• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

2016 Aralık gelini olarak ben de burdayım :halay:Cumartesi günü kınam var haftaya cumartesi de nikah + düğün. 7 aylık nişanlılık süreci geçirdim. 24 senedir çıkarmadığım kadar sivilce çıkardım. Nişanlım istanbulda ben ankarada. Hepinizin yazdıklarına benzer şeyler bizde de oldu. Çok ağlak bi insan oldum bu süreçte. Yani bitse de kurtulsam diye çok dua ettim. :cry: 2016'nın son gelinleri biz olcaz artık var mı başka aralık gelini?

Kızlar düğün nişan için saç aksesuarları için takip edebilirsiniz. Uygun fiyatlı güvenilir bir yer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evli hatunlaar nasılsınız 2.5 aylık evliyim artık çok şükür eski kadar giremiyorum nete misafir gezmeler ev işleri ders çalışmak vs ama hep aklımdsınız :KK50:
xyzt-5544 xyzt-5544 @damdamm @Hapiness_tce Tikkabilla Tikkabilla Kızlar mutluluklar hepinize sayfamızda bekar kalmadı hepimiz artık evli mutluyuuuz :KK60:
Sıradaki forumumuz bebiş heycanları mı olsa acabaaa :-)
:-)
Bir süre bende bebek düşünmüyorum ama yeni bir forum açın gene sohbet ederiz hepimiz vakit buldukça.

Hayırlı olsun canım, dediğin gibi kısmet bu, sen ne kadar istemezsen isteme olacağı varsa oluyor.

Maşallah hayırlı uğurlu olsun kızlar sağlıcakla doğum yapın inşallah
çok teşekkür ederim kızlar hiç düşünmüyordum aslında ama yaş 29 hamile kalınca anladım ki geç kalmışım bile çünkü acayip duygusala bagladım şunun şurasında ömrüm ne kadar olacak ya 30 yasına gelınce cocugum ben 60 yasımda olacağım diye üzüldüm bile
bu da bizim nasip kısmetimizmiş işte allah hepimize sağlık sıhat versin de güzel günlerini görelim evlatlarımızın

Şöyle bir göz atayım dedim de aramızda hamileler bile varmış, maşallah kızlar sizlere :nazar::emir_bebek:
Bizim de yavaştan gündemimize gelmeye başladı, nasipse sene sonuna doğru olur inşallah bizim de hayırlısıyla :dua::anne:

Şöyle bir göz atayım dedim de aramızda hamileler bile varmış, maşallah kızlar sizlere :nazar::emir_bebek:
Bizim de yavaştan gündemimize gelmeye başladı, nasipse sene sonuna doğru olur inşallah bizim de hayırlısıyla :dua::anne:
allah hayırlısıyla nasip etsin cnm insallah

bende 5 haftalık hamileyim 2016 gelinleri hızlı çıktrı desene :)
Ayy hayırlı olsun canım Allah sağlıkla analı babalı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :anneadayı:

Kızlar korkutmayın beni, çocuk mocuk istemiyorum ben :))
Neden canım küçücük bebiş korkma nasibi varsa gelir o :KK68:
Maşallah hayırlı uğurlu olsun kızlar sağlıcakla doğum yapın inşallah
Amin sağol canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :KK69::KK49:

Kızlar bende önceden en az 1 yıl beklerim diyordum :-) ama 5 aya kadar bu düşüncem sürdü 8. Ayımız da da hamile olduğumu öğrendim :KK68: ama istiyorduk eşimde bende havalara uçtuk :KK60: şimdi 14+3 teyim. Yarın doktor randevumuz var cinsiyet öğrenme ihtimalimiz var çook heycanlıyım:anne::KK200::emir_bebek:

Kızlar bende önceden en az 1 yıl beklerim diyordum :-) ama 5 aya kadar bu düşüncem sürdü 8. Ayımız da da hamile olduğumu öğrendim :KK68: ama istiyorduk eşimde bende havalara uçtuk :KK60: şimdi 14+3 teyim. Yarın doktor randevumuz var cinsiyet öğrenme ihtimalimiz var çook heycanlıyım:anne::KK200::emir_bebek:
valla beni benim koca hamile biraktı kumpas kurdu bana yoksa senin hamile kalacağım yok dedi o kadar ilişki sonrası zıplama duş wc çıkmam boşa gitti :)

Maşallah ya çok sevindim cinsiyeti öğrenince bizede haber ver canım. Ne güzel herkes bir bir hamile kalıyor imrenmeye başladım :KK15: ama bizim borçlardan dolayı daha var bekleyecez kasıma kadar eşime kalsa Ocak 2018 diyip duruyor ama olup olmayacağı belli değil ki.

valla beni benim koca hamile biraktı kumpas kurdu bana yoksa senin hamile kalacağım yok dedi o kadar ilişki sonrası zıplama duş wc çıkmam boşa gitti :)
Haha ne güzelmiş öyle çocuk isteyen koca valla ben bir yıldır eşimin başının etini yedim çocuk diye hala da istemiyor da artık kasımdan sonrasına kabul etti :KK35:

Haha ne güzelmiş öyle çocuk isteyen koca valla ben bir yıldır eşimin başının etini yedim çocuk diye hala da istemiyor da artık kasımdan sonrasına kabul etti :KK35:
sen eylül de başla canım hemen tutmayabiliyor hatta öncesinde bi doktora git kontrollerini yaptık o sana ne yapman gerektiğini söyler

Back