Hoşbuldum...Hadi ya ayy inşallah inşallah bende süprizle şaşırtmak istiyorum.Acaip daraldım ,bunaldım bu belirsizlikten.Canım özet geçim ;geçen yaz babmla konustum hayatımda bır oldugunu okeyledı.Akşamda abine söyliycem ona soylemeden kımseye bısye soylemeyın dedı tamam dedım.aksam abımle konustu abımde trıplere gırdı sıtem ettı babama sen vermıssın ben daha en dıyım dıye ıızn ıstedı gıttı benım yuzume bakmadan sonra babmında tepkısı degıstı bır hafta havada uctum mutluluktan sonra eşşekten düşmüse dondum butun hersey abımın tepkısıyle mahvoldu sonra babm abın evlenmeden nasıl olucak dedı (annemız vefat ettı bende evın tek kızıyım)neyse abım evlendı aralıkta gel gorkı hala beklıyoruz ses yok soluk yok 2 ay once konustum tekrar babmla ıstemedıgını soyledı bende restı cektım oylede ıstemıyosun boylede ver napım baba dedımoda tamam bıraz bekle bıraz ısım var dedı ısı bıtınce haber verıcekmıs.beklıyoruz sugunlerde tekrar konusuam noldu dıye ?ayrıca abımle konusmuyoruz cıddı bozustuk.babamda yuzume bakmıyo o bakmıyosa bende bakmıyorum dıyorum bende bakmıyorum.böyle işte çok zor günler gecırıyorum haksızlık yaşadım yaşıyorum.hayırlısıyla bı evlenseydim yıllardır beklıyoruz zaten daha fazla beklemeye tahammülüm kalmadı bende sevdiceğimin elinden tutup özgürce kimseye hesap vermeden hayatımı yaşamak istiyorum.böyle işte kimseylede konusamıyorum bunlaıma gırcem çok kötü bişeymiş bu yaaa .sizlerin süprizlerinide ögrenım kızlar .hepınızmı eylul- ekımde sozlenıyonuz ??darızı bana inşallah
kızlaaar bugun hiç sesiniz cıkmıyoooor
söz icin fikre ihtiyacım var, gelenlere farklı bişey olması adına biseyler dagıtmak istiyorum, söz kurabiyesi dusunuyodum ama emin degilim, mendil havlu corap gibi seyler kesinlikle istemiyorum, askımla ikimize ozel yapılmıs kurabiyelerden olabilir onun haricinde baska onerisi degişik fikri olan varsa lutfen paylaşsınnn :103:
kurabiyeler iyi fikir canım
magnet olabilir yine ikinize özel tasarlanmış.
lavanta kesesi (nikah şekeri yerinede dağıtan var ama söz de olabilir bence)
biraz düşüneyim aklıma gelirse yazıyım tekrar
Tüllerler süslenmiş lavanta keseleri bir de söz kurabiyesi yaptır canım bence de. Eminönüne bir uğra mutlaka orda çok değişik şeyler oluyor belki daha başka şeyler görebilirsin tabi istanbul'daysan.
bekliyorum canım fikirlerii, magnet evet aslında onu duyunca kurabiyeden vazgecmiştim daha kalıcı bişey olur diye ama isme ozel magnet yapan biyer bilmiyorumm yada nasıl yapıldıgını arastırdım nette ama bulamadımm sen biliyormusun yada bilen varmı kızlarr
canım erkeklerede verilirmi bu lavanta kesesi ki kurabiye bayanlara olur ama erkeklere bilemedimevet istanbuldayım eminönüne gitmeyi dusunuyoruz zaten canım inşallah guzel seyler cıkar karsıma :44:
biliyorum canım ama ne bilim işte amcalarımın falan elinde süslü püslü kurabiyeler yediklerini gormek tuhafıma gidiyo biraz agır insanlardır da o yuzden kurabiyeden vaz mı gecsem diyorum bazen
Senin sözün hayatım sen nasıl istiyorsan öyle olmalı her şey ne zaman olcaktı vakit varsa daha araştırırsın bol bol.
