'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

anladım ben canım
ben de 22 yaşındayım ama benimki de 22 yaşında olunca kendimi bi garip hissettim aranızda

essss hoşgeldin

almor, cookie bende söz, nişan yüzüğü bakabilecek miyim böyle (ne zaman ama kim bilir)

hiç garip hissetme bitanemm, ben bole seylerde yasa hiç takılmam, benim kuzenlerim kendilerinden 3-4 yas kucuk adamlarla evlendiler biliomusun herkes en basta nekdr yadırgadı ayıpladı falan ama şimdi inanılmaz mutlular...

aynı yasta olmanız kadar normal bişe yok bende hep benle yasıt olsun buyuk olmasın isterdim, ama gonul işte kime kaptırcagını secemiosun

en yakın zamanda hayırlısıyla sende bakıcaksın burda bize heycanla anlatıcaksın hayatım hiç merak etmeee

canım degişiyo.. benimkini askım aldı geneldede erkek alıo diye duyuyorum ben ama o alayım demese ben al demezdim, imkanın varsa ondan da teklif gelmezse karıstırma sen bilirsin..

Ondan bu konuda teklif gelceğini sanmıyorum pek bilmiyor bu konuları çünkü elbisemi alırım ben olmazsa ayakkabı alır o da.

bakarsın canım ben nedeyse 3 sene sora bakarım diyordum bak bu yıl söz olcak inşallah hatta mutfak için çeyizlerimin bile nerdeyse büyük parçalarını aldım bu 4 günde. Her şey çok hızlı bir biçimde işliyor valla.

sevinçli haberler okudum. herşey tıkırında gorunuyor herkes adına cok sevındım. :82:
bende bugun askımla kahvaltıya gıttık. ardından da nısan yuzugu beyaz esya baktık
daha askerlıgı var ama bız sımdıden bakıyoruz erkencı mıyız neyız. gercı askerden gelınce 6 ay ıcınde hem nısan hem evlılık olacagı ıcın sımdıden bakınıyoruz.
ıstanbul bugun cok sıcaktı valla. kendımı eve zor attım.

evet bugun hava berbattı yaa :2:
cok sevndm cnm adınıza.. neguzel heyecanlar dimi aldıgınız gunleride gorursunuz insallah

normalde bizde cıkamayız da askım izinde simdi calısmaya baslayınca seyire falan cıkıyo gorusemiyoruz bazen haftalarca

hoşgeldin..herşeyin hayırlısı tatlım bizim çoğumuz süpriz bir şekilde bu topicteyiz. Sende bir süprizle bizi şaşırtırsın inşallah. özel deilse neden beklediğinizi açıklarmısın

Hoşbuldum...Hadi ya ayy inşallah inşallah bende süprizle şaşırtmak istiyorum.Acaip daraldım ,bunaldım bu belirsizlikten.Canım özet geçim ;geçen yaz babmla konustum hayatımda bır oldugunu okeyledı.Akşamda abine söyliycem ona soylemeden kımseye bısye soylemeyın dedı tamam dedım.aksam abımle konustu abımde trıplere gırdı sıtem ettı babama sen vermıssın ben daha en dıyım dıye ıızn ıstedı gıttı benım yuzume bakmadan sonra babmında tepkısı degıstı bır hafta havada uctum mutluluktan sonra eşşekten düşmüse dondum butun hersey abımın tepkısıyle mahvoldu sonra babm abın evlenmeden nasıl olucak dedı (annemız vefat ettı bende evın tek kızıyım)neyse abım evlendı aralıkta gel gorkı hala beklıyoruz ses yok soluk yok 2 ay once konustum tekrar babmla ıstemedıgını soyledı bende restı cektım oylede ıstemıyosun boylede ver napım baba dedımoda tamam bıraz bekle bıraz ısım var dedı ısı bıtınce haber verıcekmıs.beklıyoruz sugunlerde tekrar konusuam noldu dıye ?ayrıca abımle konusmuyoruz cıddı bozustuk.babamda yuzume bakmıyo o bakmıyosa bende bakmıyorum dıyorum bende bakmıyorum.böyle işte çok zor günler gecırıyorum haksızlık yaşadım yaşıyorum.hayırlısıyla bı evlenseydim yıllardır beklıyoruz zaten daha fazla beklemeye tahammülüm kalmadı bende sevdiceğimin elinden tutup özgürce kimseye hesap vermeden hayatımı yaşamak istiyorum.böyle işte kimseylede konusamıyorum bunlaıma gırcem çok kötü bişeymiş bu yaaa .sizlerin süprizlerinide ögrenım kızlar .hepınızmı eylul- ekımde sozlenıyonuz ??darızı bana inşallah

canım başınız sağolsun. nur içinde yatsın anneciğin.
sen de evlenince baban yalnız kalacak bu yüzden mi böyle acaba, kopmak istemiyor senden. babalar kızlarına daha bi düşkün oluyo derler ya hani bide. yaşın kaç? belki daha onun gözünde hala küçüksün.. en azından bi tanıştırmak istediğini söyle babana. ailesiyle tanışın bakın anlaşabiliyor musunuz görün. birde abin yeni evli sayılır belkide maddi olarak baban biraz daha toparlanmayı bekliyordur.. yani bilemediğim için aklıma gelenler bunlar. erkek arkadaşın ne diyor bu durumlara?
allah tez zamanda kavuştursun sizi de

ay canım ya uzuldum durumuna. hayırlısı ıse en kısa zamanda kavusursunuz ıns. zor bır durum aıle ıle sevgılı arasında sıkısıp kalmak. :97:
bizde de bazen sorunlar oluyor ama sımdılık kor topal ıdare edıyoruz. her seyın hayırlısı olsun. ıkı tarafıda uzmeden halletmek en ıısı

üzdün gız beni Kıyamam ben sana sabret güzelim elbet yoluna girer herşey..

ah tatlım yaa oncelikle basın sagolsun annecigin nur icinde yatsın kalanlara uzun ömürler versin rabbim.. mutlaka baban seni bırakmak istemediginden oluyodur tüm bunlar, sen vazgecme illaki anlayacaklardır, ebeveynler bazen kendi dogrularının pesinden gitmeye calısırken boyle tuhaf davranabiliyolar, bende yasamıstım sıkıntılar hersey zamanla cozuluyor senin icin hayırlı olan oysa hersey yoluna girecektir zaten sen ne zaman konusmak istersen gel bize yaz dinleriz, bildigim kadarıyla hepimiz eylul ekim de soz yapmıoruz tatlım bircogumuz asker yolu bekliyor, umarım hersey gonlunce olur birnonce bakarsın hepimizden once evlenmişsin :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…