Tahammül edemiyorum artık..

Eşin de anneyi tercih ettiğine göre karar senin.
Bu kadar beklemezdim ben olsam:

evet kurban benim.
babam avustralyaya gitti, kızkardeşim evlendi burada yapamadı annemden dolayı karşı yakaya geçti..ben annemle 1 yıl kalamadım inan ki tahammul edemedim diye anlattı

kayınvalidem kanadaya ziyarete gitmiş eşimi, orada banyo kirli kutusunu karıştırmış vs v.s her yerde kadın burnunu sokuyor

ben 52 senelik evliyim hayat tecrübem sizden fazla diyip duruyor
kendini kraliçe arı sanıyor

Başka şehire taşının madem uzaktan çalışıyorsunuz bu kv ile 1 aya kalmaz boşanırsınız,ince eleyip sık dokudum demişsiniz ama kv detayını atlamışsınız galiba zira nişan atmadan dönmüşsünüz 2. Kez evlenen biri nişan atılma durumuna geldiyse durumun kötü olduğunu bilmeli

Birakin ya. Kim hakaret edin veya fiziksel olarak zarar verin dedi. Evine almayacaksin. Tamamen iletisimi keseceksin. Ama madem avukatinizla görüstünüz ruh hastasi icin uzaklastirma karari cikartsaydiniz. Kayinvalideniz sizi gömer merak etmeyin. Böyle hastaliklarin da bahane olarak kullanilmasina bayiliyorum. Deliyim diye istedigin gibi at kosturur iste böyle. Kimse icin artik disimi de sıkmam, ruh sagligimi da bozmam bu saatden sonra

kayınpederim nikah için gelmişti avustralyadan şimdi tekrar dönecek kendisinin işi kurulu düzeni orada
evlenmeden önce kayınpederim dedi ki kayınvaliden sapancada kalacak
ama eşim diyor ki 71 yasındaki kadını nasıl yalnız bırakayım?

sen annenle evlisin..anne ve babalarımız başımızda baki değil. annen vefat ettiğinde ne yapacaksın? sen kendi ellerinle bu yuvayı yıkıyorsun, beni niçin bu durumlara soktun kandırdın dedim.

uzaklaştırma kararı çıkartmak öyle kolay değil..bu ev eşimin evi..tapusu eşimin üzerine maalesef
bakın benim kayınvalidem öyle bir insan ki karşısındaki insanı çileden çıkartıyor
benim yanımda kayınpederimle didişti üzerine mutfakta kullanılan bezi attı diyorum..
normal bir konuşma olmuyor kendisiyle..kavgaya dönüyor
boğuveresim geliyor kadını
artık istese de gelemez çünkü güvenlikten içeriye sokulamıyor

erkek kardeşi vefat etti 20 gün kadar önce 9 kg kaybetmiş..çok derin üzüntüler içerisinde..hani diyorum bir umut yok mu sağlık sorunları had safhada öteki tarafa gitme vakti yakınlaşmıştır belki..saçları falan tamamen dökük...yüzü susuz kuru çorak toprak gibi..

Hey Allah'ım 52 senelik evlisin de koca ortada yok, arkasına bakmadan kaçmış da kurtulmuş zavallı adam. Hayat tecrübesi de koca nasıl kaçırılır...
evet asıl mesele de bu..kayınpederimin avustralyada başka bir bayanla gönül ilişkisi var..
kayınpederimle kayınvalidem evli değiller..boşandıklarını çevreye duyurmamışlar
nasıl desem...çok ketumlar..çekirdek aileleri dışında görüşmezler
müthiş asosyaller

Ben size mesaj gönderemiyorum..''bu üyenin profilinin görüntülenmesine sınırlama getirilmiş ya da kullanıcı hesabını sildirmiş'' uyarısı çıkıyor

Fare zehri yollayın, alır mesajı bence.
Bir dahakine ambalajla yollamam deyin bir de.

Fare zehri yollayın, alır mesajı bence.
Bir dahakine ambalajla yollamam deyin bir de.
cehennemin kapısı açılsa kayınvalidem içeri girse şeytan der ki hoşgeldin üstadım

müthiş bir oyuncu rol yeteneği manipülasyon acıtasyon o biçim muhteşem

hemen de tansiyonları çıkar zatı hallerinin

ölse de kurtulsam

oksijen israfı yeminle

Siz yazdıkça ayrıntılar ortaya çıkıyor. Kayınpederiniz bile kadına he deyip kendi yoluna bakmış. Sizin de yapmanız gereken bu sanırım. Evinize izinsiz girmesine müsaade etmeyin. Uzaklara kaçmadan kurtuluşunuz yok gibi görünüyor(Kocası bile deniz aşırı dünyanın öbür ucuna kaçmış, öyle semt, şehir değiştirmek kurtarmaz sizi) Kacamiyorsaniz görüşmeleri azaltın, onda da herkes gibi he deyin bildiğinizi okuyun.

Kadına kızdım evet ama, siz yazdıkça da durumuna üzülmeden edemedim. Kendi hatalarından kaynaklı da olsa zor zamanlar geçirmiş belli ki. Birileri tarafından kabul görmeye onaylanmaya ihtiyacı var gibi.

Beni aşağılamasaydı kendi annem gibi davranırdım. Yalnızken laf soktuğu yetmediği gibi başkalarının yanında da hadsizlikleri var.

Mesela eşimin 2 teyzesi geçen hafta oturmaya geldiler. Gençliğinde de böyleymiş, hatta eşimin annesinin kopyası diyorlar.

Eşimin anneannesi de gelinlerine çok zulüm etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…