Hoşbulduumm canım benim iyi geçti arada askerciimle atıştık bikini konularına falansen nasılsın bakalımm
kızlar sevdiceğinden uzakta olan var mı aranızda? yeni mezun olan arkdaş uzakta anladıım kadarıylabiz de şu anda askerlikten dolayı uzağız.. askerden sonra da hakkari yüksekovaya aatandı sevgilim oraya gidecek ben samsunda görev yapıyorum yine ayrı kalcaz... bu ayrılıklar özlemler hiç sevmiyorum ondan uzak kalmayı... o yüzden ne olursa olsun evlenelim biran önce istiyorum.. evli olmayınca görüşmek falan bile sıkıntılı..kaç takla atıyorum bi görüşüyoruz pinokyo gibi olcak burnum valla
gelinciklerimmm ben yatıyorumm hepnize iyi geceleeeer
Ay güzelim biz yakınız mesafe yok aramızda pek ama malesef ki malesef dışarda buluşma gibi bi durumumuzda pek olmuyo bizde hasretiz yani.Buda ayrı zor yakında ama uzakta.Aynen ya bizde evlenip siyam ikizleri gibin olmak istiyoruz
iyiyim kuşum .. ay benimki kıskanmıyo hiçşimdiye kadar şunu giyme dememiştir ..
cookiem iyi geceler.
kızlar benim ocak ayına kadar göremicem kesin sevgilimi( sonra görebilecegimde kesin degil. çok moralim bozuk ya. şu günler hiç geçmiyo.
cookiem iyi geceler.
kızlar benim ocak ayına kadar göremicem kesin sevgilimi( sonra görebilecegimde kesin degil. çok moralim bozuk ya. şu günler hiç geçmiyo.
evet o da zor oluyodur ... ama özleyince şöyle bi uzağından geçse yine nası moral olurben diyorum ki sevgilime, evlenelim kangurum ol cebinde taşı ben,iiiiiiiiiii
Asker yolu beklemek çok zordur bilirim.Minnakım sen zorunu atlatmışsın az kalmış çok şükür.
elifim sende az sayılır .simdi dıyosunuzkı gel bıde bıze sor.kızlar asker beklemek sereflı bı gorevdır :)ilişkileriniz daha sağlamlaşıcak emin olun .RABBİM mükafatını vericektir,sabrını verdiği gibi.Su gibi aksın zaman inşallah tez vakitte sağ salim kavusun askerlerinize
Asker yolu beklemek çok zordur bilirim.Minnakım sen zorunu atlatmışsın az kalmış çok şükür.
elifim sende az sayılır .simdi dıyosunuzkı gel bıde bıze sor.kızlar asker beklemek sereflı bı gorevdır :)ilişkileriniz daha sağlamlaşıcak emin olun .RABBİM mükafatını vericektir,sabrını verdiği gibi.Su gibi aksın zaman inşallah tez vakitte sağ salim kavusun askerlerinize
evet evetttt ceplerinden ayırmasınlar biziiii
Kesinlikle haklısın cnım ilişki daha farklılaşıyo, zorlukları aştıkça aşk tadından yenmez hale geliyooGurur duyuyorum bende askerimlee, yemin törenindeyken helee öyle guururlandımkii ahhhh içim bi garip oldu geneee
ben de öyle diyorum... asker yolu beklemek her kıza nasip olmazçocuklarımıza anlatırım diyorum bak ben babanızı kaaç ay bekledim diye güldürüyorum onu geçende diyo ki bu kadar hoşuna gittyse asker yolu beklemek uzatayım bi kaç ay daha amannnn dedimmm bittiği gün çık ordan... bi daha da böyle uzak kalmayayım sana
ay canım benim işte seninde morale ihtiyacın varken sevdiğine moral veriyosun budur nan aşk.seninkide snei mutlu etmek için askerlıge bıle razıamin güzelim ALLAH ım kimseyi sevdiğindne ayrı düşürmesin
canım kavuşmanız da o kadar kıymetli olacak üzme kendini... uzakta kaldığınız sürede yap güzelliklermektup yaz hediye gönder sürpriz yap... bu şekilde canlı tutmaya çalış ilişkini bence...telefon kameralı görşmek bunlar ne büyük nimetlermiş ben de askere gittikten sonra anladım... asker dönüşü uzağımda kalsa bile bu nimetlere öyle sıkı sıkı sarılcam ki :44: tabi hepsinden önce bitanemeee
güzel dileklerin için sağol canım beniiim......söz nişan bişi oldu mu sizlerin???
kim duymaz kız duy tabi.sen bide yemin töreninede gidebilmişsin helal kız vallhi.seninlede gururduymak lazım
haklısın canım, ama 4 sene boyunca yapışık ikiz gibi dolaştık, hergün nerdeyse sabah 8 den akşam 11 e kadar onu görüyodum, yanında uyuduğum günler oldu, beraber yemek yaptık beraber yedik. ailemden çok görüyodum onu. sırf sevgilim değil burdaki en iyi arkadaşım oldu. öyle iyi öyle masumki birde, nasıl alıştım anlatamam.. hiç sevmiyorum şu an yaşadığım şehri. o olmasa asla duramazdım burda.
şimdi o gidince ben burda yapayalnız kaldım. duramıyorum(
hergün evde oturuyorum. öyle sıkıcı ki. onunla dolu dolu geçerdi günlerimiz.
her anlamda boşluğa düştüm yani
bu yüzden çok zor geliyo bana şu an.
rabbim herkesin gönlüne göre versin.. tez zamanda kavuşalım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?