oyle canım ama işte insan gelenlerde memnun kalsın istiyoo :) eylül 11 de canım var daha dedigin gibi eminönüne falan da giderim ben bi yabancı forumları falanda kurcalarım belki bişey cıkar sizlerde aklınıza gelen herseyi paylasın benle canlarımm
Tamam canım sen de paylaş burda güzel bir şeyler bulursan benim eylül sonu gibi tanışma ekimin ilk haftaları isteme ve söz olacak büyük ihtimal.
canım bilmiyorum nerde yapılır özel tasarım magnet ama aklıma geliverdi öyle :) bizim oturdugumuz şehirde çikolata istasyonu falan var orda siparişle yapıyolar tabi ellerinde olan modellerden beğenirsen.
iyiyiz tatlım sen nasılsın?
canım başınız sağolsun. nur içinde yatsın anneciğin.
sen de evlenince baban yalnız kalacak bu yüzden mi böyle acaba, kopmak istemiyor senden. babalar kızlarına daha bi düşkün oluyo derler ya hani bide. yaşın kaç? belki daha onun gözünde hala küçüksün.. en azından bi tanıştırmak istediğini söyle babana. ailesiyle tanışın bakın anlaşabiliyor musunuz görün. birde abin yeni evli sayılır belkide maddi olarak baban biraz daha toparlanmayı bekliyordur.. yani bilemediğim için aklıma gelenler bunlar. erkek arkadaşın ne diyor bu durumlara?
allah tez zamanda kavuştursun sizi de
ah tatlım yaa oncelikle basın sagolsun annecigin nur icinde yatsın kalanlara uzun ömürler versin rabbim.. mutlaka baban seni bırakmak istemediginden oluyodur tüm bunlar, sen vazgecme illaki anlayacaklardır, ebeveynler bazen kendi dogrularının pesinden gitmeye calısırken boyle tuhaf davranabiliyolar, bende yasamıstım sıkıntılar hersey zamanla cozuluyor senin icin hayırlı olan oysa hersey yoluna girecektir zatensen ne zaman konusmak istersen gel bize yaz dinleriz, bildigim kadarıyla hepimiz eylul ekim de soz yapmıoruz tatlım bircogumuz asker yolu bekliyor, umarım hersey gonlunce olur birnonce bakarsın hepimizden once evlenmişsin :123:
üzdün gız beniKıyamam ben sana sabret güzelim elbet yoluna girer herşey..
ay canım ya uzuldum durumuna. hayırlısı ıse en kısa zamanda kavusursunuz ıns. zor bır durum aıle ıle sevgılı arasında sıkısıp kalmak. :97:
bizde de bazen sorunlar oluyor ama sımdılık kor topal ıdare edıyoruz. her seyın hayırlısı olsun. ıkı tarafıda uzmeden halletmek en ıısı
hoşgeldin
öncelikle Allah rahmet etsin anneni,nurlar içinde yatsın...
yazdıklarını okuyunca acaba iki kardeş misiniz diye düşündüm? bir anda 2 evladından birden ayrılmak babana zor geldiğinden senin durumunu erteliyor olabilir mi? yalnız kalmak ağır gelebilir orta yaşlarında bir insana. ayrıca maddi sebepler de olabilir arkadaşlarımın dediği gibi.
konu başlıklarında dikkatini çekmiştir,pek çok baba ile kız arasında bu sorunlar yaşanıyr,hatta bir arkadaşımız öylesine çaresiz kalmıştı ki babasına duygusal bir mektup yazıp ancak gönlünü yapabilmişti,sonrasında da söz ya da nişan olabildi. demek istedğim yalnız değilsin bu konuda. mesela benim babamın henüz haberi bile yok:)
baban ile erkek arkadaşını tanıştırmış mıydın bu arada?
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum samimiyetinizden dolayı .AMİN canlarım cümlesine rahmet etsin MEVLAM.
hepinize toplu yazıyorum .aşşagı yukarı sorular benzıyo kızlar..
