D dafina Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2014 4 0 1 35 20 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi boylesine #101.521 Arkadaşlar kadıköydeki eda sposa gelinlik dikimi hakkında bir bilginize var mıdır? Bende eda sposada bir gelinlik beğendim fakat dikim nasıl olur bilemedim :S Duyan yada yaptıran varsa bilgi verebilirse çok iyi olur kafam karıştı .
Arkadaşlar kadıköydeki eda sposa gelinlik dikimi hakkında bir bilginize var mıdır? Bende eda sposada bir gelinlik beğendim fakat dikim nasıl olur bilemedim :S Duyan yada yaptıran varsa bilgi verebilirse çok iyi olur kafam karıştı .
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.223 608.257 1.098 43 Malatya 23 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi boylesine #101.522 MerhabaOylamaya katılmak ister misiniz? Yarışma oylamasına katılmak için Ara Sıcaklar - Mezeler & Oylama Anketi Yeni Kategori Seçimi İçin YENİ KATEGORİ NE OLMALI? **Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum
MerhabaOylamaya katılmak ister misiniz? Yarışma oylamasına katılmak için Ara Sıcaklar - Mezeler & Oylama Anketi Yeni Kategori Seçimi İçin YENİ KATEGORİ NE OLMALI? **Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum
A Aselasel791 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2017 8 4 86 31 2 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi boylesine #101.523 DonukPudra .!.: genital bölgeye bişi sürmek sakıncalı değil mi değilse o kremi ben görmedim tekrar ekler misin ? kullancam bikini bölgemde agdadan kaynaklı kararma var Genişletmek için tıkla... Hangi krem kullaniliyormus paylasirmisinI
DonukPudra .!.: genital bölgeye bişi sürmek sakıncalı değil mi değilse o kremi ben görmedim tekrar ekler misin ? kullancam bikini bölgemde agdadan kaynaklı kararma var Genişletmek için tıkla... Hangi krem kullaniliyormus paylasirmisinI