Tahammül edemiyorum artık..

bence konu fake.

onun disinda 2 sene gorusup nasil evlendiniz bu adamla? anasi boyle olan adam prince william olsa evlenilmez. ki siz ikinci evliliginizi yapiyorsunuz. zengin diye mi evlendiniz?

Konu sahibi eşiniz pasif doğru ama bence sizde çok pasifsiniz. Eşinizin sizi korumasını beklemek yerine siz kendinizi korumayı bilmelisiniz.

bence konu fake.

onun disinda 2 sene gorusup nasil evlendiniz bu adamla? anasi boyle olan adam prince william olsa evlenilmez. ki siz ikinci evliliginizi yapiyorsunuz. zengin diye mi evlendiniz?
Fake mi konu bende sadece konu başlığını okudum çok uzundu sayfaları okuyamadim.

Lüks semtlerde bina içinde ara kat şeklinde dublex ve triplex daireler olabiliyor. Muhtemelen öyle bir şey
Dubleksi biliyorum ama tripleks kat içinde çok çirkin olmaz mı ya düşünemedim

Neyse güle güle otursun benim ruhum fakir, ben ne bilecem

Kendisi 42 yaşındaymış eşi 13 yaş büyükse nasıl 45 oluyor ç. Eşim 45 yaşında demiş
Eşi 45 yaşında. Kendisi 32 yaşında oluyor bu durumda. Aralarında 13 yaş var.
Evet biliyorum orayı. Bende Uphill Court’ta oturdum uzun seneler.
Sen kalbini ferah tut. Böyle bir anda panik yapma. Politik ol. Kulağını tıka. Boşanmak en kolay çözüm. Ama anlattığın kadarıyla eşin mücadele etmeye değecek bir insan. Çıngıraklı kayınvalidenin oyunlarına gelme.

Ama kendi sayfasına girerseniz yaşına 42 yazmış

Şok oldum yazdıklarınızı okuyunca . Normalde aldatılmak çok acı bir durum ama sizinki hayır olmuş resmen. Eşiniz sizi aldatmasa hala bu kadının kahrını çekiyor olacaktınız belkide.

Okurken kaynananızın kafasını duvara yapıştırdım bile Bu ne la. Sizin sessizliğinizden inanılmaz güç almış. Görgüsüz demek iltifat kalır yanında ahırda mı yaşamış bunlar. Ne çirkin bir aile böyle. Hayır hemen hemen hepimizin cahil, patavatsız, fesat akrabası ailesi var ama bu bildiğin darp ediyor sizi. Ben varya orada olay çıkartırdım benim hiçbir eşyama dokunamaz evime de giremez hatta laf bile edemezde işte sizin açınızdan bakmaya çalışıyorum yok mümkün değil. Ayrıca eşinizin erkek olduğundan şüpheliyim sizi bu aile yer bitirir söyliyim. Okurken ben delirdim

O kadar çok şey anlattınız ki , bunları yapmaya cesareti olur kendi yuzsuzdur ama siz hasta kayınvalide izin yüzüne acı acı gulceginize sınırları korumak pahasına , pis kötü ruh hastası manyak deli bu gibi sıfatları kendiniz için söylenmesini göze alarak , o kayınvalidenin bı canına okuyacaktiniz. Niye ses etmiyorsunuz ki , siz ağzının payını verin. Bı cingar kopsun, birbirinize girin. Ohhhh sonra sen sağ ben selamet. Oğlu da isterse ne hali varsa görsün. İster anasına gitsin ister gitmesin.

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza

Aklı başında bir kişiye benziyorsunuz.

O deli kadını hayatınızdan atarsanız eşinizle huzur içinde yaşayacağınıza inanıyorum.

Ve bence eşiniz siz seviyor.
Annesinin hasta olduğunun da farkında.
Bu sizin açınızdan büyük bir avantaj
Eşinize “ sen annenle istediğin gibi görüş ancak beni muhattap etme “ deyin. Ve yolunuza devam edin.

Ben sabırla okudumda, sen bunları yaşarken nasıl sabırlı oldun valla bravo

Keşke ölse diye bu şekilde istediğiniz dilek gerçek olunca güya çok sevip katlandığınız eşiniz ne duygular yaşayacak düşündünüz mü hiç?
Birinin ölmesini dilemektense ayrılın gidin ya.
Sanırım eşinize şirin görünmek için o kadar yaptığına tek laf etmeyip sandalyenize oturup eşinize yazıyorsunuz.
Ama gelip burda gebersin bilmem ne yazıyorsunuz.
Yani şu yazdıklarınızla kayınvalideye karşı tavrınız o kadar tezat ki.
Aslında kayınvalide de bu şekilde göstermeden yapsa bir şeyleri aynısınız diyebilirim

Aboooo vışşş kayınvalidenizi eşininiz de yanındayken sert ve açık dille rahatsız olduğunuzu dile getirin kopcakca kopsun ipler ya şu dünyada boşananbir sürü insan var çoçuğunuz yok eliniz ekmek tutuyor çalışıp kazanan kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsınız kimseye kendinizi ezdirmeyin eşini çok seviyorsanız ona bedel ödetin ve annesine söz geçiremeyip sizi ezdiriyor madem ona iyi bir ders verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…