öncelikle 21 yaşındayım.babamın maddi sıkıntısı yok kızlar çok şükür .ayrıca birde erkek kardesim var 3 kardesiz yanı.abımlerde alt katımızda oturuyo.
neyse soyle anlatayım.uzun suredır erkek arkadasım hayatımda annemi kaybettikten sonra hıc kolay gunler gecırmedım takdır edersınız kı ayrıca kucuk yastada kaybedınce olgun bı cocuk olmama ragmen bu olgunluk katlandı artık kımse bana cocuk muamelesı yapmamaya basladı.evin tek kzııda oldugum ıcın ayrıca kardesımde cok daha kucuktu onada bı nebze anne olmaya calıstım ben onlar ıcın kendımı paraladım dıyebılırım ınanın abrtmıyorum.benim canımı yakan hersey normalken babam onaylamısken ıste ben mutluluktan ucarken bır anda herseyın allak bullak olması babm bana soz verdı sonra benı beklettı abımı soktu devreye .abımde bana destek olmadı kalleslık yaptı abımlede sımdıye kadar yasamdıgımız buyuk bır kavga gurultu sonucu aramızdakı butun baglar koptu nıkahına vs herseyıne yabancı gıbı gırdım cıktım kı onun ıcın ne hayallerım vardı.babma gelınce bbamın ne yaptıgı bellı degıl ayrıca erkek arkdasımı aılesını falan tanıyolar benım yasım kucuk belkı ama erkek arkadasımla 9 yaş var aramızda .o cocuk yıllardır benı beklıyo sımdıye kadar kac kere evlenıp kac tane cocugu olmustu yazık gunah herkez kendını dusunuyo .babamın tavrı neymıs bunca yıl nıye onlara soylememısım.nasıl soyleyebılırdım kızlar sızce dusun dusun kafayı yıycem.belkı bunları yazınca acaıp koca meraklısı gorunuyorumdur ordan ama ınanın evlenmek ıcın evlenım derdınde degılım.ben bu yaslarımı bır daha yasmaıycam zaten yasadıgım omrun yarısı acı dolu gecmıs duzenımı kurup mutlu olmak ozgurce yasamak ıstıyorum bıktım 15 metre kare odada hafta sonu gecırmekten.koca evde yapayalnızım.sevgılı gelınımızle de abımlede konusmuyoruz.babmlada zaruru haller dıısnda konusmuyoruz bı kardesım var oda zıhınsel engellı yasıtlarından 1.5 yas gerılıgı var yanı benı anlayabılecek durumda degıl malesef konusacak bır ALLAH ın kulu yok yalnızım sevdıgım olmasa ınanın bakırkoyluk duruma gelmıstım evden pek cıkmam .oda sabredıyo oda bunaldı halıyle cocuk 7 yıldır benı beklıyo taş olsa çatlardı ALLAH binlerce kez razı olsun her kosulda herseyıyle yanımda.ayrıca bu aılenın bızı soktugu sıkıntılar ılıskımızede yansıyo ıkımızde cok yıprandık .yapılacak bırsuru ıs var ama babmın bı sozune baglandık kaldık .elımız kolumuz baglı beklıyoruz.ayrıca babm ne dese begenırsınız kacıcakmısım bende nıye kacımya bu evden telımle duvagımla cıkmak varken neden kacım dedım.adam benım sabrımı zorluyo acaip bunaldım sıyırmadan evenseydim hayırlısıyla ...kızlar nolur dualrınızda banada yer verın.cok uzattım farkındayım kusura bakmayın olarmı çenem düştüRABBİM hepimizin gönlüne göre versin asker bekleyenleride askerlerine kavustur RABBİM kazasız belasız
canım, allah yardımcın olsun seninde.. gönlüne göre olur inşallah herşey. inan çok üzüldüm anlıyorum seni
kızlaaar bugun hiç sesiniz cıkmıyoooor
söz icin fikre ihtiyacım var, gelenlere farklı bişey olması adına biseyler dagıtmak istiyorum, söz kurabiyesi dusunuyodum ama emin degilim, mendil havlu corap gibi seyler kesinlikle istemiyorum, askımla ikimize ozel yapılmıs kurabiyelerden olabilir onun haricinde baska onerisi degişik fikri olan varsa lutfen paylaşsınnn :103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?