piknige geldigi gun nazar degmiş olabilir canımm baya bi ilgi odagı olduk cunku
anlamıs anlamıs.. mesaj mesaj ustune, arayıp duruo, binbir sirinlik yapıo ole demek istemedim bilmem ne diye hiç umursamadım uykum var uyucam sonra konusuruz bunları dedim... bu gece uyuyamasın da korkudan aklı basına daha cok gelsin
Çatlak çocuğun burnunu sürtcen dimi.Tamam sürtte çokta yorma kız yazık !Bidaha yapamaz trip falan bu yeter ona
merhaba kızlaaaar... ben de aranıza katıla bilir miyiiimben de 2012 ya da 2013 gelini olacağım kısmetse... sevgilim askerde şu an.. eylülde gelecek... tanışma söz vs. yapacağız sonra da. ayrı şehirlere atandık.. eş durumu tayini olmadan düğünü yapmak niyetindeyiz ama aileler ne diyecek daha bilmiyoruz... gönlüm 2012 den yana ama bakarız 2013 olacak
Ay kıyamam.ALLAH kavuştursun şimdiden güzelim .tatlım ailen peki hayatınd abiir oldugunu biliyomu?
iyiyim cnm.. benim aşkım ağustosta askere gidecek. kısa dönem. aynı sınıftaydık biz mezun oldum bu yıl üni.den. 22 yaşındayız ikimizde.. ailelerimiz tanışmadı henüz, o askerden dönünce, işe başlayınca inşallah.. şu an aramızda 1240 km mesafe varçok özledim onu.
ahh babalar... sorun çıkarmasın diye 3 koldan hergün kuruyoruz babamı... :) kızlarını kaybetmek istemiyor pek sanrm.... ama hayatın kanunu alşcaklar.. 7 yıl bekledk yaşm küçk oldğundan babama söylemk için.. inş bide o bekletmez.. seninde uzun süreli bi ilşkin var sanrm cnm? bide okuduğm kadarıyla (pek gerilere gdemedm ama) babanın aslında herşeyisn sanki..(herkesn babası için kızı kızı biriciktir ama senin durumun daha özel) sen gidince iyice boşlukta kalıcak.. kendnce bahane üretiyodur belki. sıkma canını zaman herşeyin ilacı..
merhaba kızlaaaar... ben de aranıza katıla bilir miyiiimben de 2012 ya da 2013 gelini olacağım kısmetse... sevgilim askerde şu an.. eylülde gelecek... tanışma söz vs. yapacağız sonra da. ayrı şehirlere atandık.. eş durumu tayini olmadan düğünü yapmak niyetindeyiz ama aileler ne diyecek daha bilmiyoruz... gönlüm 2012 den yana ama bakarız 2013 olacak
Kaderdaşım beniiimm hoşgeldiiiinnnŞafak kaç askerin nerede bacım
aynen ole yapcam yaa bazen cok acımasız olabiliyorum ama napcaksın yahu doganın kanunu acıyana acımıyolar der annem hep yarın affettim derim artık ama bu gece bi kabus gorsun bakalım
hosgeldin canımmm
inşallah 2012 olur beklemek zor valla :97:
aynen ole yapcam yaa bazen cok acımasız olabiliyorum ama napcaksın yahu doganın kanunu acıyana acımıyolar der annem hep yarın affettim derim artık ama bu gece bi kabus gorsun bakalım
ebet aslında arada sürtmek lazım.cocuk sabahı zor edicek yazık vallahi
hosgeldin canımmm
inşallah 2012 olur beklemek zor valla :97:
Ay kıyamam.ALLAH kavuştursun şimdiden güzelim .tatlım ailen peki hayatınd abiir oldugunu biliyomu?
merhaba canım katıldın bileALLAH kavustursun canım.hayırlısı olsun bakalım .inşallah birbirimizi beraber ugurlartız bu topıkte
minnaksultanımm hoş geldin nasıl geçti tatil :)
elif190, hazalelif hoşgeldiniz
hoşbuldum canııııım... askerim urfanın ilçesinde.. şafak 64ahhh ahhhh ne zor dimi... telefon kullanamıyo çarşı izinleri 3-4 haftada bir oluyo. onu özlemek beklemek bile güzel ama çok zor yaa senin asker nerde şafağınız kaç?? buarada o buraya okusa adlı topikte yazdıklarını da takip ediyodum...maşallah diyorum seviyosun da seviliyısun da anlaşılan...
annem ve kardeşim biliyor canım sadece . babaya söylemedim daha. askerden dönsünde inşallah o zaman
Hoşbulduumm canım benim iyi geçti arada askerciimle atıştık bikini konularına falansen nasılsın bakalımm
Malesef benim askerimde çok az bi süre kullanabildi telefon, çarşılarıda 2 haftada 1 oluyoama dediğin gibi beklemesii özlemesi bile güzel ŞAfağımız bugün 35 İzmir , Ankarada asker sevdiceğiim. Hepimizin aşkına maşallah canım teşekkür ederim
hoşbuldum canım... maşallah ne uzun yıllar var ne güzel.... sevgiye aşka verilen değerin azalıp herkesin kolaya kaçtığı bi dönemde böyle uzun yıllar süren ilişkiler görmek çok mutlu ediyo beni
Kızlar askerleriniz kısa dönemmi yapıyo?
Kızlar askerleriniz kısa dönemmi yapıyo?
harika valla çok az kalmış maşallah... biz de görelim o günleri inşallah.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?