Tahammül edemiyorum artık..

Nasıl eşyalarınızı değiştirebildi çöp poşetine koydu engel olamadınız mı ben böyle istiyorum burada ben yaşıyorum diye

Dedim..

Elinden aldım.

Azarlamaya bağırmaya başladı. Yatak odasına geçtim kilitledim kapımı ağlayarak eşimi aradım.

71 yaşındaki histerik hasta bir kadınla baş edemedim

O kendi bildiğini yapıyor etrafındaki kimseyi duymuyor

Kocaniz epey yasliymis
Durumu iyi diye mi yaşlı sectiniz

Kac yasindasiniz?

Burada ilk yapilmasi gereken sey esinizin annesi ve sizin araniza mesafe koymasiydi. Bunun yerine esiniz evin anahtarini vermis. Ikincisi ise pasif kalmamaniz gerekirdi. supurgemin yerinden memnunum diyerek elinden alip yerine koymaliydiniz, ortulerimi elleyemezsin demeliydiniz, yatak odam ve geceliklerim mahremimdir bakamazsin diye uzaklastirmaliydiniz. Kadin cop posetlerine eşyalarınızı koyarken neden müdahale etmediniz? Esyalariniza dokunmaya teşebbüs ettigi anda durdurmaliydiniz.
Tamam esiniz haksiz ama sizde cok pasifsiniz.

71 yaşındaki kayınvalideye bak, fantezi modasını yakın takipte... Bu hikayeye göre kayınvalideniz çamaşırları eve götürüp kendi giyse şaşırmam.

Ayrıca eşinizin siz çıldırdıktan sonra gidip annesiyle kavgaya tutuşması basiretsiz olduğu gerçeğini değiştirmez. Anasını boş verip adamla konuşmalısınız, anahtar değiştirmek yetmiyorsa mesafesi uzak bir eve taşının madem adamla bir sorununuz yok.

Belli ki bir hastalığı var normal bir insan değil ama yapan kaynanalar da oluyor eve gelip karışan şunu şuraya koy böyle yap diye ama bu kadarı bir hastalık gibi ya da tamamen orasını kendi evi görüyor çok eski kafalı ama eşiniz engelleyebilirdi diye düşünüyorum gerekli tepkiyi vermekte geç kalmış

Kırdığınız vazo şu M ile başlayan ünlü markanın mı :) Ya biraz fazla alıngansınız bence vazo kırmak nedir.Kendinizi yıpratıyorsunuz
markasını ne yapacaksınız ?!
bu detaya mı takıldınız?
yargıcı dan aldım

elim ayağım titriyordu sinirden

zorla içeri girecek

güvenliğe söyledim asla ama asla içeriye sokmayacağınız siteye girmeyecek direkt eşimi arayın dedim

eşim de evet almayın dedi

çünkü daha önce bize geldiğinde yaşananları yazdım yukarıda

bunun alınganlıkla alakası yok

bu kadın hadsiz !! bir insan hayatta çok şeyleri bilebilir ama haddini bilmek mühim birşeydir

ben kavga edip hanımefendiliğimi bozmak istemiyorum ve tansiyonu yükselirse düşüp kalırsa benden bilecekler

ölmesi için totem yapıyorum

32 sanırım
Adam da 45

Hepsini okudum.Okurken bile gerildim.Yasadiginiz şeyler hiç de dayanılarak şeyler değil.Bunlardan bir kaçını bile yasasaydim bitmişti bu evlilik.Mesleginiz varsa ve eşiniz bu şekilde devam ederse bosanin ve aileniz de istemiyorsa sizi onları da silin.Arkanizda durmayan aile varmış yokmuş farketmez.Ve lütfen bir daha evlilik düşünmeyin.Bu hayat bir erkek olmadan da gayet yaşanabilir.

pek tabii basiretsiz

kayınvalidemde yedek anahtar olduğunu bile bilmiyordum !!

eşim tekstilkentte çalışıyor, evimiz oraya yakın diye taşındırtamıyorum

sadece kayınvalidem değil görümcem de iyi değil.Eşimin teyzeleri ve yengeleri hatta amcaları bile eşimin yanında diyorlar uzak tut eşini diye

eşimin gözleri doluyor yüzü kıpkırmızı oluyor

ne yapayım annem diyip duruyor

kayınpederim bana telefon ediyor sizde bir kaç gün kalsam olur mu diye? kayınpederim gercekten çok iyi bir insan şeker gibi adam..o da geri dönecek avustralyaya o bile dayanamıyorum diyor

madem böyle problemler vardı ne diye evlendik..neden benim başımı yaktın diyorum..cevap veremiyor.

