ben 22 yaşımdayım boşver küçük deilNe demişler erken kalkan yol alır erken evlenen çocuk(yerine başka bir kelime kullanılıyor ama burada kullanamam onu ) alır. Bizimki en çokta çocuk için acele ediyor tam bir çocuk delisi bende en az bir yıl bekleme taraftarıyım bakalım ne edecez
anladım ben canım
ben de 22 yaşındayım ama benimki de 22 yaşında olunca kendimi bi garip hissettim aranızda
essss hoşgeldin
almor, cookie bende söz, nişan yüzüğü bakabilecek miyim böyle (ne zaman ama kim bilir)
canım degişiyo.. benimkini askım aldı geneldede erkek alıo diye duyuyorum ben ama o alayım demese ben al demezdim, imkanın varsa ondan da teklif gelmezse karıstırma sen bilirsin..
anladım ben canım
ben de 22 yaşındayım ama benimki de 22 yaşında olunca kendimi bi garip hissettim aranızda
essss hoşgeldin
almor, cookie bende söz, nişan yüzüğü bakabilecek miyim böyle (ne zaman ama kim bilir)
iyi aksamlar canımmm iyiyizz ben askımı bekliyorum aksam gezmesine cıkıcazsen nasılsın
hoşgeldin canım aramızaa
umarım hersey gonlunce olur
baban mı izin vermyor ki
hoşbuldum canımamin tatlım hepimizin gönlünce olsun herşey!Evet canım ya babm izin vermiyor ,aslında veriyor ama vermiyor biraz fazla karısık .Bekleyin dedi bir yılı devirdik ama hala bekliyoruz.
:44:
hoşgeldin..herşeyin hayırlısı tatlım bizim çoğumuz süpriz bir şekilde bu topicteyiz. Sende bir süprizle bizi şaşırtırsın inşallah. özel deilse neden beklediğinizi açıklarmısın
Hoşbuldum...Hadi ya ayy inşallah inşallah bende süprizle şaşırtmak istiyorum.Acaip daraldım ,bunaldım bu belirsizlikten.Canım özet geçim ;geçen yaz babmla konustum hayatımda bır oldugunu okeyledı.Akşamda abine söyliycem ona soylemeden kımseye bısye soylemeyın dedı tamam dedım.aksam abımle konustu abımde trıplere gırdı sıtem ettı babama sen vermıssın ben daha en dıyım dıye ıızn ıstedı gıttı benım yuzume bakmadan sonra babmında tepkısı degıstı bır hafta havada uctum mutluluktan sonra eşşekten düşmüse dondum butun hersey abımın tepkısıyle mahvoldu sonra babm abın evlenmeden nasıl olucak dedı (annemız vefat ettı bende evın tek kızıyım)neyse abım evlendı aralıkta gel gorkı hala beklıyoruz ses yok soluk yok 2 ay once konustum tekrar babmla ıstemedıgını soyledı bende restı cektım oylede ıstemıyosun boylede ver napım baba dedımoda tamam bıraz bekle bıraz ısım var dedı ısı bıtınce haber verıcekmıs.beklıyoruz sugunlerde tekrar konusuam noldu dıye ?ayrıca abımle konusmuyoruz cıddı bozustuk.babamda yuzume bakmıyo o bakmıyosa bende bakmıyorum dıyorum bende bakmıyorum.böyle işte çok zor günler gecırıyorum haksızlık yaşadım yaşıyorum.hayırlısıyla bı evlenseydim yıllardır beklıyoruz zaten daha fazla beklemeye tahammülüm kalmadı bende sevdiceğimin elinden tutup özgürce kimseye hesap vermeden hayatımı yaşamak istiyorum.böyle işte kimseylede konusamıyorum bunlaıma gırcem çok kötü bişeymiş bu yaaa .sizlerin süprizlerinide ögrenım kızlar .hepınızmı eylul- ekımde sozlenıyonuz ??darızı bana inşallah
