şimdi size günlerde geçmez bayada varmış günler su gibi akar inşallah allah kavuştursun canım...
hadi bakalım hayırlsı inşallah düğün haberinide okuruz inşallah
biz de 2013 olsun istiyoruz hep ama kısmet
GÜNAYDINNNN
Sanırım ben bu topiğe dahil oluyorum:26:asker beklemiyorum ben keyif bekliyorum 2013 düşünüyor sevgilim ama ben 2012 olsun istiyorum dün akşam sordu 2012 yaz başı veya yaz sonu diye söyledim ama beklememiz gerekmiş isterlerse hemen düğün yaparlarmış ama borç varmış o varmış bu varmış akşam çok kızdım bugünde moralim çok bozuk ben 22 o 23 yaşı küçük o yüzden o ertelemek isityor ben anlıyorum onu hayır ben hazırım desede erken evlenmekten bıkmaktan korkuyor ama ben onu 24 yaşıma kadar beklemek istemiyorum bugün çok umutsuzum bu topikte iyi oldu
slmmmlarrr :)
sıkma canını lavanta ya benimde yaşım 23 nişanlımın 25 biz askerliği yüzünden bekliyoruz ama olmasaydı herhalde 1 sene daha beklerdimmm :):)
aa kimsecikler yok bende kendi kendime sohbet edeyim:90::90::90::90::90::90::90:
üzülme lavantacımm zaman su gibi geçiyor ayrıca geç evlenmekte iyidir boşver erken evlenip napıcaksın??sevgilinde biraz kusura bakma ama seni oyalıyormu ne hem bizimkilere söylesem şimdi evlendirirler diyor hemde 1-2 yıl beklemek çok iyi olcak diyor var onun bi hesabı çok fazla güvenme sen yinede
kimse gelmesse artık kendi kendime laf atarım napıyım
mrb.lavanta :)
ne kadar zamandır birliktesiniz sevgilinle canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?