Hoşbuldum...Hadi ya ayy inşallah inşallah bende süprizle şaşırtmak istiyorum.Acaip daraldım ,bunaldım bu belirsizlikten.Canım özet geçim ;geçen yaz babmla konustum hayatımda bır oldugunu okeyledı.Akşamda abine söyliycem ona soylemeden kımseye bısye soylemeyın dedı tamam dedım.aksam abımle konustu abımde trıplere gırdı sıtem ettı babama sen vermıssın ben daha en dıyım dıye ıızn ıstedı gıttı benım yuzume bakmadan sonra babmında tepkısı degıstı bır hafta havada uctum mutluluktan sonra eşşekten düşmüse dondum butun hersey abımın tepkısıyle mahvoldu sonra babm abın evlenmeden nasıl olucak dedı (annemız vefat ettı bende evın tek kızıyım)neyse abım evlendı aralıkta gel gorkı hala beklıyoruz ses yok soluk yok 2 ay once konustum tekrar babmla ıstemedıgını soyledı bende restı cektım oylede ıstemıyosun boylede ver napım baba dedımoda tamam bıraz bekle bıraz ısım var dedı ısı bıtınce haber verıcekmıs.beklıyoruz sugunlerde tekrar konusuam noldu dıye ?ayrıca abımle konusmuyoruz cıddı bozustuk.babamda yuzume bakmıyo o bakmıyosa bende bakmıyorum dıyorum bende bakmıyorum.böyle işte çok zor günler gecırıyorum haksızlık yaşadım yaşıyorum.hayırlısıyla bı evlenseydim yıllardır beklıyoruz zaten daha fazla beklemeye tahammülüm kalmadı bende sevdiceğimin elinden tutup özgürce kimseye hesap vermeden hayatımı yaşamak istiyorum.böyle işte kimseylede konusamıyorum bunlaıma gırcem çok kötü bişeymiş bu yaaa .sizlerin süprizlerinide ögrenım kızlar .hepınızmı eylul- ekımde sozlenıyonuz ??darızı bana inşallah
hoşgeldin

öncelikle Allah rahmet etsin anneni,nurlar içinde yatsın...
yazdıklarını okuyunca acaba iki kardeş misiniz diye düşündüm? bir anda 2 evladından birden ayrılmak babana zor geldiğinden senin durumunu erteliyor olabilir mi? yalnız kalmak ağır gelebilir orta yaşlarında bir insana. ayrıca maddi sebepler de olabilir arkadaşlarımın dediği gibi.
konu başlıklarında dikkatini çekmiştir,pek çok baba ile kız arasında bu sorunlar yaşanıyr,hatta bir arkadaşımız öylesine çaresiz kalmıştı ki babasına duygusal bir mektup yazıp ancak gönlünü yapabilmişti,sonrasında da söz ya da nişan olabildi. demek istedğim yalnız değilsin bu konuda. mesela benim babamın henüz haberi bile yok:)
baban ile erkek arkadaşını tanıştırmış mıydın bu arada?