Hoşbuldum...Hadi ya ayy inşallah inşallah bende süprizle şaşırtmak istiyorum.Acaip daraldım ,bunaldım bu belirsizlikten.Canım özet geçim ;geçen yaz babmla konustum hayatımda bır oldugunu okeyledı.Akşamda abine söyliycem ona soylemeden kımseye bısye soylemeyın dedı tamam dedım.aksam abımle konustu abımde trıplere gırdı sıtem ettı babama sen vermıssın ben daha en dıyım dıye ıızn ıstedı gıttı benım yuzume bakmadan sonra babmında tepkısı degıstı bır hafta havada uctum mutluluktan sonra eşşekten düşmüse dondum butun hersey abımın tepkısıyle mahvoldu sonra babm abın evlenmeden nasıl olucak dedı (annemız vefat ettı bende evın tek kızıyım)neyse abım evlendı aralıkta gel gorkı hala beklıyoruz ses yok soluk yok 2 ay once konustum tekrar babmla ıstemedıgını soyledı bende restı cektım oylede ıstemıyosun boylede ver napım baba dedımoda tamam bıraz bekle bıraz ısım var dedı ısı bıtınce haber verıcekmıs.beklıyoruz sugunlerde tekrar konusuam noldu dıye ?ayrıca abımle konusmuyoruz cıddı bozustuk.babamda yuzume bakmıyo o bakmıyosa bende bakmıyorum dıyorum bende bakmıyorum.böyle işte çok zor günler gecırıyorum haksızlık yaşadım yaşıyorum.hayırlısıyla bı evlenseydim yıllardır beklıyoruz zaten daha fazla beklemeye tahammülüm kalmadı bende sevdiceğimin elinden tutup özgürce kimseye hesap vermeden hayatımı yaşamak istiyorum.böyle işte kimseylede konusamıyorum bunlaıma gırcem çok kötü bişeymiş bu yaaa .sizlerin süprizlerinide ögrenım kızlar .hepınızmı eylul- ekımde sozlenıyonuz ??darızı bana inşallah
hoşbuldum...hadi ya ayy inşallah inşallah bende süprizle şaşırtmak istiyorum.acaip daraldım ,bunaldım bu belirsizlikten.canım özet geçim ;geçen yaz babmla konustum hayatımda bır oldugunu okeyledı.akşamda abine söyliycem ona soylemeden kımseye bısye soylemeyın dedı tamam dedım.aksam abımle konustu abımde trıplere gırdı sıtem ettı babama sen vermıssın ben daha en dıyım dıye ıızn ıstedı gıttı benım yuzume bakmadan sonra babmında tepkısı degıstı bır hafta havada uctum mutluluktan sonra eşşekten düşmüse dondum butun hersey abımın tepkısıyle mahvoldu sonra babm abın evlenmeden nasıl olucak dedı (annemız vefat ettı bende evın tek kızıyım)neyse abım evlendı aralıkta gel gorkı hala beklıyoruz ses yok soluk yok 2 ay once konustum tekrar babmla ıstemedıgını soyledı bende restı cektım oylede ıstemıyosun boylede ver napım baba dedımoda tamam bıraz bekle bıraz ısım var dedı ısı bıtınce haber verıcekmıs.beklıyoruz sugunlerde tekrar konusuam noldu dıye ?ayrıca abımle konusmuyoruz cıddı bozustuk.babamda yuzume bakmıyo o bakmıyosa bende bakmıyorum dıyorum bende bakmıyorum.böyle işte çok zor günler gecırıyorum haksızlık yaşadım yaşıyorum.hayırlısıyla bı evlenseydim yıllardır beklıyoruz zaten daha fazla beklemeye tahammülüm kalmadı bende sevdiceğimin elinden tutup özgürce kimseye hesap vermeden hayatımı yaşamak istiyorum.böyle işte kimseylede konusamıyorum bunlaıma gırcem çok kötü bişeymiş bu yaaa .sizlerin süprizlerinide ögrenım kızlar .hepınızmı eylul- ekımde sozlenıyonuz ??darızı bana inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?