi nasıl olcak bakalım...

:1::1:ebet aslında arada sürtmek lazım.cocuk sabahı zor edicek yazık vallahi:1:

merhaba canım katıldın bile:71:ALLAH kavustursun canım.hayırlısı olsun bakalım .inşallah birbirimizi beraber ugurlartız bu topıkte:70:

merhaba canım katıldın bile:71:ALLAH kavustursun canım.hayırlısı olsun bakalım .inşallah birbirimizi beraber ugurlartız bu topıkte:70:

hoşbuldum canım... maşallah ne uzun yıllar var ne güzel.... sevgiye aşka verilen değerin azalıp herkesin kolaya kaçtığı bi dönemde böyle uzun yıllar süren ilişkiler görmek çok mutlu ediyo beni :69:

minnaksultanımm hoş geldin nasıl geçti tatil :)

elif190, hazalelif hoşgeldiniz :71:

Hoşbulduumm canım benim iyi geçti arada askerciimle atıştık bikini konularına falan :1::1: sen nasılsın bakalımm

hoşbuldum canııııım... askerim urfanın ilçesinde.. şafak 64 :72: ahhh ahhhh ne zor dimi... telefon kullanamıyo çarşı izinleri 3-4 haftada bir oluyo. onu özlemek beklemek bile güzel ama çok zor yaa :43::43: senin asker nerde şafağınız kaç?? buarada o buraya okusa adlı topikte yazdıklarını da takip ediyodum...maşallah diyorum seviyosun da seviliyısun da anlaşılan... :40:

Malesef benim askerimde çok az bi süre kullanabildi telefon, çarşılarıda 2 haftada 1 oluyo:50: ama dediğin gibi beklemesii özlemesi bile güzel:69: ŞAfağımız bugün 35 İzmir , Ankarada asker sevdiceğiim. Hepimizin aşkına maşallah canım teşekkür ederim :nazar:

Hoşbulduumm canım benim iyi geçti arada askerciimle atıştık bikini konularına falan :1::1: sen nasılsın bakalımm

Malesef benim askerimde çok az bi süre kullanabildi telefon, çarşılarıda 2 haftada 1 oluyo:50: ama dediğin gibi beklemesii özlemesi bile güzel:69: ŞAfağımız bugün 35 İzmir , Ankarada asker sevdiceğiim. Hepimizin aşkına maşallah canım teşekkür ederim :nazar:

harika valla çok az kalmış maşallah... biz de görelim o günleri inşallah.......

hoşbuldum canım... maşallah ne uzun yıllar var ne güzel.... sevgiye aşka verilen değerin azalıp herkesin kolaya kaçtığı bi dönemde böyle uzun yıllar süren ilişkiler görmek çok mutlu ediyo beni :69:

Maşallah de kız:1:Evet canım bu zamanda baki olmak zor iş .ALLAH ım tamamına erdirsin hepimizin aşklarını

kızlar sevdiceğinden uzakta olan var mı aranızda? yeni mezun olan arkdaş uzakta anladıım kadarıyla :40: biz de şu anda askerlikten dolayı uzağız.. askerden sonra da hakkari yüksekovaya aatandı sevgilim oraya gidecek ben samsunda görev yapıyorum:5::5: yine ayrı kalcaz... bu ayrılıklar özlemler hiç sevmiyorum ondan uzak kalmayı... o yüzden ne olursa olsun evlenelim biran önce istiyorum.. evli olmayınca görüşmek falan bile sıkıntılı..kaç takla atıyorum bi görüşüyoruz pinokyo gibi olcak burnum valla :40::40:

Back