• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Evet doğru diyorsun canım önce doktor kontrolüne gideyim ben bu konuda çok ihmalkarım ya.
Kan değerlerine baktır önceden belki başlaman gerekn vitaminler olur folik olur
simir testi yapıyorlar genelde ben yaptırmadım ama arkadasım yaptırdı kulak cubuyla ufakcık alıyormus bademcikten alınan beta kültür testi gibi adetin düzensizse onu konus yumurtalama gününe yakın mı ne zaman ilişki olmalı doktor sana hepsini anlatır

valla beni benim koca hamile biraktı kumpas kurdu bana yoksa senin hamile kalacağım yok dedi o kadar ilişki sonrası zıplama duş wc çıkmam boşa gitti :)
Olacağı varmış demek ki bak :-)Allah kucağımza almayı da nasip eder inşallah :anneadayı:
Maşallah ya çok sevindim cinsiyeti öğrenince bizede haber ver canım. Ne güzel herkes bir bir hamile kalıyor imrenmeye başladım :KK15: ama bizim borçlardan dolayı daha var bekleyecez kasıma kadar eşime kalsa Ocak 2018 diyip duruyor ama olup olmayacağı belli değil ki.
Sağol canım daha öğrenemedik cinsiyeti 16 dan önceydi gitmiştik bi daha kontrole inşallah:emir_bebek:. Sizinde nasibinizde ne zamansa o zaman olur canım Allah borcunuzu ödeme kolaylığı versin. Bebiş istediğinde muhakkak doktor a git canım folik asit başlarsın:21:

Ayy evlendikte çocuk haberleri bile alıyoruz :D düğünüme 1 sene olacak az kaldı geçen senelerde ölüyordum heyecandan şimdi pc başında kocamın işten gelmesini bekliyorum ohh be :D stres sinir günleri geride kaldı şimdi acısnı çıkarıyoruz

Teyzeleriii benim tatliş bi kızım olucakmış :anne::anneadayı::KK60::21:
Selam canım,hayırlı olsun çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bende 19 Agustosda ögrendim hamile olduğumu.Hadi senden Yen'i bir konu bekliyoruz bebeklerimiz için.Aldıklarımızı,doktorların söylediklerini,heyecanlarımızı paylaşalım.Allaha emanet ol.

Canım çok sevindim hayırlısıyla doğum yap kucağına al bebeğini inşallah.

amiiin canım çok teşekkür ederim :21:

Selam canım,hayırlı olsun çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bende 19 Agustosda ögrendim hamile olduğumu.Hadi senden Yen'i bir konu bekliyoruz bebeklerimiz için.Aldıklarımızı,doktorların söylediklerini,heyecanlarımızı paylaşalım.Allaha emanet ol.

Sağol canım benim senin bebişinde hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah :anneadayı:
Canım evimizde bilgisayar yok telden de çok zor oluyor siz açın konuyu ben katılırım . Çok güzel olur bebek heyecanı da en az düğün kadar heycanlı :KK36::anne:Hele ki benim 2- 3 haftadır kıpırdanıyor kuzum o tekme attıkça ben deli oluyorum anne olmak çok başkaymış :KK37::KK37::KK36::KK36:

amiiin canım çok teşekkür ederim :21:

Sağol canım benim senin bebişinde hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah :anneadayı:
Canım evimizde bilgisayar yok telden de çok zor oluyor siz açın konuyu ben katılırım . Çok güzel olur bebek heyecanı da en az düğün kadar heycanlı :KK36::anne:Hele ki benim 2- 3 haftadır kıpırdanıyor kuzum o tekme attıkça ben deli oluyorum anne olmak çok başkaymış :KK37::KK37::KK36::KK36:
Amin canım sağol,Sanada Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evet çok başka bir duyguymuş bu.Benimde bilgisayarım,tabletim arızalı,telefondan giriyorum açılsada katılsak

Back