Büyük kavga çıkar ve bunu bahane ederek kv yi evine alma , gisip gelme tüm ilişkiyi kopar , esin de beğenmezse gitsin anasıyla yaşasın. Korkma rest çek otur evinde onlar düşünsün..

Büyük kavga çıkar ve bunu bahane ederek kv yi evine alma , gisip gelme tüm ilişkiyi kopar , esin de beğenmezse gitsin anasıyla yaşasın. Korkma rest çek otur evinde onlar düşünsün..

Bunu da düşündüm...

Ve benim annem ne diyor biliyor musunuz?

Bayramda kayınvalideme gitmezsem ona da gelmeyecekmişim..o yaşlı ve hastaymış idare edecekmişim

kendi öz annem bile alttan al diyip duruyor

Mesleğim var

ve evet bu hayat erkeksiz çok güzel yaşanır

Ben istedim ki yuvam olsun..annelik duygusunu tadayım. Normal bir aile hayatım olsun

Bunu da düşündüm...

Ve benim annem ne diyor biliyor musunuz?

Bayramda kayınvalideme gitmezsem ona da gelmeyecekmişim..o yaşlı ve hastaymış idare edecekmişim

kendi öz annem bile alttan al diyip duruyor
O zaman kendi annenizede gitmeyin, sizi anlamayan insanlarla görüşseniz ne olur görüşmeseniz ne olur..

Seninle çok ortak yönümüz var. Benimde 2. Evliliğim. Eşimin ilk evliliği. Bende Bahçeşehir’de göletin karşısında oturuyordum. Kayınvalidem tam bir çıngıraklı yılandı. Ama biz evlilik birliğimiz için görüşmeme kararı aldık.
Eşinin durumu iyiyse Florya taraflarına taşının. Ordan tekstilkente gidip gelmesi kolay. Uzak olun. Daha küçük bir daireye taşının.

tripleks evde otursanız ne olur
huzur olmadıktan sonra yalan dünyada cehennemi yaşatmış size kadın
anladığım kadarıyla mesleğiniz de var ne diye bu psikoloji bozuk insanlarla kafayı yiyorsunuz
2.değil 5.evliliğiniz bitsin gerekirse
ben okurken burdan sinir küpü oldum
kendizi sevin hanımefendi bırakın kendi kendilerini yesinler..

Ne desem bilemedim.Ama böyle yaşamaya hicbir erkek için değmez.Kadin tedavi olsun diycem olmaz.Görusmeyin diycem adam sizden habersiz anahtar vermis nasil görüsmeyeceksiniz.

Kayınvalidem bir kliniğe gidiyor. Sakinleştirici alıyor. Eşimin 4 teyzesi de kayınvalidemle görüşmüyor.

Kayınvalidem ondaki anahtarı geri vermese de bu sorun değil. Burada 3 tane güvenlik kapısı var. 3 güvenlik görevlisine de sıkı sıkı tembihledim eşim de tembihledi annemi almayın içeri diye.

İnanın merhametli davrandım. Kendi annem gibi içtenlikle güleryüzle karşıladım. Yemekler yaptım. Sarıldım. Defalarca çiçek gönderdim. Hediyeler aldım

Yok yok imkansız yani..

Büyük ihtimal yakınız. Sanırım siz kulelerde oturuyorsunuz. Gölet ile aramızda arabayla 5 dakikalık mesafe var. Bahar sokaktayım. Bir devlet adamının oturduğu sitedeyim. Daha fazla ayrıntı vermeyeyim. özelden tanışmak isterseniz belirtebilirim.

En azından bayramlarda gelirsin, hiç mi gelmeyeceksin diyip duruyor.

Cenazede bile laf soktu aşağıladı.

Ne denir nasıl davranılır baş edemiyorum bu histerik kadınla

ölse de kurtulsam

gerçekten bazı insanların ölmesi diğerlerinin selameti açısından faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…