'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Çatlak çocuğun burnunu sürtcen dimi.Tamam sürtte çokta yorma kız yazık !Bidaha yapamaz trip falan bu yeter ona

merhaba kızlaaaar... ben de aranıza katıla bilir miyiiim ben de 2012 ya da 2013 gelini olacağım kısmetse... sevgilim askerde şu an.. eylülde gelecek... tanışma söz vs. yapacağız sonra da. ayrı şehirlere atandık.. eş durumu tayini olmadan düğünü yapmak niyetindeyiz ama aileler ne diyecek daha bilmiyoruz... gönlüm 2012 den yana ama bakarız 2013 olacak

Çatlak çocuğun burnunu sürtcen dimi.Tamam sürtte çokta yorma kız yazık !Bidaha yapamaz trip falan bu yeter ona

aynen ole yapcam yaa bazen cok acımasız olabiliyorum ama napcaksın yahu doganın kanunu acıyana acımıyolar der annem hep yarın affettim derim artık ama bu gece bi kabus gorsun bakalım

hosgeldin canımmm
inşallah 2012 olur beklemek zor valla :97:

Ay kıyamam.ALLAH kavuştursun şimdiden güzelim .tatlım ailen peki hayatınd abiir oldugunu biliyomu?

canım ilişki durumumuz aynı bende 21 yasındayım 7 yılı deviriyoruz agustos 30 da 8. yılımıza gırcez kısmetse ilk aşkım :)))bilmiyorum canım be herşeyimiyim babmın karar veremiyorum pek öyleymişim gibi davranmıyo.Bbam yanı basımdayken onu bile özlüyorum malesef .evet canım benim zaman herseyın ılacı bızde beklıyoruz zamana bıraktık

Son düzenleme:

Kaderdaşım beniiimm hoşgeldiiiinnn Şafak kaç askerin nerede bacım

minnaksultanımm hoş geldin nasıl geçti tatil :)

elif190, hazalelif hoşgeldiniz

Son düzenleme:

Kaderdaşım beniiimm hoşgeldiiiinnn Şafak kaç askerin nerede bacım

hoşbuldum canııııım... askerim urfanın ilçesinde.. şafak 64 ahhh ahhhh ne zor dimi... telefon kullanamıyo çarşı izinleri 3-4 haftada bir oluyo. onu özlemek beklemek bile güzel ama çok zor yaa senin asker nerde şafağınız kaç?? buarada o buraya okusa adlı topikte yazdıklarını da takip ediyodum...maşallah diyorum seviyosun da seviliyısun da anlaşılan...

hoşbuldum canıııım... inşallah 2012... ama bizim eş durumu işi nasıl olcak bakalım...

merhaba canım katıldın bileALLAH kavustursun canım.hayırlısı olsun bakalım .inşallah birbirimizi beraber ugurlartız bu topıkte

merhaba canım katıldın bileALLAH kavustursun canım.hayırlısı olsun bakalım .inşallah birbirimizi beraber ugurlartız bu topıkte

hoşbuldum canım... maşallah ne uzun yıllar var ne güzel.... sevgiye aşka verilen değerin azalıp herkesin kolaya kaçtığı bi dönemde böyle uzun yıllar süren ilişkiler görmek çok mutlu ediyo beni

minnaksultanımm hoş geldin nasıl geçti tatil :)

elif190, hazalelif hoşgeldiniz

Hoşbulduumm canım benim iyi geçti arada askerciimle atıştık bikini konularına falan sen nasılsın bakalımm

Malesef benim askerimde çok az bi süre kullanabildi telefon, çarşılarıda 2 haftada 1 oluyo ama dediğin gibi beklemesii özlemesi bile güzel ŞAfağımız bugün 35 İzmir , Ankarada asker sevdiceğiim. Hepimizin aşkına maşallah canım teşekkür ederim

harika valla çok az kalmış maşallah... biz de görelim o günleri inşallah.......

Maşallah de kızEvet canım bu zamanda baki olmak zor iş .ALLAH ım tamamına erdirsin hepimizin aşklarını

kızlar sevdiceğinden uzakta olan var mı aranızda? yeni mezun olan arkdaş uzakta anladıım kadarıyla biz de şu anda askerlikten dolayı uzağız.. askerden sonra da hakkari yüksekovaya aatandı sevgilim oraya gidecek ben samsunda görev yapıyorum yine ayrı kalcaz... bu ayrılıklar özlemler hiç sevmiyorum ondan uzak kalmayı... o yüzden ne olursa olsun evlenelim biran önce istiyorum.. evli olmayınca görüşmek falan bile sıkıntılı..kaç takla atıyorum bi görüşüyoruz pinokyo gibi olcak burnum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…